COSRX AHA 7 Whitehead power liquid.

Innehåller affiliate-länkar

Porer.. Ett ständigt problem hos många och ett helt naturligt problem men väldigt irriterande. Jag är jämt på jakt efter hudvård som ska minska synligheten utav porer. Jag har läst att peeling i form utav skrubb inte alls är bra för huden så jag har letat efter en syrapeeling istället som innehåller AHA-syra. Så häromdagen snubblade jag över denna produkt hos Eleven som låg först i sin kategori som bästsäljande som jag klickade hem. Det är ett Koreanskt märke och just nu är det väldigt mycket fokus på just koreansk hudvård. Lite kort info om produkten finns under bilden samt länkat till produkten på Elevens hemsida.

"AHA 7 Whitehead Power Liquid är en kraftfull och effektiv syrapeeling formulerad med 7% glykolsyra (AHA) och 75% Pyrus Malus (fruktvatten från äpple), som ger en skonsam exfoliering av hudytan, hjälper till att lösa upp orenheter och smuts samt avlägsnar döda hudceller och ger fukt till huden. Andra fina egenskaper i AHA 7 Whitehead Power Liquid är att den är full av vitaminer och naturligt återfuktande ingredienser som verkar förfinande på huden utan att ha en stimulerande effekt.

Regelbunden användning av AHA 7 Whitehead Power Liquid främjar en mer vital, jämn och hälsosam hud med strålande lyster."

Gillar

Kommentarer