Hej alla fina!
Förlåt för dålig update...
Har mycket att göra som vanligt och mer blir de nog tyvärr. Har nog hänt lite sedan jag bloggade sist.
Såg nyss att jag inte har bloggat på en månad och några dagar (sorry verkligen)
Detta beror nog på att jag inte vetat vad jag skulle skriva osv.

Men i alla fall.....
APL-veckorna har tagit slut, och nu väntas gymnasiarbetet som är mellan V.17-19, TAGGA! Inte långt kvar nu till studenten heller, endast 3 månader styvt.

Skolan är som vanligt, inget nytt eller speciellt som händer just där.

Alla hjärtans dag har varit den 14:e februari. Vad gjorde alla under alla hjärtans dag? Undrar jag, (lilla nyfikna jag,haha😂)

Själv spenderade jag min dag i skolan sedan var jag tyvärr inte med min kille eftersom både jag och Amandus har träning samtidigt på tisdagarna. Så de var anledningen till att vi inte kunde fira de tyvärr just den dagen. Men vi friade i alla fall "alla hjärtans dag" dagen efter alltså på onsdagen (15/2) men "bättre sent än aldrig" som man oftast säger, hehe.

Även fettisdagen har passerat. Åt ni några semlor? Gillar alla semlor? Vad i så fall gillar just du inte med vanliga traditonella semlor?
Jag åt ingen semla pga att jag är känslig mot grädden, (tycker den blir för mycket) men jag fick i alla fall en kanelbulle av mamma istället på fettisdagen.

Skolan rullar på som vanligt som sagt och så väntas massa roliga saker framöver! Som t.ex. Pubrunda,balen, skattjakt och planera inför studentflaket osv.

Yes, nu avrundar jag mitt inlägg så hörs vi! Ha de så bra alla fina läsare! Love to all of you! <3Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 116 Readers

Likes

Comments

JAG HAR ALDRIG..

..Haft sex på en offentlig plats - Nepp
..Haft sex i en bil - Nepp

..Förklarat att jag vart kär i någon när jag varit full - Nepp

..Varit på TV - nej? Va?

..Blivit utslängd från klubben - Nej

..Haft sex med någon som är i samma rum som dig just nu - Nej

..Använt falsk-leg - Nää

..Kommit på mina föräldrar när dem haft sex - Nej!

..Kommit på en kompis som haft sex - Kanske om de räknas

..Deckat - Nej inte vad jag minns..

..Varit kär i någon på samma skola - Jepp

..Pratat med mina föräldrar om sex - Självklart

..Haft känslor för någon annan under ett förhållande - Ja

..Ljugit för min partner - Vem har inte? Tyvärr ja.

..Haft känslor för en kompis - Ja

..Stirrat på min lärares rumpa - Hahah.. kanske lite då

..Gjort slut på sms - ah..

..Kört bil utan körkort - Nej de har jag inte :)

..Haft sex i duschen - Ja

..Haft en partner hemlig för mina föräldrar - Ja haha klarade inte de så länge dock

..Flörtat med min kompis partner - Nej, inte vad jag vet.

..Gett tillbaka en present från min partner - Nej

..Åkt till en annan stad för att träffa en KK - Nej

..Köpt dagen efter piller - Nej
  • 163 Readers

Likes

Comments

Hej alla! Mår ni bra idag på nyårsafton? <3 de gör jag tack.

Ville bara önska er alla GOTT NYTT ÅR!!! Som kanske andra bloggare också har gjort. Jag kan verkligen inte förstå att de är nytt år redan, år 2016 har bara svischat förbi.

2016 för mig har varit ett underbart år. Jag har firat jul med pojkvännen och hans familj, fått timanställning, lärt mig många nya saker som t.ex vad en daglig verksamhet är mm. Jag är så enormt tacksam för allt Amandus familj gör för mig och även andra som betyder så extremt mycket för mig (ni vet vilka ni är! <3) Hade jag inte haft så underbara människor i min närhet vet jag inte om jag hade klarat av mitt liv, och haft ork och lust att leva. Men jag har en anledning att vara här jag är idag och jag vet att jag är omtyckt av många, de är de som är viktigt för mig. Jag älskar er alla som har gjort 2016 till ett fantastisk år. Fina ni <3

Hoppas även att 2017 blir lika fantastiskt om inte bättre, de är ju toppen om de blir så! :) Ser fram emot ännu ett år med bästa pojkvännen och nära och kära! Love u all! <3 ha de bäst!

