Hudpleje er så skide vigtigt hvis man ønsker en lækker dejlig hud. Vand er naturligvis det bedste tip til flot og glødende hud, men også de produkter man benytter, afspejler sig i huden. Hvis man f.eks. har meget tør hud, men bruger produkter beregnet til dem med olieret hud, kan de få den helt modsatte affekt af end hvad produktet beskriver det gerne skulle gøre ved din hud.

Jeg vil selv mene, at jeg har kombineret hud. Jeg kan have rigtig tør hud, men samtidig olieret og normal... Skide besværligt!

Jeg har samlet nogle af mine everyday favorites, som jeg bruger. Nogle har jeg brugt i årevis, og andre er forholdsvis nye, men allerede hoppet ind på favoritlisten. Jeg håber I kan bruge det, evt. til inspiration!

A. Clinique - 'Take the day off cleansing milk'. Denne er simpelt et musthave. Man pumper blot et par pump ud i fingrene og masserer det hele rundt i ansigtet for at fjerne mascara, eyeliner, foundation, pudder, læbestift, you name it, den tager det hele! Man kan enten vaske det hele af med lunkten vand eller bruge vatrondeller - begge dele fungerer lige godt.

B. Clinique - 'Sonic system' og 'Sonic System Foaming Facial Soap'. Hvis jeg har haft et lidt tykkere lag foundation på, evt. været i byen og nærmest fyret al makeup jeg har i ansigtet, skal der renses dybere end blot at rense med en cleansing milk. Til dette bruger jeg min elektriske ansigtsbørste fra Clinique, som har været min trusty lige siden jeg fik den. Jeg smørrer lidt, og jeg mener lidt, af ansigtsæben fra Clinique ud i hele ansigtet, undgå naturlivis øjnene, hvorefter jeg jeg kører børsten rundt i hele ansigtet og lader den gøre det hårde arbejde. Den tager ALT og man kan så tydeligt se alt snavset på børsten. Det sindssygt lækre ved denne er, at den også kan bruges i badet, hvilket er super nemt!

C. Ole Henriksen - 'The clean truth foaming cleanser'. Denne kan jeg rigtig godt lide at bruge om morgenen eller i badet. Selvom jeg nok ikke vil erkende det, så bliver ens hud pænt snavset om natten. Derfor prøver jeg hver morgen at huske mig selv på, at jeg skal cleanse, hvilket denne fra Ole Henriksen gør utrolig godt. Fugtiggør huden først, påfør cleanseren i hele ansigtet og skyl blot efter. Skide nemt!

D. Ole Henriksen - 'Exfoliating Scrub, Face Exfoliator & Body Exfoliator'. En scrub er et must i ens hudplejesamling. Denne fra Ole Henriksen bruger jeg både når jeg skal eksfoliere inden jeg skal spraytannes og til ansigtet for at fjerne døde hudceller og gå lidt "grovere" til værks.

E. Lancomé - 'Bi-Facial Double Action makeup remover'. Bi-Facial har været en af mine trusties i over 3 år nu. Den var væk fra EU i en længere periode grundet dens indhold, men den er nu blevet tilpasset EU's restriktioner og det er jeg super glad for. Den består halvt af en form for olie og den anden halvdel er det der fjerner makeup. Altså plejes din hud samtidig med, at snavs, makeup osv. fjernes. Den tager alt fra mascara til et tykt lag foundation.

F. Origins - 'Super Spot Remover Acne Treatment Gel'. Denne og andre lignende fra bl.a. Clinique, havde deres hype for et par måneder siden. Jeg skulle naturligvis teste den OG DEN VIRKER. Den kan bruges til områder hvor der allerede er en del urenheder, i hele ansigtet, hvis man har meget acne eller bruges til ømme steder, altså komme bumserne på forkant. Man tager blot en lille (meget lille) smule på en vatpind og smørrer på det område som skal "bekæmpes". Ulempen ved den er, at grunden til den virker, er fordi den tørrer huden ud. Den tørrer bumserne helt ud, hvilket naturligvis påvirker huden, så der skal en god fugtgivende creme på efterfølgende. Man kan evt. påføre produktet fra Origins om aftenen, og lade den virke over natten.

