Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad är det? Jo tonårs illamående är när man mår dåligt över något som gör så man får ont i magen eller kroppen kanske får en illamående. Varför jag tar upp detta är för att, jag som själv i tonåren har som alla andra tonåringar ångest eller rädsla och såklart denna illamående, men jag kom på tanken att varför har man det i dessa åldrar? Jag tror väl att det är för att man lever just nu i sin egna bubbla som tonåring, man har sina vänner och sin studie och sport i bubblan. Familjen vet man att man har men den är mer utanför bubblan, jag anser att bubblan kan vara det bästa eller sämsta i olika lägen. Ibland kan man må så bra så livet verkligen äger men ibland mår man så dåligt så man vet inte vart man ska ta vägen, varför? Jo för bubblan med vänner, studie och sport(eller annan aktivitet) är det viktigaste vi har just nu, skulle man spräcka den bubblan skulle man känna sig väldigt ensam. Jag tror faktiskt att dom 3 sakerna är den största problem till ungdomars illamående, alla har sina olika problem och olika stora men det är så dumt att den finns!

Likes

Comments

Tjenare! Nu vet jag att jag inte har bloggat på ett tag, de första dagarna var det faktiskt så att jag inte hade något speciellt att skriva, så det kändes onödigt och resten av dagarna var jag magsjuk :( idag är min första dag tillbaka till skolan sedan magsjukan. Idag ska jag få min iPad av skolan, det känns jätte skönt. För jag har viktiga saker som jag missade nu som jag måste ta igen. Jag var borta i 2 1-2 dagar men det känns som 3 år haha. Mina matrutiner har blivit helt crazy nu med magsjukan! Jag orkar ju bara äta lite i taget och verkligen inte allt som serveras, känns lite bortskämt jagvet! Men är man less på att äta då vill man inte ha allt haha! Jag ska försöka trycka i mig lite av varje från denna frukost nu, hoppas ni inte saknat mig för mycket!

Likes

Comments

Dagen har varit lång tycker jag och att vi började med matte är ju inte direkt positivt. Idag så har vi börjat skriva på en uppgift om något som jag inte kommer ihåg namnet på haha.. Men det var faktiskt väldigt roligt och det är en gruppredovisning som jag brukar inte gilla men denna var väldigt kul. Nu på kvällen har jag varit på handbollsträning(tränare) och snart kommer Felicia. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktig mys morgon. Såklart är det jobbigt att vakna men med en god frukost så är det värt att vakna lite tidigare.

Likes

Comments

Hallå!
Precis varit på gymmet och körde ganska medel då det var länge sedan nu. Men det kändes bra och jag är taggad till resultat längre fram. Medans jag tränade snackade jag med Felicia i telefonen och vi hade en riktig rolig och bra konversation om mitt nya jag och vårat nya oss haha! Vårat nya motto är Yolo (fett töntigt och 2012 jag vet) men det äger ju! Tänk Yolo på allt så blir allt enklare och man vågar mera. Jag hoppas att jag har lite lev i nuet motto imorgon på skolan iallfall!

Likes

Comments

Har varit hemma från skolan idag. Jag trodde att jag hade feber imorse men jag har inte sovit så länge i natt så jag antar att det är det. Jag har pluggat på mitt mopedkort idag! ( ja jag har pluggat i 100 år till det haha) men mitt mål är att skaffa det innan nyår så jag kan börja åka i vår. Just nu ligger jag och kollar på one three hill och sedan ska jag käka middag och gå ut o gå med Leo. Tänkte gå en sväng till gymmet och sedan hem och träna på mopedkortet igen och sen ska jag nog gå och lägga mig och sova.

Likes

Comments

Lägger utan en massa bilder från olika tillfällen!

Likes

Comments

Long time no see..
Tjenare allihopa! Vet att jag har sugit på att blogga men nu känner jag att nu är det dags. Jag är 16 år nu och går mitt första år på barn och fritidsprogrammet! Mycket har hänt så vet inte riktigt vart jag ska börja haha! Så vi startar ett nytt kapitel här tycker jag. Jag har under några veckor nu känt mig lite små stressad och jag har insett varför, vilket jag inte kan gå in på om vissa personer läser denna blogg hehe.. Men mitt nya motto är iallafall att leva i nuet och inte tänka så mycket på framtiden! Jag ska bara vara ung och leva i nuet och framtiden kommer sen. Jag ska prioritera saker som jag känner att jag kommer att må bra över och inte rusa mig in i saker. På kärleksbiten känner jag mig inte för tillfället redo för ett förhållande och vill ha kul med kompisar! Gymmet ska jag börja på gå varje kväll som jag gjorde förr, plugget ska jag också börja ta tag i och göra ett schema så att
Det blir lättare och så att jag inte blir stressad. Ja det är mitt nya jag haha! Så det är bara följa och se min vardag hörni!

Likes

Comments