  • 136 Readers

Likes

Comments

Hej hörni! Hur mår ni idag såhär dan förre dopparedan. Jag mår bra tack. Jag är med min killes familj och ska spela Bingolotto nu ikväll, några mer som ska spela?

Jag lämnade in min telefon för ett tag sedan hos Apple för jag hade tappat min och de slutade sedan fungera dagen efter. Var inne på Apple och hämtade den i fredags, så himla skönt!. Fick en ny och de gick på min garanti eftersom jag endast hade haft den i en vecka.

Imorgon är de julafton hörni! Kan verkligen inte förstå de. Har ni någon snö där ni är? Jag befinner mig i Örnsköldsvik just nu och här är ingen snö och inte i Tingsryd heller. Om inte snön har kommit finns de inte mycket till julkänsla, eller vad tycker ni ? Är de julkänsla utan snö?
Till julafton tycker jag att snön ska ha kommit eftersom de blir mer julkänsla som sagt och mer mysigt med vit snö som ligger på marken, så fint!

Men jag tänker att jag kan sprida lite julkänsla här i alla fall så lägger upp en fin vinterbild på lite snö tror jag för dem som inte har snö hos sig.

Ska försöka lägga upp fler inlägg nu när jag har tid och hålla er fina läsare uppdaterade! Ha de så bra hörni, ta hand om er! <3

  • 120 Readers

Likes

Comments

Skola

Hej hörni! Glad lucia på er!, eller vad man nu säger!! ^^ hoppas att ni har sett fina luciatåg idag med mycket sång, värme och ljus!

Hur mår ni idag? Tack jag mår hyfsat förutom att min mobil är paj... jaja får fixa de imorgon.
I alla fall så hade nu tänkt att göra en uppföljning av mitt tidigare inlägg som handlade om mitt religions prov.
När jag hade skrivit provet kändes de sådär att lämna in till läraren men jag gjorde mitt bästa och hoppades också i alla fall på godkänt betyg (E) men jag kände
mest oro över att inte få godkänt betyg (F)
Men nu kommer de beskedet som alla väntar på (kanske inte alla men några i alla fall) .. JAG KLARADE PROVET!!!!! Så glad och imponerad av mig själv att jag klarade de trots dåligt pluggande. Så himla skönt att slippa omprov och gå vidare med annat skolarbete... suck...

Idag har jag varit med på luciatåget på Teknikum och sjöng en vers för hela skolan OMG! Men de gick bra bara att jag sjöng lite fel men mina lärare sa att de inte märktes, skönt. Blev så glad att många kom fram till mig efter och sa att de var fint och bra gjort. De va stort att sjunga för hela skolan, jag var ganska nervös stod och skakade och de påverkade min röst :/ jaja jag är ingen professionell sångare men jag vågade ändå stå inför så många människor och sjunga helt otroligt!

Yes sedan efter de fikade vi med lussebullar, dricka (juice, kaffe) och pepparkakor. De var nice och gott med fika (de blev min frukost)

Därefter fick jag mitt resultat på religions provet och därefter var pedagogerna och jag på studiebesök på förskolan Kronan i Växjö. Kronan är en Montessori förskola och ligger bredvid Visma i Växjö i närheten av City Cross och Max hamburgerrestaurang. De var lika roligt som vanligt att få se Montessori pedagogiken igen på ett annat ställe i Växjö. Vill bara mer och mer jobba med barn i Montessori och jobba direkt, åååhh de hade varit livet just nu! <3 längtar tills jag får söka just dit och komma ut i arbetslivet som jag har tidigare har nämt i mina inlägg.

Kommer ett inlägg snart om uppvisningen som var den 10 december i Tingsryd!
Ha en fortsatt mysig och trevlig lucia dag! Ha de bra så länge! Puss alla fina! ^^

Likes

Comments

Skola

Hej hörni!
Hoppas allt är bra med er! För min del så rullar livet på som vanligt och mitt mående funkar väll... alla har ju ups and downs men de är ju mänskligt.. herregud, that's the world we live in.

