Header

Min hudfärg är fortfarande något mörkare än mina foundations sen resan till Grekland i somras så jag bestämde mig för att testa H&M's foundationdroppar för att göra dom lite mörkare. Beställde även deodorant som inte innehåller aluminium. Försöker bli mer medveten om farliga ämnen i produkter osv. Dock har jag inte behovet att använda deo så mycket men är ju alltid bra att ha ifall att.

Likes

Comments

Idag fick jag hem mitt första pressutskick. Det är en väldigt speciell känsla att få sin första PR-post och detta kommer från Conaxess Trade och Fenjal. Fenjal har kommit ut med en ny doftserie som lanserades den 5:e februari på utvalda Åhlens varuhus samt på åhlens.se. Denna serie heter Miss Fenjal - The floral scent sensation och som gärna vill nå ut till den yngre generationen. Jag föll nog mest för Blossom Edition som kändes som en doft jag brukar använda mig av. Tack så mycket till Conaxess Trade och Fenjal för detta utskick!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag älskar Kristen Leanne och jag var precis inne på Kicks och såg att dom fått in hennes kollektion med Urban Decay. Paletten är så cool och annorlunda, för mig, då jag inte dras till färger som dessa annars men jag har börjat utmana mig själv genom att använda mer färg på mina ögon. Sen älskar jag också Urban Decay så att dom gör en collab med Kristen är helt fantastiskt. Så dessa två produkter är det jag vill ha från denna kollektion.

Likes

Comments

Skapade ännu en liten sminkning igår kväll och denna gång med Morphe X Jaclyn Hill paletten.
Fransarna är nummer 113 från Ardell. Skuggorna jag har använt är följande; M.F.E.O som bas och sen Jacz över det för att sen sotas ut. Sist använde jag Twerk på nedre delen av ögonlocket. Använde även Jacz vid dom nedre fransarna. I ögonvrån använde jag Enlight.

Likes

Comments

Jag skrev ju ett inlägg om att jag hade beställt en vinterjacka från Bubbleroom men den passade inte alls även om jag gick upp TVÅ storlekar. Så den jackan var väldigt liten i storlek. Den skickades tillbaka dagen efter den kommit. I torsdags var jag ute på Överby med min far och spanade in jackorna på Cassels då dom alltid brukar ha ett stort utbud av jackor. Det var även 20% på rean i butiken och jag förälskade mig i denna kappa med en enorm huva. Den är otroligt mysig! Så tur i oturen måste jag säga för denna jackan kändes mer jag än vad den andra från Bubbleroom gjorde. Märket på denna jacka heter Isolde och kostade 799kr på rean, men så var det även 20% på det priset. Ungefär 200kr billigare än jackan jag först beställde.

Likes

Comments

Jag blev lite rastlös igår kväll och började leka med pennorna från Linda Hallberg Cosmetics. Jag använde mig utan färgen Calm Mood från Mood Crayons på hela ögonlocket och det är en fin grön färg. Sen använde jag färgen Black Core från Core Crayons på halva ögonlocket. Jag har en svaghet för svarta och gröna sotiga ögon, dels för att det framhäver mina bruna ögon. Sen har jag även använt Infinity Palette från Linda Hallberg Cosmetics i ansiktet. Andromeda som blush, Cigar som contour, Virgio och Milky Way som highlighter. Och på läpparna har jag ett soft matte lip cream från NYX Professional Makeup i färgen Lisbon.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Min nuvarande vinterjacka är för liten och inte alls särskilt varm så jag har letat efter en bra vinterjacka. Men det är inte alltid så lätt att hitta någon när man är en plus size och oftast är dom svindyra, dvs kostar 1500kr eller mer. Men så såg jag denna på Bubbleroom som inte var så farligt dyr (899kr) men jag hade en kod på 18% (JAN18), så det blev ju något billigare. Men en bra vinterjacka är ju en investering, så jag hoppas verkligen att den passar. Ännu har ju inte vintern slagit till på riktigt men kan vara skönt att ha en varm jacka när den gör det. Jackan är i en mörkblå färg, den fanns även i rött men den mörkblå kändes mest neutral och kan matchas med halsdukar/mössor som jag har. Bilden länkar till produkten.

Chiara Forthi @ Bubbleroom.se

Likes

Comments

Under veckan har jag försökt använda mig mer utav min kamera istället för att fota med mobilen eftersom resultatet blir så mycket bättre. Men att fota med mobilen är ju så snabbt och enkelt, haha. Vädret har varit lite sisådär. Det kom snö och allt var så mysigt men igår regna det och det mesta av snön försvann. Men nu snöar det igen och jag hoppas den vill stanna över jul för annars kommer julkänslorna att försvinna. Jag lyssnar även extremt mycket på ljudböcker just nu. Påbörjade Sagan om Isfolket för en vecka sen och har snart lyssnat klart på bok 5 av 47. Inte lite böcker i den serien, haha!

Likes

Comments