Idag efter skolan åkte jag direkt till stan. Köpte dessa plagg ovan från ginatricot och även ett par solglasögon från Bikbok. Ginatricot är absolut min favorit butik i stan.
Lunchade på Sweet Wasa och tog också en kaffe latte (har som mål att lära mig dricka kaffe). Drog sedan vidare till gymmet på bodyattack, var helt slut efteråt som alltid. Aino som håller passet är sjukt duktig på att få alla peppade och kämpa ända till slutet fast man egentligen inte skulle orka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag åkte jag och Emelie på brunch till Cirkas och det var verkligen gott, satt där i cirka 2 h. Sedan gick vi ut och gå och på kvällen åkte vi på bio. Kollade fifty shades freed och den var väldigt bra. Störtälskar även alla snygga bilar som var med i filmen.

Likes

Comments

Idag var det praktik dag igen, jag fick bland annat klippa en kund och det gick bra. Emelie och jag gick på lunch till Sweet wasa, vi satt där en stund och sedan gick vi tillbaka till våra praktik platser. Ska sova över hos henne inatt och imorgon har vi öppet hus i skolan så ska vara där klockan 9.

Likes

Comments

På fredagen direkt efter praktik blev jag hämtad och vi hämtade även Emelie och Wilma för att köpa saker till kvällen. Vi alla fyra lagade pasta carbonara, sallad och drack även lite. Som efterrätt lagade vi ett stort fruktfat och även lite choklad. Det var en väldigt mysig kväll.

På lördagen gick jag och E ut och gå, sedan hämtade vi pizza och bara myste hela kvällen.

Likes

Comments

Idag hade jag min första ”riktiga” klippkund i skolan vilket jag var väldigt nervös över because jag inte kände människan jag skulle betjäna. Men det gick bra och både han och jag var nöjda över resultatet. Han sade även att han skulle komma igen, vilket är den bästa responsen man kan få.

Efter skolan åkte jag på gym med viivi, tränade övrekroppen idag. När jag kom hem hade pappa hämtat pizza. Nu ska jag kolla serie och bara ta det lugnt resten av kvällen.

Likes

Comments

Hej, i fredags var jag på praktik igen vilket var roligt. På kvällen hade min kusin Tindra 9 års kalas, jag och Emelie var värdar där. Vi fick även fixa frisyrer på de som ville.

10.45 på lördagen åkte jag med buss till Jakobstad och övernattade där. Vi åkte spontant till en födelsedagsfest och chillade där hela kvällen, åt massa gott och spelade Alias. Gillar verkligen jakobstadsbor. På söndag gick vi ut och gå och kollade sedan film och bara myste tills jag skulle åka hem. Var i Vasa kl 11 igen.

Likes

Comments

Hej, tänkte bara dela med mig lite av vad jag har gjort på den senaste tiden. Jag har delvis hängt med kompisar, lärt känna nytt folk, varit ut och ätit en hel del, festat lite, var även första gången på praktik förra fredagen vilket var väldigt roligt. Träningen har jag även tagit tag i igen vilket är härligt. Gällande träningen så har jag satt ett mål till sommaren och jag ska verkligen försöka klara av det.

Tänkte även visa lite vad jag har gjort i skolan för någon dag sedan. Här är före och efter bilder på när jag klippte morfar, jag blev nöjd över resultatet. Klippte sax över kam och toppade lite mitt på huvudet.

Vi har även fått börja laga olika uppsättningar vilket är väldigt roligt. Så här får ni se två stycken jag har testat på.

Likes

Comments

Jag och Emelie blev bjudna till Jakobstad på fest på nyår så vi åkte dit och hade det väldigt trevligt. Vi träffade även saknade Saga där och lärde känna nytt folk, vilket alltid är ett pluss. Det blev inte så många timmar sömn eftersom vi även hamnade på efterfest. Hoppas alla hade ett bra nyår och så hoppas vi på att 2018 blir ett jäkla bra år.

Likes

Comments

Idag i skolan har vi för första gången fått färga/tona varandras hår. Jag och Emelie valde att tona våra hår i en ljusgrå nyans och vi båda är väldigt nöjda över resultaten. Efter skolan kom Emelie hit. Vi tog det lugnt i några timmar men sedan åkte vi och körde med några kompisar på kvällen. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej, jag hinner inte blogga så ofta nujust men kan slänga in något blogginlägg när jag känner för det. Men jag har iallafall börjat studera till frisör och jag är supernöjd med att jag sökte just dit. Vi har redan fått testa färga tofsar, klippa våra dockor och lite på varandra, tvätta hår osv. Det är väldigt mycket man ska lära sig nu i början men det ändras snart och då får vi jobba mera praktiskt vilket jag älskar. Efter skolan är jag nästan alltid med kompisar och är ute till sent på kvällarna. Livet leker nujust känner jag!

(På bilderna är två av mina fina vänner Elin och Emelie)

Likes

Comments