Idag är det måndag vilket betyder att skolan har börjat igen. Kändes rätt segt att kliva upp 06:30 imorse efter att ha haft sovmorgon till typ 11 hela lovet, menmen, that's life.

Efter skolan träffades jag, @Tildawallentin, @Isaks och @alicegorans på Pause för att planera vår WayOutWest-resa i sommar. Det var meningen att vi skulle planera allt viktigt, men för det mesta diskuterade vi bara hur ​kuuul det ska bli, så vi fick inte så mycket gjort. Aja, vi har redan bokat boende och biljetter iallafall så det kommer bli bra, eller ja, bäst.


Bilder från lovets slalomtur och dagens fika ^


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det regnat. Konstant. Jag vet att det är februari och att jag borde vara ledsen över att snön försvinner, men helt ärligt så kändes det ganska mysigt att vakna upp till smatter på fönstret.

Tack vare halkan på vägarna så går inga bussar in till skolan idag, så jag är hemma. Går runt i en för stor collegetröja, adidasbyxor och tubsockor. Lyssnar på musik, äter frysta blåbär, pluggar och kollar på film. Ingen jätteintressant dag att blogga om egentligen, men jag kände att jag ville uppdatera lite ändå.

Regnet har fått mig att längta till sommaren och det känns verkligen som att den kommer bli bäst i år. Mina planer för sommarlovet är två festivaler och några fjällturer, men sen är det ju också så mycket lättare att vara spontan och att hitta på grejer på sommaren när man inte fryser ihjäl så fort man lämnar huset. Nu i februari vill jag mest bara vara så som jag är atm: osminkad, trött, invirad i ett täcke. I juni vill jag knappt ens vara inomhus. Sjutton veckor kvar till sommarlovet, det är inte så himla lång tid ändå (jo).

Puss hej.

  • 176 Readers

Likes

Comments

Hejhej!
Igår var jag och några andra hos Maya för att fira att hon flyttat in i sin nya lägenhet. Den var sjukt fin och fick mig verkligen att börja längta till när jag själv ska flytta hemifrån.

Vi åt pizza med chevréost och honung som pålägg (tips!!!) och umgicks med de som senare skulle vidare till en fest. Jag, Alice, Maya och Vilma var dock inte så taggade på fest igår, så vi stannade kvar i lägenheten och låg mest i sängen, lyssnade på musik och pratade om allt möjligt, vilket var mysigt! Prat på natten är det bästa som finns. Vid ett-tiden tog vi bussen hem och jag drack en kopp te innan jag gick och la mig. Det blev en lugn och bra fredagskväll för mig helt enkelt.

Puss hej <3


Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!

Här i Östersund känns det som att varannan människa har blogg, och jag kände att jag kan testa jag med. Dethär kommer vara ett sätt för mig att samla det som händer i mitt liv, att komma ihåg att ta bild på sånt jag kommer vilja minnas om några år, och att ha en plats på internet där jag får skriva och inte bara lägga upp bilder. Nu menar jag inte att mina blogginlägg kommer vara långa och djupa texter, men jag ska försöka vara lite personlig iallafall!De som följer mig är nog mest folk jag känner, men jag tänker ändå skriva lite kort om mig själv. Jag heter Natalie Paulsson, jag är 16 år och bor med min mamma och pappa i en liten by utanför Östersund. Mina vardagar spenderar jag mest på Wargen där jag går första året på samhällslinjen, och på Dancehall där jag dansar hiphop och house. Helgerna spenderas oftast med vänner på fik eller på fest.

Jag hoppas att ni kommer fortsätta läsa min blogg och att jag kommer lyckas uppdatera den så ofta att jag har en del att titta tillbaka på när 2017 är slut. Puss o kram.


Likes

Comments