Sandra Gullberg

Familj

Sandra Gullberg,

En av de få personer som ALLTID har varit där för mig. Även fast vi inte ha varit nära på olika sätt så har vi alltid funnits för varandra. Vi kommer inte alltid överens,vi kan tjafsa och bråka som alla andra men vi är och kommer alltid att vara familj. 16 år har jag fått uppleva det starka bandet emellan oss som ingen annan någonsin kommer att förstå...Ett systerband,vi är bästa vänner. Vi pratar med varandra om allt från personliga problem till killar till vad vi åt till frukost. Allting mellan himmel och jord. Vi står alltid på varandras sida no matter what,hon är min ride or die,hon är den jag skulle dö för.

Sandra Gullberg är ett namn som jag kommer minnas i hela mitt liv,jag vet inte vad jag skulle göra utan henne i mitt liv. Jag gör allt för henne,hon gör allt för mig,vi gör allt för varandra. När ingen annan står på våran sida så är vi där för varandra. Vi är varandras största stöd,vi är varandras psykologer,varandras klippor,varandras skäl att fortsätta gå upp ur sängen på morgonen. Hon är anledningen till mycket bra i mitt liv. Att få tröst av henne är det bästa som finns,hon vet att allt kommer bli bra när man inte själv vet det.

Vi har varit med varandra i 16 år, genom bra tider,genom dåliga tider,genom de bästa tiderna och genom de värsta tiderna...genom roliga tider,genom ledsna tider,genom allt. Precis ALLT.

Jag vet att hon aldrig kommer att döma mig,hon vet att jag aldrig kommer att döma henne,vi är där för varandra,vi står upp för varandra,vi gör allt tillsammans och vi kommer alltid att vara 1.

Har man problem med henne så har man problem med mig,har man problem med mig så har man problem med henne. Allting som vi har varit med om,enskilt eller tillsammans har gjort oss till de personerna vi är idag och har hjälpt oss att stärka vårat band. Varje gång vi bråkar kommer vi att bli vänner igen,varje gång vi är arga på varandra så kommer det sluta med att vi sitter och skrattar tillsammans, varje gång vi beter oss dåligt mot varandra så kommer vi i slutändan sitta och skratta åt hur stora idioter vi var. En sak som jag är säker på är att jag kommer alltid ha den här underbara människan i mitt liv och om man har problem med det så har man ingenting i mitt liv att göra.

Tack!

För att jag får vara en del av ditt liv och för att du är en stor del av mitt. Jag älskar dig över hela mitt hjärta min fina kusin<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229