Lite nya tag och nya försök till att hålla bloggen igång, och inte bara för eran skull som läser utan för min egen.

Men som sagt nytt jobb i Kristianstad på La Finestra Italiana, känns ju super efter året säsong uppe i Åre.

Där man fått njuta av både skidor, snowboard härligt folk samt roliga fester med underbara kollegor.

Nu längtar jag på att några valpar ska dyka upp sen har man fullt upp i sommar, någon som har några frågor kring detta så nås jag inte här utan på mitt mobil nummer eller på fb. Mer information kommer jag att lägga upp om senare här på bloggen. 


När allting fungerar som det ska, och min hjärna och mitt hjärta får följa med i svängarna, då mår jag fan helt jävla underbart !

Kram på er, så ses vi snart

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är höst... 

Det är kallt, det är blåsigt och det regnar. Mörkret faller som en skugga över hela landet. 

Sängen är liten, och rummet är iskallt. Filmerna är tråkiga, saknaden efter en äkta relation.. en relation där han är min bästa vän, och delar allt med mig. En kram och morgon puss på pannan, någon att skriva gulliga texter och inte bara se en framtid med utan en relation där man inte finner ett slut. 

Trött på otrohet och lögner, falskhet..

Vill bara ha den dära killen med lite extra go och värm kärlek. 

Du är fin.. och du vet exakt vem jag menar. Och jag tror på dig, puss <3


Likes

Comments

Igår blev de lite Jacuzzi i regnet och popcorn och frukt sallad till PH. 

Blev chockad av att Paow är inne i Paradise hotel igen, men håller tummarna för detta. Det behövs lite kaos där. 

Samt att Saga behöver lite om skakningar då man inte kan äga alla, och trött på detta gnället om Calle och Kristian. Så dum och kär han är i henne, och att han inte fattar ? hoppas han skrattar henne i ansiktet idag efter att sett allt hon sagt om honom i PH :)..

Håller tummarna för hjärtat, han är ju kingen och han är tydligen den enda riktiga " mannen " där som vet hur allt ska tas. 

All lycka till dig mannen Smail !Likes

Comments

varit i kristianstad idag med Chanel och gått runder lite och tittat med roliga vänner.
Chanel var jätte duktig på tåget, då hon inte åkt så mycket tåg innan.
Hon har fått sin 5km cykel tur samt en runda nu på kvällen med miloue :).
jag har även käkat mega goda pannkakor framåt kvällen, ska dock erkänna att hundarna fått smaka en del.
Har smakat på pappas goda äppel must, och lite chai latte. verkligen super gott.
Men dagens gärning var nog ändå när jag fixade till miloue! kolla för och efter bild! Jag är nöjd och han springer runder och visar upp sig för Chanel nu:')
mina änglar <3

Likes

Comments

Efter att ha cyklat 5 km med en jätte duktig Chanel som sprungit och dragit hela vägen. Sedan miloue som har åkt cykel korg vilket han uppskattar väldigt mycket:)
Så har jag badat jaccuzzi med josefin, i väntan på choklad pudding och paradise hotel :DLikes

Comments

Det skönaste var nog inte att få prata ut efter allt jag hållt inom mig. Utan det var nog all förståelse och goa kramar så man bara fällde tårar.
vilken otur jag haft med allt på senaste tiden, att jag varit så nära på att bara ge upp allt och kasta iväg min framtid. Jag såg ingen utväg såg bara skit överallt.
Jag vet att ja inte är den enda på denna jord som haft det jobbigt i livet. Men jag hade extremt med otur som fick så mycket på en och samma gång.
Jag är glad för vad jag har idag, och tacksam till alla som stöttar. ni är guld värda, och speciellt stort tack till världens bästa föräldrar som hjälpt mig så enormt fast jag inte ville ta emot hjälpen från början <3

nu är det dags för uteliggare plugg, sedan skall jag åka hem till min ängel som väntar på att få komma ut och springa och leka i tomten.
<3

Likes

Comments

Jag träffade dig för drygt ett år sedan på Holje festivalen här i Olofström, du frågade mig om jag hade kille och jag nekade. 

Vi strulade lite smått, sen försvann du med mitt nummer i handen, dagen efter fick jag reda på att du hade tjej. Men på något sätt så jobbade du fan ta mig bakom mina föräldras hus i Sölve. Vi sågs som kompisar, gjorde ingenting, du sov över hos mig varje natt och sen kom känslorna. Om jag hade vetat att du var en sån idiot så hade jag stannat som din vän.

