Det här med att blogga...

Jag vill så gärna blogga men det känns som att jag inte har något att blogga om.. Jag har ju stort intresse för smink, hudvård, skönhet överlag men jag har inte ekonomin för att testa massa nytt och skriva om det. Vilket suger riktigt mycket. Jag hoppas ju att det ska bli bättre i framtiden, att jag klarar av min arbetsträning och får ett jobb innan året är slut iallafall.

Det har inte hänt så mycket spännande heller. Jo, jag har klippt av halva håret vilket är ganska stort. Annars arbetstränar jag bara samt tränar och fokuserar på kosten. MEN JA... Jag har ju även vunnit en sminkspegel från Mirror Mirror . Hur kunde jag glömma det? Jag vann den via deras påsktävling som dom hade vid påsk (såklart, när annars?). Jag är totalt förälskad i den! Dock har jag inget sminkbord just nu men planerna är att försöka göra om lite här hemma så jag kan få plats med ett. Nackdelen med att bo i en etta samt ha stor säng samt stor soffa.

Men det var nog min lilla uppdatering just nu. Fick lite feeling nu när man satt i sängen med datorn istället för i soffan. Kanske miljöombyten med datorn som funkar för att få igång tankarna och bloggandet. Vem vet, det återstår att se. Hoppas helgen blir fantastisk!

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Den spegeln är goals! Jag har själv varit där med att inte kunna testa en massa nya grejer och skriva om det, men ett tips är att arbeta med det som du har. 😊
nouw.com/blubbbeauty
natcha
natcha,
Verkligen! Älskar den 😄 Tack för tipset. Har istället lagt lite mer tid på Instagram. När jag försökte blogga senast så krånglade Nouw mycket så man gav upp istället. 😅
nouw.com/natcha