Kan verkligen inte bedriva med ord hur BÄST min och Amelas spontankväll var!! Det började med fix och käk hos mig sedan in mot stan för att möta upp några killar som ingen av oss kände för att åka runt på hans båt, kan säga som sähär att både jag och Amela älskar spontanitet och att lära känna nytt folk, två flugor i en smäll!!

Vi åkte runder, hade jätte hög musik, dansade, drack.. Med andra ord, vi hade det jätte trevligt! Jätte härligt gäng. Efter någon timme på havet stack jag och Amela vidare ut för en go utgång dör vi dansade rövarna av oss och kom hem vid 04.30.

Tycker synd om Amela som ska jobba idag med tanke på alla glas som vi drack upp, ligger i hennes soffa och ser så fint väder det är ute.. Mår för dåligt för att ens vilja resa mig. Pappa hämtar mig snart sen får det bli lite solning, Inte var dag det skiner lite i tråkigaSVERIGE!!!!! Kommer lite bilder och ännu mer ikvällMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Spontant är bäst!! Igår snackade jag och Amela om att dra ut och ta ett glas, blev mer glas och mer ställen så med andra ord, mini utgång men så skönt att vara vardags klädd och lite smink, känns Nästan roligare då!! Ikväll däremot ska vi dra på en rejäl utgång, trivs så bra i hennes sällskap

Likes

Comments
Likes

Comments

Min blogg är uttråkig, mitt sommarlov är halv tråkigt, jag är tråkigt och osocial mot mina vänner, min bästa vän för tillfället är just nu min SÄNG!!! Jag bars jobbar och jobbar samt jobbar över, min bästa vän är egentligen gymmet men jag har ingen ork eller kraft för att träna som en galning eller äta nyttigt och regelbundet, förstår ni att jag är helt ovan vid att jobba såhär HÅRT och MYCKET!!!

Men jag jobbar där hårt för en sak som jag velat göra sen jag var 14 år och den 26:e augusti kommer detta äntligen ske!!!! Så jävla lycklig och glad!!!

Likes

Comments

När det är sol ute dock inte så varmt så blir det klänning, lite sommarkänsla får man väll ha, ska snart köra till jobbet så lär inte få se solen något mer idag!

Likes

Comments

Idag var sista jobbedagen för denna veckan, meeeeen jag skrev upp att jobba övertid idag , nu är klockan 05.00 är påväg till jobbet på en lördag!!! Tjänar dock mycket bättre då det är en helgdag! Min pappa, oliver och Matteo samt boss ligger nerbäddade och sover där nere och Emelie ligger i min säng, bra där!!

Likes

Comments

Du är min kämpe, fuck tumörerna, min hjälte är du!! världens bästa dedo det finns verkligen ingen som honom vet inte vad jag skulle gjort utan honom, finaste människan i mina ögon, min ögonsten, min hjälte, min Dedo, mitt allt!!
(bild1


Likes

Comments

Kan säga er såhär, jobbet har börjar för fullt, denna veckan börjar jag 06.00-14.00 och har sovit 4 timmar sammanlagt dem två förra nätterna, har även tillbringat två bättre med min älsklings Emelie, samt träffat en riktigt goding, bara ett sms ifrån honom gör mig glad, såååå larvig jag är!!! Så förvänta er in flera inlägg per dag, nu ska jag kolla film sen försöka sova!!

Likes

Comments

Dagen har spenderat med min familj hemma och bara tagit det lugnt och senare kom mitt hjärta Emelie hit och hon sover här inatt, ska Dock upp halv 5 för jobb så hon får sova vidare!! Nu ska vi kolla film och måste sova, godnatt på er!

Vet ni någon bra film kan ni kommentera det!Likes

Comments

Har satt på en av mannens ( tom cruise ) filmer, Dracula film och har även gjort lite gott att tugga på, nyttigt + onyttigt = bra blandning!!Likes

Comments