Jag firade mig föddelsedag på flyget ner med familjen till Kroatien, vi snackade skype om nätterna. Direkt när jag kom hem ville jag se dig, träffa dig och krama dig för shiiit vad jag hade saknat dig. 

Men det var ju Sweden Rock direkt när jag kom hem, och du valde att släppa min hand och gå och strula med en annan den kvällen. 

Du la världens gulligaste röstmeddelande på min lur den natten, men dagen efter började folk snacka ut om vad som hänt. 

Jag förlät dig och sket i vad alla sa angående dig, för jag ville vara med dig.

DU visste redan denna sekund att du hade övertaget om mig, du började bli arg och skrika på mig för ingenting. Du sket i att träffa mig när jag kom till Olofström med tjej kompisar osv. Även om du stod bara en meter bort med din bil. 

Du sa att du inte hade tiden längre, jag försökte stå ut med den tiden du gav mig. 

Vi råkade hamnade på samma fest du och jag, och du skrek på mig och dumpade mig snabbare än kvickt för du ville festa ensam. 

Jag ser dig strula med din polares brud, och jag försöker trösta din kompis, medans mitt hjärta gick i tusen bitar den kvällen. 

Jag förlät dig igen, och i samma veva åker du upp till Eksjö på militär utbildning i flera månader. Jag trodde aldrig att jag skulle klara detta utan dig vid min sida. 

Jag försökte hälsa på dig så mycket jag kunde, jag saknade dig så sjukt mycket. 

Men jag visste att jag ville stå ut och försökte. 

När jag sedan får höra att du ville förlova dig med mig, så kvällen innan får jag reda på att du skickar privata videos på snapchatt till andra tjejer bland annat i Stockholm... Och du lämnade mig och lämnade tillbaka ringarna, medans det var jag som borde lämnade dig egentligen. 

Jag FÖRLÄT dig igen, för jag älskade ju dig ofantligt mycket?  

Jag sov hos dig när jag hade praktik i Olofström, men fredag kvällen som du kom hem på blev inte som tänkt. 

Jag städade ditt rum, och du blev förbannad på mig för det var ditt rum. Du skrek och kränkte mig framför hela din familj, jag grät och sprang ut till min bil och körde hem. 

Du gjorde slut och sa att du ville hålla på med andra tjejer istället. 

Sedan skrev vi aldrig och jag lät dig gå..

När du väl gick så kom du tillbaka och skrev och kämpade för mig för första gången i ditt liv, och jag gav dig chansen såklart. 

Jag flyttade till Olofström för jag ville ha dig nära och vara med dig, du flyttade in till mig och jag var den gladaste tjejen på jorden. 

Men på något sätt så kläcktes ägget....

DU fick övertaget igen, du började skrika och bli arg för exakt allting, jag fick inte vara med dig och du frös ute mig från din värld. Jag kände knappt inga här?

Det var exakt så du ville ha det....

Allt jag gjorde var fel och ingenting dög. 

Du skulle utomlands till Grekland med kompisar, där du skriver till polarna " jag ska fucka bitchies" ...

Jag blev orolig igen, och sedan när du kom hem så blev allt annorlunda.. 

Även dina kompisar sa att du kunde säga saker som inte lät bra. Dom började märka att du tog mig förgivet. 

Men dom sa till mig " du vet hur Joel är och hans humör "..

Vi skulle till stranden och bada med din kusin någon dag senare, jag ringer och frågar Joels kusin och frågar om han vill ha nånting på Maxi för isf kör jag och handlar till oss innan vi drar. "Joel sover men jag vill inte väcka han för han blir så arg då "...

Jag berättade för Joel när han vaknade och frågade om han ville ha nånting, men då vända hans humör och skrek på mig och sa att han skulle ringa " sin kusin" och inte jag. 

Jag som bara ville väl ?

Jag grät varje kväll och snackade med Joel för jag var orolig och rädd att förlorade han, han började dra sig ur vilket jag märkte. 

Därefter, sa jag ifrån en gång på all denna tid, och då gör han slut för han tålde inte att ta skit en enda gång. Och då gör han slut och hämtar alla sina saker. Kallar mig för slampa till sina kompisar, säger att min familj inte vill ha med att göra att jag inte får flytta hem igen. 

