Personligt, Viktigt

Hej Finisar,

Ja ni läste rätt,den här gången är inte rubriken "våldtäkt" utan MIN våldtäkt. Innan det här inlägget börjar vill jag bara säga att om du inte redan vet att jag har varit med om en våldtäkt och får reda på det genom det här inlägget,snälla kom inte fram till mig och prata om det. Allt du behöver veta kommer stå i det här inlägget Och om du är nära till mig och får reda på det nu,så finns det en anledning till varför du inte vet om det.

25 Januari 2019

En fredagkväll,jag var på en fest med alla mina vänner. Det var alkohol inblandat,inget ovanligt med det...det som var ovanligt var mängden alkohol jag drack,jag har aldrig varit så påverkad i hela mitt liv.

Och just pga mängden alkohol jag hade i kroppen så däckade jag och blev medvetslös. Jag kommer inte ihåg så mycket,ena sekunden var jag på fest,andra sekunden satt jag i någons bil,sen var jag långt ifrån vart jag skulle ha varit,i nån annans säng,i någon annans hem,med någon jag inte känner som ligger över mig. Men där tog det inte slut... Jag blev medvetslös igen.

Morgonen efter vaknade jag upp,nånstans jag aldrig hade varit,med någon jag inte kände... och jag hade ont,jävligt ont. Men jag var också rädd,jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Det enda som kom ut ur min mun var "jag måste hem,kan du köra hem mig". Det gjorde han också,efter att jag krafsade upp mina kläder från golvet och klädde på mig.

Jag skämdes så mycket och kände mig otroligt smutsig och jag hade så ont,jag har aldrig känt en sån smärta förut. Jag berättade inte för någon om vad som hade hänt,jag låtsades som ingenting...som att allt var normalt.

Det värsta var att han visste vad han hade gjort och att det var fel,och han var stolt över det... han var stolt över vad han hade gjort.

Det är han fortfarande.

Jag vill bara att alla ni som läser det här ska veta att jag absolut inte gör det här för uppmärksamhet utan för att hjälpa folk som är i samma sits som jag har varit. Jag vill att d ska veta att de inte är ensamma och att det är okej att prata om det.

Och nej,jag anmälde inte min våldtäktsman pga personliga skäl.

Vi hörs imorgon!

BESOS

Nathalia


Gillar

Kommentarer

Vanessa isberg bollström
Vanessa isberg bollström,
du är så stark rakas❤️❤️❤️❤️
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg