Galna 5 månader

Det var nästan precis 5 månader sen jag skrev ett inlägg. Det har alltid hänt något galet i nån av månaderna. Vi har skaffat 5 valpar som det har varit väldigt mycket fokus på. Jag har bytt skola som var väldigt jobbigt för mig men jag är på bättringsvägen. Jag vill verkligen försöka skriva mer ofta här. Men jag uppdaterar mer på min instagram @the.ateam.polar den är bara för hundarna och ni får gärna följa den. Vi ar alltså nio hundar nu. 1 cockers spaniel Milo som är snart 9 år, 1 newfoundland Nox som är snart 5 år och resten är alaskan malamuter. Jag tänker att jag kan presenter alla våra malamuter i ordningen som vi skaffade dem, eftersom det är dem jag skriver om.

Detta är våran första Alaskan malamute. Hon heter Alyss och är 1 år och 8 månader snart. Alyss har inte börjat de två nyaste än som är förståeligt eftersom det har varit väldigt mycket med fem nya hundar i huset. Hon har även alltid varit att hon inte litar lätt på andra hundar. Hundar måste förtjäna hennes tillit. Om man inte tänker på våran newfoundland Nox så är det Alyss som har den ledar positionen i flocken. Hon är både respekterad och "fruktad" av henne.

Detta är Atlas. Han är snart 1 år och 3 månader. Denna bild fångar hans personlighet så väl. Han är våran vänliga jätte. Han är fortfarande en unghund men beter sig som en valp och har ingen aning om hur stor han är. Han är redan större än våran newfoundland men beter sig som en knähund. Han älskar att gosa och leka och tar inget all för seriöst. Han vill inte bråka med någon och vill att alla ska må bra. Han kom bra överens med alla valparna väldigt fort.

Detta är Aura. Hon är nu 6 månader. Hon är galen och vild. Älskar att leka och tar även inte så mycket för seriöst. Hon vet dock när hon måste vara lugn. Aura är störtkär i Atlas. Även om hon har en vild själ så har hon lite av en mamma roll i flocken. Hon försöker att ta hand om alla och se till så att alla har det bra.

Detta är Ace. Han är också 6 månader. Vi hämtade både han och Aura samtidigt. Ace är väldigt mycket av en nallebjörn mot människor han känner. Han är mer försiktig med främlingar och hundar. Han är väldigt lugn, försiktig och väldigt känslig. Han håller sin cirkel väldigt liten. Den han gillar och litar mest på är Aura. Om han tillåter dig in i hans cirkel så är du väldigt speciell och han kommer att behandla dig så.

Detta är Apollo. Han fyller snart 5 månader. Han är våran räv. Vild men ändå så mjuk och känslig. Han vill inte ha bråk men om någon i hans ålder bråkar med honom så backar han inte. Han har en lugn och professionell själ. Han känner inget behov att ta beslut men om det skulle behövas skulle han säkert kunna göra det. Han här tror jag kan uppnå saker.

Detta är Aria. Hon fyller snart 4 månader. Hon har och en galen och vild själ men kan även gosa lite nu och då. Han tror att hon redan är en av dem större hundarna. Hon är lite kaxig och vet att hon fantastisk. Det är lite farligt ibland. Hon har en mystisk och cool personlighet. Första månaden hon var hos oss så var hon helt galen men nu när hon känner sig hemma så har hon lugnat ner sig och börjar visa sin underbara personlighet.

Sist och minst har vi Athena. Hon är 9 dagar yngre än Aria. Dem är tvärtom. Första månaden var hon lugn men nu så börjar hon visa sin galna och vilda personlighet. Jag tror att Athena är den i flocken som kommer att vara galnast när dem alla är vuxna. Hon är också lite försiktig med vem hon litar på. Hon vill oftast ligga på sidan och kolla på när dem större hundarna leker. Men hennes gulliga personlighet gör att man blir förälskad.

Nu har jag presenterat alla våra Alaskan malamuter. Dem är alla är så speciella och jag hoppas att det kommer att vara roligt att följa våran resa. Jag har även en saker som redan har hänt som jag kommer att vilja skriva om. Jag hoppas att jag är duktig på att uppdatera här även om det inte är jätte mycket i varje inlägg. Jag hoppas att alla har haft ett bra höstlov.

XOXO Natalie och de fyrbenta vännerna?

Gillar

Kommentarer

Ida,
Amen alltså huuur söta? Dröm med nio hundar ju haha, hatar att min pappa är allergisk haha :'))
idanilssonphoto.se
Natalieooskarsson
Natalieooskarsson,
Åh nej vad tråkigt 😟 Dem alla är verkligen det bästa som har hänt mig<3
nouw.com/natalieooskarsson