G. Ole Henriksen - 'Truth Serum Collagen Booster'. Mit absolut yndlingsprodukt fra Ole Henriksen. Hvis jeg skulle vælge et produkt fra Ole Henriksen, blandt alle de andre fantastiske han har, så ville jeg vælge dette. Jeg kan rigtig godt lide at påføre denne efter jeg har cleanset med 'The clean truth foaming cleanser' (C) om morgnen. Jeg påfører den i hele ansigtet og på halsen. Den gør alt godt for min hud og har vist fantastiske resultater på mange piger med acne ar. Man kan virkelig mærke at den arbejder i ens hud og trænger helt ind.

H. Clinique - 'Moisture Surge Intense'. Denne creme bruger jeg hver gang under min makeup. Den fugter SÅ dejligt. Man skal ikke bruge en specielt stor mængde og alligevel når den helt ind i huden og bliver på en måde lidt klæberig, ligesom en primer!

I. Nivea - 'Creme'. Verdens bedste helt naturlige creme, som afkøler, giver ualmidelig meget fugt og kan kan tage det værste mascara efter badet, så man ikke ligner en vaskebjørn, haha. Den er et musthave, specielt når man er på ferie i de varmere lande og man vil undgå at man skaller.Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg ved det faktisk ikke.. haha. Det eneste jeg ved, er at jeg om to uger(!!) rejser på ferie sammen med min familie. Vi skal være væk i en uge og jeg GLÆDER MIG.
Grunden til, at jeg ikke ved hvor vi skal hen, er da mine forældre i år har villet holde det hemmeligt og så nogle timer inden vi kører mod lufthavnen, får vi destinationen af vide. Jeg håber blot, at der er varmt (gotta get a tan, ofc), at vi kan slappe af, møde en ny kultur og have det pisse skægt. Jeg er spændt på hvor vi skal hen, men hader også at jeg ikke er i kontrol, så er totalt 'out of my comfort zone', hate it....

Har I prøvet noget lignende? Eller skal i selv på ferie?

See you soon

Likes

Comments

I går var der tilbud på blåmuslingerne i Føtex nær mig, så jeg greb chancen for at lave denne lækre og simple ret! Man skulle tro det var svært, men det er overraskende nemt og tager ikke just lang tid. Jeg fulgte opskriften fra Valdemarsro.dk, en side jeg efterhånden har fulgt opskrifter fra mange gange. Jeg lavede dog ikke flødesaucen i går, som ellers er del af hans opskrift, men lækkert var det!

Likes

Comments

D. 21 juni blev jeg endelig STUDENT og færdig på handelsskolen (selvom min hue ligner HF, så er det HHX. Tak for det CL Seifert). Dette indlæg kommer lidt sent, da jeg har nydt ferien, studentertiden og FRIHEDEN. Friheden varer dog ikke længe, da jeg er i gang med at søge job, i håbet om at starte på nogen 1. august eller 1. september.

Uden at starte et kæmpe langt indlæg om de 3 år på handelsskolen, om hvor skide træls det til tider var, så gør det! Samtidig med du synes det er fucking nedern og til tider hårdt, så er det den fedeste følelse at være færdig og vide, at du nu kan holde lidt "fri" med god samvittighed. De 3 år er samtidighed også år hvor du har det skide fedt socialt, kan rejse, holde fri og have "syge"dage (hæhæ) forholdsvis når det passer dig - frihed under ansvar. Tiden efter de 3 år, som student, i studenterugen med druk, fællesskab, studenterkørsel og lange nætter, er det mest fantastiske og det hele værd!

Jeg håber I har den dejligste ferie, får rejst, spist en masse, nydt dem i holder af og så ses vi om ikke så længe.

