Outfits, Vardag

Hej alla fina! Nu kan jag säga att jag ÄNTLIGEN är tillbaka!! Har verkligen känt att jag har saknat bloggen, speciellt den senaste tiden. Har kollat efter en massa inspo och läst olika bloggar, man kan säga att jag har förberett mig lite innan. Jag hade ju inte en dator ett tag så jag ville vänta med bloggandet tills jag skaffade en ny och sedan kunde jag inte använda min kamera eftersom laddaren blev stulen, det var liksom inte så kul att blogga utan de sakerna man behöver som mest. Nu har jag både laddare och dator så nu kör jag för fullt 😉 Idag har jag inte gjort någonting förutom att gymma vilket kändes skönt, man behöver dagar då man bara tar det lugnt. Ska strax förbereda inför nästa vecka och välja outfit till imorgon. Vi höres!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Två månader senare är jag nästan tillbaka och bloggar som vanligt (nästan)! Början av min semester bestod av stöld och besök hos polisen men resten av semestern blev rätt så lyckad ändå.

2 dagar efter att vi landade i Serbien råkade jag glömma min väska som i stort sett innehöll min kamera, macbook, Marshall hörlurar och pengar i en taxibil. Ja det låter jättedumt, hur som helst så blev väskan stulen. Vi polisanmälde direkt men polisen ville inte ta upp fallet pga ointresse... Så vi fick åka nästa dag till en annan polisstation där de tog upp fallet.

Resultatet av allt blev att jag fick tillbaka en del av pengarna, kameran, hörlurarna och macbooken. Dock kastade han min macbook i floden och raderade alla bilder på kameran (😡!!!!!). Jag kan säga att jag har lärt mig att man inte ska älska saker för mycket och att man aldrig ska glömma saker i taxibilar.

Eftersom min macbook inte funkar har jag inte kunnat skriva här, kommer inte kunna göra det på ett tag men så fort en lösning är hittad så kommer jag tillbaka.

Hej så länge!

Likes

Comments

Jag åkte in till H&M efter skolan förra veckan för att köpa ett skärp, men eftersom jag är en sucker för smink så kunde jag inte låta bli att inte köpa dessa produkter från Sleek! Som ni ser har jag redan hunnit använda de, kunde inte vänta så jag testade de nästa dag. 😝 Jag köpte Corrector & Concealer Palette, Cream Contour Kit och CC Cream.

Har hört från många att de föredrar contour kit i puderform men krämform passar mig mer för min hud är väldigt torr. Produkterna är bra, har dock inte hunnit prova CC cream eftersom min BB cream inte är slut än. Föredrar starkt BB cream och CC cream över foundation därför att det ser naturligare ut och huden får dessutom andas mer.

Köpte en Kylie lipkit och en läppglans för någon månad sedan och har funderat på att kanske göra en Kylie lip kit review, vad tycker ni? Vill ni att jag gör ett inlägg om det eller inte? Kommentera!

Likes

Comments

Jag har inte skrivit här på snart 2 veckor och min "ursäkt" är att det har hänt så mycket den senaste tiden att jag inte har hunnit vara social på sociala medier osv. Vi kan börja med att förra helgen var det tävling, där jag coachade, och sedan, dagarna efter det förberedde jag mig inför graderingen som var nu i helgen.

För de som inte vet vad en gradering är för något så är det som ett fysiskt "prov" på taekwondo där man testas inom olika områden så som teknik, kamp, teori osv. Utifrån det och hur man har visat sig vara på träningarna avgör de ifall man klarar graderingen. Klarar man den så får man ett nytt bälte/streck.

Jag klarade den och fick mitt tredje svarta streck, nästa gradering kämpar jag för svart bälte 🙌

I fredags var jag även i studion och fotade två vänner, har lagt upp några enstaka bilder på mitt fotokonto på instagram som heter @natalijanphoto. Gå och kolla in!

Likes

Comments

Jag har valt ut tre låtar som jag lyssnar på basically on repeat som jag ska dela med mig med er.. Alltså dessa tre är mina absoluta favoriter just nu, tills jag börjar tröttna 😉 Har väldigt lätt för att tröttna på låtar vilket är tråkigt, för då måste jag hela tiden leta efter nya, bra låtar och det är inte alltid man hittar några heller.


Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på balkongen, i kortärmad tröja (!!), för någon vecka sedan hade jag inte kunnat föreställa mig det haha. Idag började jag tidigare eftersom jag hade nationella muntliga i matte vilket också var terminens sista prov. Efter skolan åkte jag hem, sugen på att köra ett gympass men så blev det inte, nu kan jag inte gymma förrän på onsdag och jag längtar redan!

Gissa vad som äntligen har kommit? Mina möbler!! Är så taggad på att inreda mitt rum helt själv, lägger såklart upp bilder när rummet blir klart.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alltså vädret levererar just nu! Därför har jag suttit ihop ett collage med en passande outfit som jag definitivt ska ha till sommaren. Har sedan tidigare velat köpa Stan Smith skorna men det har helt enkelt bara inte skett, så nu ska jag verkligen se till att göra det. De passar ju bra till såå många outfits!

Likes

Comments

Hejsan!

Som ni ser är detta mitt allra första inlägg och därför har jag tänkt att berätta lite om mig själv så att ni kan få lära känna mig och få feeling.

Mitt namn är Natalija Nikolov och jag är 17 år gammal, är född i Sverige men har ursprung i Serbien och Makedonien. Går första året på gymnasiet där jag valde media. Annars utövar jag kampsporten taekwondo sedan 5 år tillbaka och är även tränare. Bortsett från det har jag ett stort intresse för mode, smink och foto. Då jag går media programmet och fotar mycket utanför skolan så antar jag att jag kan kalla mig själv för fotograf, dock inte professionell haha. Något mer som jag gillar väldigt mycket och som jag spenderar mycket av min tid i är gym, så ni kan förvänta er massa träningsinlägg också.

Det var allt för den här gången, då det är svårt att få med allt om mig själv i ett inlägg så kommer ni att få lära känna mig bättre framöver.

Ha det bra så länge!

Likes

Comments