Header

Jag vet hur många personer det är där ute som lider av att ha dålig självkänsla, att klanka ner på sig själv. Jag har själv varit där och är även det idag.. Om man har låg självkänsla fastnar man lätt i negativa tankar om hur dålig man är. När man har tankar om att man är dålig kan man försöka bryta dem genom att fråga sig själv: hjälper det mig att tänka så här? Är det verkligen sant att jag inte är bra på någonting? Försök oss nu bryta oss loss ur det här, tänk positivt: JAG DUGER PRECIS SOM JAG ÄR. DET FINNS INGEN ANNAN SOM MIG. Man kan försöka vara extra modig och våga lite mer: våga stå för vad man tycker, våga fråga om sånt man inte vet, våga göra bort sig och våga bjuda på sig själv.

Ett annat tips är att man umgås med personer som man är bekväm med och känner sig trygg med. Känner du dig trygg och bekväm med folk så kommer dina negativa tankar om dig själv släppa och du kommer vara dig själv, tro mig det fungerar. Man ska inte hålla inne med komplimanger utan visa varandra uppskattning för vilka ni är och kramas mycket!

Du kan även skaffa ett skrivblock eller skriva ner på tex. datorn eller mobilen saker som du tycker om hos dig själv, saker som gör dig glad. Du måste våga älska dig själv och vara stolt över den du faktiskt är, för du är unik. Det finns bara en av just dig och det är precis det som gör dig sååå unik.

Well.. Är super trött. Ser i kors, haha! Måste verkligen nanna kudden nu och hoppas på en bra dag imorgon med lite mer gjort haha. Hoppas ni haft en trevlig lördags kväll anyway. Hörs imorgon. Natti.


 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

   SÅÅÅ taggad på detta, seriöst! 😃  Linda Pira, Stor, labyrint och massa andra sköna artister! Missa inte detta! 21.00 på 1an! 


Likes

Comments

"Godmorgon" Haha.. Nej men hej på er 😄 Vaknade vid 10 faktiskt, tog ett varmt bad och åt lite. Har precis fixat mig, behöver egentligen städa rummet idag också men det får bli imorgon! 

Nu sitter jag i sängen, med mina sköna rosa mjukisar (det är nästan ett måste hehe) och ska strax lägga in alla bilder från mobilen så att jag kan radera dem i mobilen, minnet är fullt haha! Det kommer bilder när jag rensat telefonen! Puss..

Likes

Comments

Nej nu mina vänner.. Är det dags för mig att sova, är så sjukt trött efter denna vecka! Så godnatt, hörs imorgon! Love 💕

Likes

Comments


Heyey people, antar att det inte är en jävel som läser min blogg haha. Självförhållat må jag säga. Har tänkt att uppdatera med det blir alltid så jag skriver ett inlägg, raderar allt jag skrivit och loggar ut.. Ska ge det en chans nu. PÅ RIKTIGT.

Hoppas allting är bra med er, med mig fungerar livet, det är nästintill perfekt nu! 😊 Hur var er julafton och nyår då? Kommentera gärna. Kommer upp ett inlägg senare om vad jag gjort, vad som hänt under de senaste veckorna jag varit off från bloggandet!

Tänkte kila ner till mammsen nu och kolla tv! Ha en skön fredag kväll och festa inte för hårt 😏

Likes

Comments

Heyey, den här dagen kan ta sig. Seriöst blir så sne, orkar inte


Likes

Comments

Sitter i bilen och väntar på mamma som nyss sprang in på china restaurangen och hämtade maten. Så fint med all snö och allt julpynt på stan. Ska rulla hem nu! Hörs sen. Puss

Likes

Comments