Likes

Comments

Jeg er pt. på altid skønne Mallorca. En veninde og jeg tog en afbudsrejse i lørdags og holder læseferie ved poolen - hvilket kan anbefales ;)))

Likes

Comments

Jeg er snart færdig på handelsskolen. Derfor havde vi for nylig galla for at fejre det er nu er læseferie, men også afslutte tre år sammen på en god måde.
Jeg var gallapartner med en af mine rigtig gode veninder. Vi ankom i en Aston Martin som en sød ven ville køre os i.
Der er ikke så meget at sige - billederne taler for sig selv.
Og dog... min kjole er fra J.S. Boutique og købt i et Sax Fifth Avenue outlet tæt på New York. Mine øreringe er Chanel, ringe er Maanesten og Kranz. Mit hår er sat af søde Louise fra Madeby.Holt. Mine sko er fra maddie girl også købt i New York.

Likes

Comments

Jeg har altid drømt om den perfekte crossbody bag! Gucci Soho tasken har altid været en af de øverste på min taskeønskeliste, MEN jeg så en fra Louis Vuitton og bum to dage senere havde jeg købt en ny crossbody fra Louis Vuitton. Jeg har købt den brugt, da jeg dermed kunne spare 3000 kr., hvilket er prisen på en helt ny taske uden selen. Den er SÅ lækker, sindssyg god stand og kvalitet trods den er fra 2006!

Likes

Comments

Back to the top tunes som jeg hører på repeat. Siden sidst er både kunstnere som Drake, SUSPEKT og Zara Larsson ude med nyt musik. Drake går man aldrig galt i byen med!

1. Slide - Frank Ocean
2. Deja Vu - Scarlet Pleasure
3. Passionfruit - Drake
4. Self Control - Frank Ocean (igeeennnnn)
5. Grown woman - Beyoncé
6. Salute - Little Mix
7. Be my baby - Ariana Grande
8. Body say - Demi Lovato
9. Hun blev bare så glad - Suspekt
10. Symphony - Clean Bandit feat. Zara Larsson

Until next time see yaaaaaa

Likes

Comments

Vi kunne for nylig se Anders Hemmingsens opslag om hvilke briller ALLE bloggere har, hvilket var ret sjovt. Jeg tænker dog, at Anders ham selv ville være virkelig flot med dem også. Så har fundet dem i Tiger til 30 kr.! Dog skal det siges at de er med styrke, da det er en læsebrille og selve glasset er nok lidt mindre end de mest populære, men fede, det er de! Og et godt alternativ.
Jeg købte mig selv et par med styrken -1,5, som faktisk er nogenlunde min styrke i kontaktlinser, så all good og nice læsebriller til en billig pris, siger man ikke nej til! Dog er de ret store omkring hvor de skal sidde på næsen..


Likes

Comments

Endelig(!!!) drager jeg snart mod New York - igen. Igen, da jeg har været der to gange før. Én gang før i 2012 på sommerferie og sidst i 2014/15 hvor vi fejrede nytår i New York og jul i Florida. New York er en pisse fed by med det bedste af alt i form af Central Park, de bedste shoppingmuligheder og det helt helt indre byliv.

Denne gang bliver det kort, nemlig 5 dage i påsken. Den korte, men fucking fantastiske, ferie kræver altså en klar strategi og plan over hvad og hvor meget der skal shoppes. Vi skal besøge et outlet som hedder Woodbury. Vi har været i det før og det skuffer aldrig. Der er alt fra Nike til Gucci til YSL, Givenchy, Lacoste osv...

Jeg har samlet en forenklet liste af hvad jeg håber have med på vej hjem i flyveren om ikke så længe.

BEAUTY. Beauty er lykke for mig, og jeg håber at jeg kan styre mig i Sephora, hæhæ.

WORKOUT CLOTHES. Generelt skal jeg bare have fyldt op af alt det basic træningstøj, men vil også gerne pifte det op med nyt, så jeg får motivation til at træne.

SHOES. Om det lige bliver Gucci espadrilles er ikke til at vide, da mærkevarer faktisk er dyrere i USA, men lækre er de!

CLOTHING. Jeg køber generelt ikke særlig ofte tøj, men er begyndt at være mere interesseret i at mixe, matche og have pieces som skiller sig ud. Altså er fede tøj items klart et hunt for mig.

ACCESSORIES. Jeg har længe tænkt på Gucci Soho Disco crossbody tasken, men måske bliver jeg overrasket i New York og finder min nye yndlingstaske, who knows.

Likes

Comments