Viktigt

Hej Alla!

Idag hade jag tänkt prata med er om falska vänner,vi alla har haft de och vi alla kommer att få de.. Man får några få äkta vänner i livet men hundra falska vänner på köpet. Under hela ditt liv kommer falska människor komma och gå,men glöm aldrig vem du är och vart du står. För tappar du bort dig själv slutar du som alla andra.

Det är såhär, alla "falska" människor du har runt om dig kanske inte är falska människor utan beter sig falskt,att bete sig som en falsk människa och att vara en falsk människa är 2 helt olika saker. Visst ingen av dem är bra men att vara en falsk människa på heltid kommer man ingenstans på. De flesta har någon gång kanske gjort någonting som uppfattas som falskt i andras ögon men bara för det betyder det inte att man är en falsk person. När man inte har någon lojalitet för personerna runt om sig är man falsk.

Jag personligen har aldrig fattat hur man kan vara en falsk människa,visst jag har säker gjort eller sagt någonting som andra uppfattar som att vara falskt men å andra sidan så är det fortfarande någon annans åsikt. Om jag känner att jag är vän med en person som jag inte kan vara lojal mot så är jag inte vän med den,så enkelt är det. Bara för att man inte har någon lojalitet så betyder det inte att man måste vara falsk. Om du känner att du inte är lojal mot någon,avsluta den relationen då för annars kommer det bara att komma tillbaka för att bita dig i röven.

I en relation behövs lojalitet,det spelar ingen roll om det är partner,familj eller kompisar,har man inte lojalitet så har man ingenting . När man inte har lojalitet och tillit så skiter sig allt. Lojalitet är någonting som alla måste ha.

Har man falska människor runt om sig så är det bara att göra sig av med de,de är skit,de är smuts under dina skor.

Låt INGEN påverka bilden folk har om dig,låt aldrig någons rykten om dig kontrollera dig och låt ALDRIG en orm styra ditt liv.

Stå alltid för vad du tycker,snacka inte skit och tala sanning. Det kommer att ta dig längre i livet det lovar jag.


Ta ingen skit och kasta alla ormar. Du kommer att må så mycket bättre utan falska människor.

BESOS

Nathalia

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229