Vet att jag har haft jätte stort glapp sen jag bloggade sist. Förlåt..förlåt.. förlåt.. anledningen till att de har blivit såhär tror jag är för att jag har haft tusen andra saker i mitt huvud och inte alls har haft tid som vanligt att skriva av mig som jag egentligen borde göra eftersom de är sådan härlig känsla att få skriva av sig och sedan kunna sova lugnt och stilla i sin egen säng med någon man tycker om eller själv med en mysig filt! <3 awwww

Men jaja nog om de nu... vi släpper de och går vidare med detta inlägg.

Jag har som sagt prov imorgon och har lite smått panik över de eftersom jag har inte har kunnat plugga av skäl som jag inte vill ta upp här och nu (respektera,snälla ni <3,skriv om ni vill veta varför).
Jag har inte kunnat plugga i alla fall och är så himla skoltrött. Vill bra ut i arbetslivet och jobba och tjäna in mina egna pengar som jag får göra vad jag vill med. Vill flytta ifrån min pappa och flytta ihop med min kille och bygga upp en bra framtid för oss. Är så förväntansfull och vill bara att vi ska få en lägenhet här och nu.. men tyvärr så fungerar inte vår värld, man måste kämpa för att få de man vill och ha tålamod för allt, dock är de segt och jobbigt. Men man får aldrig tappa hoppet och inte ge upp. Vill man en sak väldigt mycket kämpar man för de till tusen.

Jag har shoppat lite nya grejer till min garderob, alltid nice med nya saker/kläder/smycken/ telefoner osv.

Just nu försöker jag plugga till religionsprovet, men jag är ganska trött efter ha jobbat sen 14.50-20.06. Jag har suttit framför en dator och ringt till personer och frågat om deras reklam har kommit från utdelarna som delar ut på de olika distrikten. Ringde totalt 278 kontroller tror jag idag ca. Är stolt dock över mig själv att jag orkade sitta så länge och bara ringa ringa och ringa tills jag slutade utan att knappt resa sig på alla dess timmar också, reste inte mig upp många gånger under dem timmarna.

Men åter till religionsprov. Jag hopps att jag klarar mig med de kunskaper jag har fått in nu och även gamla kunskaper jag har fått från högstadiet. Vad tycker ni om ämnet religion förresten? Personligen gillar jag inte religion så värst mycket, samhäll är faktiskt roligare då. Men jag tror jag är sån som är intresserad och nyfiken på ett sätt men avskyr att plugga in olika ämnen och vrålplugga på ett prov eller tenta etc.

Nu ser jag att tiden bara tikar iväg...oooppsss. Jag ska nu förbereda mig för sängen och sova i min underbara säng, ska bli riktigt skönt, TAGGA! #sleep#

Godnatt alla och hoppas ni gillade mitt inlägg. Ha de bra alla fina <3 puss!

Likes

Comments

Frisör :)

Hej alla fina läsare där ute! Hur mår ni idag? Nu kanske ni undrar hur jag mår, och jag mår bra tack! :)
Om ni läste rubriken så står de där "frisören". Där var jag i tisdags (6/9), (la inte upp någon bild direkt efter jag hade varit där för hade inte tid med de tyvärr eftersom har mycket att tänka på i skolan redan så.....). I alla fall så var jag på klippateljén som jag tidigare har varit hos i Tingsryd. Hon klipper och färgar/ gör slingor verkligen as bra, älskar efter man har varit där och känner sig så nöjd efteråt. Jag har som sagt varit där tidigare och anledningen till jag fortsätter gå dit är för att hon som sagt är sjukt duktig och är lite billigare än andra frisörer i Tingsryd. Om ni inte visste de så har faktiskt Tingsryd ganska många frisörsalonger att gå till, (skryter inte,berättar endast fakta). De är kul att de finns så mycket valmöjligheter för att vara en sådan liten by som den verkligen är.