Jag sitter ensam i en lägenhet, som var inte bara till mig utan till oss båda.. men hur jag än gjorde så hamnade jag här ensam. 

Nätterna är sömnlösa och när jag väl inte saknar dig längre eller tänker på dig, så kommer drömmarna,..

Jag kliar sönder mina armar och ben till sår av ångest på nätterna, vaknar upp mitt på nätterna. 

Sluta äta innan, kunde inte finna mat lusten, att du lekte med mig så hårt och jag var blind ett helt år. 

Jag började komma igång med maten igen, men nu sitter jag där igen... mat lusten är försvunnen, ska jag gå ner ännu mera nu ?

Har du fuckat mig så hårt, att jag inte hittar någon utväg. 

Du kränker mig, förolämpar  mig, du vill vara bäst och aldrig gråta tårar och alltid vara stark..

Vet du vad, även om jag bölar som du säger, så är det inte för att jag är svag... Jag har varit stark för länge..

PÅ festen här i Olofström, folk kommer fram och kramar mig och säger att jag ska vara stark och att du inte är någon bra kille. Tårarna vill bara spruta att det gick så långt att alla vet och folk kramar mig för detta... 

Jag kan inte lita på någon, och är rädd för kärleken. Alla bra killar som vill ha en chans med mig, kastar jag bort för jag klarar inte mer, jag är på botten och hittar inte vägen upp. 

Du är så arg på mig, men du har inte fått hela bilden. 

Att stå och höra att du inte vill resa utomlands med mig för att det är onödiga pengar, för du vill åka med polare ist. 

Att stå och försöka hålla inne tårar då du är arg för att jag inte vill att du ska bli ännu mer arg för jag gråter. 

Du slog mig aldrig, du knäckte mitt psyke. 

Att få höra från kompisarna, att tiden läker alla sår... tiden går just nu alldeles för sakta.. 

Det har gått för långt och jag försöker att sluta tänka och vara med kompisar, festa och glida. 

Men på något sätt så hamnar jag i samma jävla lägenhet varje natt där man sitter ensam..

Jag är inte ledsen och gråter över att du är borta, eller för att jag saknar dig. Jag hatar dig så ofantligt mycket och vill aldrig mera se dig, jag bryr mig inte om du hittar ny brud, jag vet vilket as du är. Och att det tar tid för dig att  växa upp. 

Men man behandlar fan inte någon såhär som du gjort mig, du är brutalt omänsklig.. 

Vill bara ta mig ut, och få ett slut...

Vill bara att du ska veta : Du hade fått en trogen tjej resten av ditt liv så kär jag var i dig. Bara att sätta dig ner och snacka lungt med mig och allt hade gått att lösa om det var något du störde dig på. Jag hade gjort allt i min värld för att få det att funka..

Istället valde du hela denna långa vägen, och sårade mig totalt och knäckt mig på mitten till förtroendet till allt. 

Hoppas du en dag inser vem jag var och hur mycket jag kämpade och försökte, att du inser vilken tjej jag egentligen var men som du förstörde!

Likes

Comments

Chanels sjukdom har lagt sig med kliandet och hon får massa vitaminer, och mycket ompyssling.
hon är på 4 dagen med sin medicin och allting fungerar jätte bra. Jag väntar endast nu på den nya maten. hon är mycket piggare och gladare och energin är tillbaka.
Hon har fått två styckna nya täcken att ha på sig i bilen när de är kallt och efter träning så hon håller värmen uppe.
Jag kommer inte ge upp, utan varje liten grej som hjälper henne ska finnas till hands!
hon e mitt allt <3

Likes

Comments

Chanel har fått sin medicin, dock inte velat äta något ännu. Men hon är helt Slut efter en 5km cykeltur och en stund med hopp och lek med sina bollar.
nu ligger hon och flåsar som bara den i min säng <3
nu väntar jag på den bästa josefin ska komma hem, så vi kan åka och fixa lite ärenden i kristianstad :)

ha en trevlig dag allihopa!

Likes

Comments

jaha, då var första dagen med medicin över för Chanels del.
Men mycket träning och bus idag så är matte trött iaf!
nu inför kvällen så sitter man ny badad vid tvn, efter en trevlig måltid med föräldrarna på black and White.
längtar redan efter morgondagen med massa bus med min lilla tjej! <3
godnatt alla fina

Likes

Comments