Godmorgon alla!

Idag på morgonen hade jag min mamma och min syster fodringen och utsläppet i stallet så det vara bara att gå upp klockan halv sju och åka till stallet. Men nu i alla fall är vi på väg ner mot Skåne för att kolla på ett 2 årigt sto som vi kanske ska köpa när vi har fått sålt Petronella. Så vi ska åka och kolla på hur hon ser ut. Hästen är till min syster så det är en dressyr häst men kan säkert göra bra ifrån sig i hoppningen.

Lite från igår. Igår var vi i stallet på dan och jag red Alice och Puff på galoppbanan. Alice är inte min häst men Clara som är stallägarens dotter är i Drammen och tävlar så jag rider en av hennes hästar. Det gick jättebra båda två och Puff var så fin oxå. Sen på kvällen var vi och pt middag hos några kompisar och maten var så god.

Resten av dagen kommer att handla om hästar typ, för bär vi har kollat på Andromeda som hon heter ska vi tillbaka till stallet och rida och jag ska rida Alice och Puff idag oxå och jag ska troligen rida Alice imorgon oxå.

Ha en trevlig Lördag :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska chill dag. Det var inte så mycket i skolan och nu är man ledig Fredag Lördag och Söndag vilket är underbart.

Var ledig från stallet oxå eftersom att min syster fixade allt i stallet efter skolan eftersom att hon slutar klocka ett varje dag.

Inga tävlingar i helgen utan nästa tävling är på Åby nästa vecka på lördag och då ska jag hoppa 110cm 120cm på Puff. Hon har börjat hoppa så bra och det är tack vare mina två tränare som finns i det stallet som jag har mina hästar i. Och dom tränarna är så duktiga. För dom har verkligen sätt hur man ska rida Puff för att det ska gå så bra som möjligt.

Hoppas att ni har haft en bra Torsdag.

PUSS

Likes

Comments

Denna häst har gjort så mycket för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon vill alltid göra sitt bästa och sviker mig aldrig på tävlingsbanan. Även fast hon bara är en häst för många är hon mer än bara det för mig. För mig är hon min bästa vän, och varför är för att hon aldrig kommer att mobba mig eller svika mig. Jag har fått ta mycket skit för att jag håller på med hästar och då är det allt möjligt folk har sagt till mig. Som tillexempel att det är lätt att rida, vilket det inte är, att det är hästen som gör allt, vilket det inte heller är. Det har varit en jobbig tid med att alla retas för att jag håller på med hästar. Så av egen erfarenhet så säger jag bara en sak, ni som blir mobbade mobba inte tillbaka för det gör inte er bättre som person. Visa istället att du är stark med din personlighet och att du är glad över att du har den sport du har, och bara gå ifrån dom som mobbar er, det kommer att få dom som mobbar att inte tycka att det är kul att hålla på om ni inte bryr er.

Jag hoppas att ni som blir mobbade lär er att gå där ifrån även in det får er att verka svaga för de är ni inte ni är starka som vågar gå där ifrån. Och ni som mobbar tänk såhär, hade ni velat bli mobbade, om inte ska ni inte mobba andra.

Likes

Comments

Hej alla!

Idag vaknade jag tidigt eftersom att mamma skulle åka och fordra hästarna. Men jag åkte inte med eftersom att jag är ganska trött efter tävlingen imorgon. Nu på morgonen ska jag bara ta det lugnt äta frukost och kolla lite på tv. men sen ska jag plugga lite och åka till stallet och rida.

Lite från igår. Igår tävlade jag och de gick jättebra. Jag hoppade 110 cm och 120 cm. I 110 så rev hon ett hinder i grunden och i 120 rev hon sista hindret. men jag är jätte nöjd i alla fall.

Idag ska jag i alla fall bara skritta och trava lite på Puff eftersom att hon var så duktig igår. 


Likes

Comments

Vet att jag inte skriv igår, och det ar för att jag pluggade till ett prov. Så jag tänkte skriva lite om igår och idag.

Igår var jag i skolan och inge mer med det när jag kom hem pluggade jag lite och sedan åkte jag till stallet för att träna hoppning. Hoppningen gick jättebra och Puff var jätte fin. Sen kom jag hem åt duscha och pluggade lite till och gick sen och la mig.

Idag började dagen med matteprov sen hade jag bara tre lektioner kvar. Idag slutade jag 15:00 så jag var hemma vid 15:30. Sen kom pappa 16:15 och då åkte vi till stallet. Hästarna vilade idag så vi fixade bara stallet. sen när vi var klara åkte vi och handlade och sen åkte vi hem och då var det bara äta och kolla tv som stod på listan kvar att göra. 

Hoppas ni har haft en bra dag 😃

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg. Jag heter Natali och kommer från Göteborg. Jag är 15 år och har med denna blogg tänkt att man ska få läsa om mitt liv, min familj min sport och kompisar. 

Fakta om mig:                                                                                                                                                                               Jag är född i Göteborg den 31 juli 1999. Men jag bor inte i Göteborg utan jag bor i staden /kommunen Mölndal. Jag bor med min syster Fanny, min mamma Susanne, min pappa Anders och min hund Chanel. Jag har två hästar som heter Puff och Petronella L. Jag har ridit sen jag var 4 - 5 år och älskar det mer och mer för varje dag som går. Jag har spelat fotboll men slutade pga en knäskada. Men att ha den skadan i både ridning och fotboll blev för mycket så jag valde att lägga av med fotbollen. Jag tävlar hoppning på min häst Puff och min syster tävlar dressyr på sin häst Petronella. Puff har vi haft i 1 år i juni och Petronella har vi haft i 4 - 5 år. 

Sociala medier: Facebook: Natali Ringström Instagram: nataliringstrom Email ~ nringstrom@hotmail.com

Likes

Comments