Som rubriken lyder... Så känns det som om jag faktiskt är helt osynlig. Känns som om allt o alla är i mot mej just nu.. Eller inte exakt alla. Mina underbara små flickor har jag ju såklart! <3 Men dom kan man ju inte prata om allt med.. Jag har några få vänner jag verkligen litar på. Men ingen som finns här och nu. Jag bor i en liten stad där alla känner alla typ. (Dock känner inte jag alla) men där alla skyddar sina nära o kära i vått o torrt. Även om det är så att personerna faktiskt gjort fel. Så läggs skulden på personen som inte hör hemma här. Det verkar inte gå o ändra. 

Dom flesta kan inte erkänna sina brister o fel. O väldigt många har tydligen inte fått lära sig säga ordet "förlåt". Helt sinnes sjukt i mina ögon och öron. 

Jag är en sån person som står för det jag gör/gjort. Jag ber om ursäkt om o när jag gör fel! För ALLA gör fel i bland. ALLA har brister. O ALLA har fel i bland. Det e så vi människor fungerar. Jag vill inte fly problem. O jag lär mina barn rätt o fel. Jag lär dom att det e viktigt att be om ursäkt om man gjort något dumt osv. 

Ja, detta kanske inte låter bra för vissa. O vissa kommer att hålla med. O jag e glad att alla e olika. Men lite vett och etikett är väl inte så svårt? 

Inte världens roligaste första inlägg kanske. Men kan lova att det inte bara kommer vara negativa inlägg. 

Denna blogg kommer handla om allt i allo. Livet som två barns mamma, pendla till o från jobb på en annan ort. Mycket om barnen. Ja om typ allt. 

Kram// Nataliie


Likes

Comments