Är dålig på att uppdatera bloggen de vet jag, men svårt att lägga tid på den när jag måste lägga mycket tid på skolan. Jag vill gärna undvika att ta bort den dels för att jag tycker om att blogga och blir glad av alla ni där ute läser de jag skriver (underbara är ni! <3 ) , men ibland har man inget att skriva, eller så är man för trött eller negativ för att blogga, även om de kan vara bra att blogga om man är negativ så man tänker på positiva saker istället.

Vet ni vad? Min mamma har köpt en lite gullig kattunge!! Den är så enormt söt och kelig, allt man vill en perfekt katt ska vara enligt mig i alla fall ;). Älskar ju djur som dem flesta vet nu vid detta laget så har så svårt att slita mig ifrån den. Verkligen svårt.

Ja och jag går 3:e året på gymnasiet nu!! Yeeejjj! De känns så obeskrivligt skönt att vara färdigutbildad efter detta år till barnskötare och kunna sticka ut i jobblivet och jobba med de man älskar lika mycket som ens familj. De är mycket som ska hinnas med innan studenten, dem flesta känner nog igen sig i detta. Såklart inte dem som inte tagit studenten men alla andra som har de. Stressigt med arbeten, prov, beställning av studentmössor, kläder till balen, kläder till studentdagen och allt annat som har med sista året att göra. Vi på barn och fritidsprogrammet kommer ha väldigt mycket praktik också. Jag ska ut på praktik vecka 39 redan så......


Så nu avslutar jag detta inlägg med bilderna jag pratade om och önskar alla en fortsatt trevlig eftermiddag och även tackar alla fina läsare som läser mina inlägg,som sagt ni är underbara love u all! Bye! <3

Här är mammas söta kattunge som jag pratade om <3 så gudomligt söt!

Å så här blev mitt hår efter frisören och en hår tvätt i söndags! Va tycker ni? Blev de bra? :) kommentera gärna,men ni vet ju vad som gäller allt negativ går bort. Var snälla! <3

Likes

Comments

1. Hur gammal är du? De står i min presentation så läs gärna den :)

2. Hur gammal känner du dig? Jag känner mig som 19 eller 20 år.

3. Vad har du gjort i dag? Idag har jag inte hunnit göra så mycket än. Har stigit upp, klätt på mig och ätit frukost sen får vi se vad som händer resten av dagen

4. Vilken film såg du senast? Den senaste filmen jag såg var Deadpool men kollade inte hela och följde inte den heller.

5. Vem ringde du senast? Min fader

6. Är du besatt av någonting? Inte vad jag vet men kanske vatten ;)

7. Är du rädd för blod? Nej inte rädd men tycker de är obehagligt.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I min killes rum. De står en soffa nästan 5 m ifrån mig. Bredvid mig på min högra sida står de ett vitt natthusbord. Snett framför sängen som jag ligger i står en tv och bredvid de står ett skrivbord med en dator och en datorstol.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Nej, det kan jag inte haha. Men kan en som jag sökte på och de var Olof Palme.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nej de orkar jag inte nu.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Grå och svart dominerar nog i min garderob.

12. När vaknade du i dag? Idag vaknade jag vid 8 ca.

13. Vilken är din favorithögtid? Hösten för alla fina färger i naturen och vädret är hyfsat lagom, inte för kallt och inte för varmt som de kan vara på sommaren. Gillar ju sommaren också om de är sol och lite lätt vid om de skulle vara 25-30 grader ute.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Just nu skulle jag vilja befinna mig i Turkiet med en kall dricka och sola.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? SKOLAN

16. Hur vill du tillbringa din pension? Med min man och våra barn som skulle ta hand om mig.

17. Vad lyssnar du på just nu? Inget bara lite musik i bakgrunden men vet ej vad de är för låt, de är radio Båstad i alla fall ;).

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej det har jag inte än i alla fall och de är jag tacksam över. Hoppas jag slipper vara med om de.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Vatten, mjölk, granola, fil/yoghurt som är naturell och choklad tror jag :)

20. Vem är din favoritkändis? Justin Bieber <3

21. Vad är du på för humör just nu? Sånt humör som ändå fungerar.

22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa


23. Snarkar du? Ibland om jag är täppt i näsan.

24. Vilka yrken har du provat på? Badvakt, butiksbiträde, förskola, äldreomsorg och delat reklam.


25. Hur går du helst klädd? mjukisar, slappa byxor som inte sitter hårt i midjan men har oftast jeans i skolan och om jag ska vara lite fin klädd.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Skorpionen är jag född i.

27. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad


28. Vad sa du senast? "Vad heter de när man har jobbat på Börjes eller Ica och plockat upp varor?"


29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Geografi eller idrott i alla fall på högstadiet.


30. Vad har du på dig just nu? Ett par tunna leopard byxor och en grå ljus converse hoodie.

31. Vilken är din favoritaffär? H&M, Gina Tricot och Carlings tror jag.


32. Vad har du för storlek i kläder? beror på hur storlekarna är men storlek M oftast.


33. Vad har du i dina fickor? Ingenting


34. Vad köpte du senast? En falafeltallrik.

35. Hur många gånger har du flyttat? 2 gånger. Fast fler gånger när jag var jätte liten.


36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? En båt med el, mobil laddare och mobilen

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgonmänniska.


38. Senaste filmen du såg på bio? Jag kommer tråkigt nog inte ihåg vilken film de var men de var förra vintern vi kollade på nån film om jag inte minns helt galet.

39. Har du blivit sydd någon gång? Nej inte vad jag vet i alla fall.

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja det har jag nog men kommer inte ihåg de.

41. Vad åt du till frukost? Ägg, havregrynsgröt, kaffe och knäckebröd.


42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag skulle fylla 8 år. Jag var 7 år och jag bodde med pappa som jag fortfarande gör.


43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej, har inte körkort ännu.


44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Bredvid min kudde.

46. Vad var det sista du åt? Chips :).

47. Vem är världens vackraste kvinna? Ingen då alla är fina på sitt sätt.

48. Är du blyg? Beror på sammanhanget.

49. Vilken var den sista konserten du var på? Takida.

50. Vad heter du i andra namn? Rebecka & Patricia

51. Har du varit med om en bilolycka? Nej

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Nej inte vad jag kan komma på just nu

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Gruppass tror jag.

54. Har du några husdjur? Ja det vet ni redan, men om ni inte har läst min presentation så kan ni göra de för dör står de nämligen.

55. Vill du gifta dig? Ja det vill jag någon gång i framtiden

56. Vad är du sugen på just nu? Jag är sugen på att hitta på något roligt med min kille.

57. Vad är klockan? 13.45.

58. Vad är det konstigaste du ätit? Vet inte har inte ätit så mycket konstiga saker XD.

59. Har du någon udda förmåga? Vet inte haha.

60. Var växte dina föräldrar upp? Pappa är uppväxt i Lessebo och mamma är uppvuxen i Kalmar.

61. Vad önskar du dig i julklapp? Nästa jul 2016? Navelpircing & stora öronhängen.

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Ja de blir några gånger när man är med i tingsrydgymnasterna och uppträder för nästan hela Tingsryd.

63. Göteborg eller Stockholm? Göteborg

64. Har du sett någon dö? Nej och det är jag glad över att jag sluppit.

65. Har du någon gång ringt polisen? Ja när jag skulle kolla om polisen hade fått in min telefon på hittegods avdelningen.

66. Hur många grader är det ute? 27.3 grader och soligt :D

67. Vilken färg har ditt hus? Bor i lägenhet och den är typ guloranget tegel.

68. Vad sjöng du senast? När vi två blir än.

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Ja dom flesta tror jag.

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? Nej.

71. Har du svenskt ursprung? Ja

72. Hur mycket väger du? Mellan 70 och 75 kg

73. Har du ett turnummer? Nej inte vad jag vet.

74. Vem kramade du sist? Min kille.

75. Har du någon gång åkt snowboard? Nej vågar inte.

76. Kan du åka skateboard? Nej har ställt mig på en sådan kanske 2-3 gånger men har inte lyckats och orkar inte lära mig heller.

77. Nämn någon du beundrar och varför? Min mormor <3 för att hon har alltid funnits vid min sida och utan henne hade jag aldrig varit den jag är idag.

