Hey Darlings

Velkommen tilbage til min blog. Todays post kommer til at handle lidt om at jeg vildt gerne vil dele det her outfit og nogle flere af mine holdninger ang. mode med jer. Jeg ELSKER det her outfit! Skoene der på en eller anden måde matcher pelsen så godt, og tasken som pifter looket lidt op, og gør det mere rocket og så selvfølgelig (en traditionel mig ting) sorte bukser. Seriously jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden sorte bukser i mit liv. Det jeg så godt kan lide ved det her look er helt klart det mix between det lidt klassiske, feminine og moderne, piftet op med den her meget rockede taske. En anden ting som jeg også bare elsker ved tøj og fashion, er helt klart det med at man den ene dag kan være vildt rocket og cool, og så pludselig den næste dag kan man være helt feminin og enkel. Og sådan kører den bare derudaf med retro, eksotisk, moderne osv. Hvis i scroller lidt ned, støder i på mit andet indlæg hvor jeg har en anorak på og den er efter min egen mening vildt fed og retro, frem for billederne herover, hvor jeg er meget mere moderne og feminin.. Håber i forstår:)

xx Nata

Sko>Klik her

Bukser>Klik her

Pels>Klik her

Taske>Klik her

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey allesammen og velkommen til min blog!

Jeg vil først og fremmest fortælle lidt om mig selv, og grunden til at jeg har valgt at lave en blog. Jeg har altid gået meget op i hvilket tøj jeg går i, ikke så meget hvilket mærke, men mest bare at det skal se godt ud sammen. Hvis jeg selv skulle beskrive min stil, så ville jeg nok beskrive den som: 80'er, feminin og enkel. Så faktisk en blandning af tre helt forskellige ting, og det er også en af de ting, som jeg synes der er fedt ved blogging, at man kan udtrykke sig selv og sin inspiration gennem tøj, sko og accessories og måske også inspirere andre.

Hvis vi skal se på den mere "private" del af mit liv, så elsker jeg at skøjte, og går selv til kunstskøjteløb. Det gør mig altid glad, og hvis jeg en dagvhar haft hovedpine, eller bare en lang skoledag, så "lindrer" skøjtehallen det hele;) Jeg går i 8. klasse i en lille by på Fyn, og som skrevet har jeg en helt vild kærlighed for at rejse. Jeg skal snart til Italien, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Jeg er næsten opvokset i Spanien, og elsker at være der om sommeren og i påsken, ja faktisk hele året rundt, derfor kommer den her blog også til at bestå meget af mine forskellige rejser og oplevelser, men self. vil i forhåbentligt også få en masse fashion relateret inspiration.

xx Nata.

Likes

Comments