Lekträff med en galning

Idag har jag varit i Tavelsjö med min lill matte. Hon tog med mig för att träffa hennes pojkväns hund. Han heter Bullitt och är en old english bulldog. Jag är en lugn hund som kan vara lättskrämd ibland. Bullitt är den totala motsatsen. När vi först träffade så skrek han och gjorde plötsliga rörelser som gjorde mig lite rädd. Han ville leka direkt vi träffades men jag behövde vänja mig lite. Vi gick 3 km för att komma hem till Melvin. Det tog ett tag att gå så långt eftersom jag och Bullitt stannade hela tiden för att lukta på varandra. SÅ jag hann att vänja mig. Jag är inte så van vid en så energisk hund eftersom mina syskon är latmaskar (förutom Alyss förstås). När vi kom hem så fixade människorna för att vara ute i det kalla vädret enligt dem.

Lill matte och jag gick till en fotbollsplan med höga stängsel och sedan släppte hon mig fri! Jag sprang runt i cirklar som en galning. Att springa runt som jag vill är det bästa jag vet. Vi var där först själva eftersom vi gjorde oss klar snabbast. Efter några minuter kom de andra. Bullitt var redan lös när jag såg honom. Bullitt och jag bara stirrade på varandra. Jag sprang 1 meter och sedan stannade jag och stirrade på Bullitt igen. Jag tror att jag och Bullitt hade någon sort tävling. När jag kom fram så sniffade vi på varandra och sedan började vi att leka. Det var väldigt roligt. Även om han är så liten så kunde han springa lika snabbt som mig (men jag kan springa lite snabbare😁). Lill matte hann att ta några bilder. På oss två galningar.

Jag gillade verkligen Bullitts matte Joni. Hon är en lite kortare version av Natalie min lill matte. Hon är snäll, älskar hundar, tuff, riktig metalhead, rolig och hon gav mig en massa uppmärksamhet som fick mig att gilla henne ännu mer. Jag hoppas att jag kan träffa dem snart igen då det är varmare ute så vi kan vara ute ännu längre!

Sen åkte jag och lill matte hem med buss. Jag har svårt att vara still i en buss. Det finns så mycket att titta och lukta på! På bussen till Nordmaling så satt det tre människor längst bak som jag kunde vara och störa. Jag tror att lill matte skämdes lite men dem personerna gillade mig så det är lugnt. Resan hem var dock väldigt lång. Jag lyckades att somna efter ett tag. Jag och lill matte hade en väldigt rolig dag med trevliga personer. Vi hoppas att ni alla har haft en underbar vecka💕

//Atlas

XOXO Natalie och de fyrbenta vännerna?

Gillar

Kommentarer