78. Har du gröna fingrar? Nej.

79. Har du svimmat någon gång? Nej och jag är glad över att jag inte har de. Hoppas de kan förbli så, att man slipper de.

80. När lärde du dig senast någonting nytt? Vet inte riktigt, kanske för någon dag sedan men kommer inte ihåg vad de kan ha varit.

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ja jag har haft natte innan och nu kallas jag för de mesta natta eller nattis.

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Resa,köpa en hund och sova men jag hade ju även fått hitta något att hitta på om dagarna för jag hatar vara hemma själv och inte göra något men hade kanske legat mycket i sängen.

83. Är du vidskeplig? Nej de är jag inte.

84. Vilka är dina största svagheter? Att jag är negativ för ofta.

85. Vad händer till helgen? Kanske åka iväg till en släkting till Amandus.

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Nej för att mina kroppsdelar är mer värda än pengar.

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? försöker se framåt inte bakåt

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? flyga, gå igenom en vägg och rita.

89. Vilken är din favoritrestaurang?  Pizza hut än så länge.

90. Bada eller duscha? Bada

91. Är du bra på att laga mat? Kanske inte men min kille och mina föräldrar gillar min mat i alla fall ;)

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? Nej vanliga arbetskläder.

93. När och varför var du på sjukhus senast? Förra året.. och vill inte berätta varför (respektera)

94. Vilket är ditt drömyrke? Djurskötare men inte veterinär.

95. Har du några Piercings? Ja om hål i öronen räknas. Vill ha i naveln och de kommer ske så småningom.

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Vitan ska vara hård men gulan gärna lös eller halvlös

97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Vet inte.

98. Vad gjorde du 8.00 imorse? Vaknade typ då tror jag.

99. Har du gråtit idag? Nej som tur är.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Kolla igenom alla frågor och sedan kanske jag ska spela the Sims 3 eller 4:an.

Likes

Comments

Hej hörni. Vet ni vad?, är lite besviken och ledsen på er som läser min blogg men som inte svarar på vad ni skulle vilja att jag bloggar om. Jag får ingen feedback av er så vet ej om ni gillar de jag skriver eller om ni inte gör de. Ni får gärna kommentera och ge tips om vad som gör en blogg till en blogg som man vill läsa och tycker är bra och fortsätter att läsa :) vill inte tjata på er, och inte tvinga heller men gärna ha tips och idéer och gärna en feedback om ni gillade mitt inlägg eller inte.
Skulle bli jätte glad av lite kommentarer/delningar och gillningar inte bara på fb utan även här på bloggen :)
PS. Jag tar bort negativa/onödiga kommentarer
Om ni tycker något är dåligt med min blogg så kontakta mig gärna i ett privat meddelande på fb eller vad som. Tack på förhand och hoppas att detta får er att öppna er lite mer och hjälpa mig så jag kan ge er något bra att läsa om.

Nu tror jag att jag ska slänga mig i duschen,(inte bokstavligt) hehe, men i alla fall duscha och tvätta håret och så :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

  • 217 Readers

Likes

Comments

Smink! <3

Hej på er! Hoppas allt är jätte bra! Jag har idag gjort den här sminkningen. Tänkte såhär att om jag sminkar någon ögonskuggsminknig så kanske jag kan lägga upp dem här och visa er resultatet och kanske också om ni vill vet vilka olika färger eller produkter som jag använder mig av.

Har alltså idag gjort en vanlig skolsminknig. Jag vet själv att man kanske inte orkar hålla på med ögonskugga på morgonen men de finns personer som orkar eller vill lägga ögonskugga på morgonen. Om man är en person som orkar lägga ögonskugga på morgonen så får hen göra de, man får helt enkelt välja själv. De finns inga rätt eller fel i sminkvärlden :)

Kommentera jätte gärna vad ni vill att jag ska blogga om. Är väldigt öppen för förslag :) ha de bäst allihopa och hoppas ni gillade mitt lilla inlägg ändå :)
Blir så sjukt glad av att så många läser min blogg. Fina är ni allihopa! <3 ha en bra dag!

Kommentera gärna om sminkningen och får gärna ge era tips på sminkningen eller på bra sminkprodukter :)

Likes

Comments