Ærlig snak, gymnasiet

Smukke læsere, jeg sidder lige nu i mit 3. modul, på en god onsdag, jeg har de seneste par dage haft svært ved at komme ordentligt tid i skole, men har virkelig været stolt af mig selv, da jeg har været i skole hele dagen. 4. modul i dag skulle bruges på idræt, og sidst på dagen er det det fag, min klasse og jeg har mindst lyst til, så da vi modtog en mail fra vores Idrætslærer, at idræt i 4. modul er aflyst, skreg vi af glæde og afbrød fuldstændig vores engelsk lærer, for den begejstring måtte bare ud.
Så nu begynder en kort weekend allerede kl 13:50 fra i dag af, da vi i morgen torsdag og fredagen i overmorgen har fri fra skole da hele skolens lærere er på personale tur. Det er en tur både elever og lærere ser frem til, det eneste vi skal er at lave en aflevering, og hold da op hvor går det snildt når man har tidligt weekend. Jeg håber I alle sammen har en lige så skøn dag som jeg, for selvom 3g er hårdt kan der være en del fordele. 

For at komme lidt mere ind på hvordan det er at være en 3g'er der har det hårdt, så er jeg et klart bevis. Jeg startede på gymnasiet tilbage i 2014, og lige siden jeg startede har jeg overvejet at droppe ud, fordi det eventuelt ikke er noget for mig, i 2g, starten af 2016 fik jeg et psykisk sammenbrud og var så tæt på at knække sammen og droppe ud, da jeg vidste jeg kunne ende med at komme til mundtligt fransk eller matematik og da jeg fik beskeden af vide, at jeg skulle til mundtlig matematik eksamen brød jeg da også sammen, men heldigvis var det ikke værre, at det var hurtig overstået og jeg ikke skal bruge min tid på matematik eller for den sags skyld i min uddannelse, men det tog rigtig hårdt på mig og ligegyldigt for tabulagt det end er, så var jeg meget tæt på at blive indlagt på den lukkede, hvilket min mor også ønskede, for det ville havde været det bedste for mig, og i længden har jeg også mærket at det burde de havde gjort, men her et år efter er jeg henholdvis rask men det betyder ikke at det ikke er hårdt at studere i 3g. I 3g har du ikke nær så mange afleveringer og skemaet er også pænt luksus, fordi jeg ofte møder sent eller har tidligt fri, men selvflgelig kan alti ikke være lutter lagkage og luksus skemaet giver bagslag, for det betyder bare at vi har større opgaver og det skriftlige fravær stiger og stiger. Jeg er stolt af mig selv, for at jeg overhovedet er nået til 3g og nu sidder jeg og tænker på hvor kort tid der er tilbage og prøver bare at nyde tiden med min klasse, for pludselig er det hele slut, dog har jeg desværre en lille tanke om at jeg kunne ende med at skulle gå 3g om, men hvad fanden, jeg har hele tiden ville bevise at jeg altså godt kan få en studentereksamen. Vi er en familie på 5, og det kun min yngste bror som har sådan en i baglommen, og jeg vil sgu også. Jeg håber ikke dette indlæg skræmmer jeg, hvis det er jer der starter på gymnasiet næste skoleår, det er bare en måde at forberede jer på, at 1g fokusere man på sine C-fag og 2g fokusere du på B-fag samt at eventuelt stige en karakter i A-fagene dog skal man altid huske at fokusere lidt mere på de fag man har svært ved, 3g tager man som det kommer, for der sker så meget man skal følge med I. Tak fordi I læser med

Natasja out.

Likes

Comments