Det kända mördar paret Fred och Rosemary West

Om man känner mig så vet man att jag älskar mordfall och seriemördare. Det kanske låter väldigt fel men det är något som intresserar mig oerhört mycket. Jag vet att det finns väldigt många som även fascineras av sådana saker. NI som inte gillar att läsa om sånt här behöver ju förstås inte läsa dem här inläggen. Jag kommer att förstås att skriva om dragsporten och musiken så om det är därför du gillar min blogg borde du vara kvar. Men kommer även att skriva om mordfall då och då. Tyvärr kommer det inte finnas några bilder på detta inlägg eftersom jag inte hittar någon bild med rätt storlek. Men nu börjar vi med den fartfyllda resan om Fred West liv.

Jag kommer att börja och skriva ett inlägg om Fred West eftersom det finns så mycket att skriva om båda två!

Fred West var den första överlevande barn till Walter west och Daisy Hill. De var en fattig farm familj. Hans pappa var en disciplinär. Alltså en man som ville ha auktoritet och respekt. Och hans mamma var överbeskyddande. När Fred var 5 flyttade familjen till Moorcourt stugan i Moorcourt farmen. Hans far jobbade som en bonde där. Deras stuga hade ingen el och blev värmd av en eldstad. Hans mor födde 8 barn och det var 6 stycken överlevde. Men Fred var alltid hennes favorit. Man skulle beskriva honom att vara en morsgris.

Alla barnen var tvungen att hjälpa till hemma i farmen. De tre flickorna plockade frukter och bär medans de tre pojkarna planterade och jagade kaniner.

Klasskamrater kommer ihåg fred som att han ofta var i trubbel, ovårdad, slö och svag. Genom hans liv var han skrämligt läskunnig. Han hoppade av skolan vid 15 års åldern för att arbeta på farmen. När han blev 16 år blev han mer attraktiv för kvinnor.

När han var 17 år hamnade han i en motorcykelolycka och hamnade i en koma i en vecka. an var tvungen att operera in metallplatta i hans huvud och han bröt en av sina ben så hemskt att ena blev kortare än den andra permanent. Efter det började han att få utbrott och blev mer aggressiv. Två år senare gjorde han illa sitt huvud igen när han la sin hand under en tjejs kjol och hon puttade ner honom för en brandstege. När han var 19 år blev han fälld för att ha antastat en 13 årig tjej. Även om han inte hamnade i fängelset eftersom hans läkare sa att han lider från epilepsianfall så fick han flytta ihop med sin syrra och han blev avvisad från resten av sin familj.

När fred blev 21 flyttade han tillbaka till farmen och bodde med sin familj. Han blev tillsammans med Catherine “rena” Costello. Även om hon var redan gravid med en Pakistan man så gifte dem sig och behöll barnet. Fred tvingade henne att skriva till sin familj att hennes barn och att de adopterade ett barn istället.

Efter ett tag i äktenskapet började fred att kräva daglig sex från rena och det var inte “vanlig” sex heller. De fick ett eget barn som hette Anne Marie 1964. Deras liv i Skottland slutade när Fred råkade att köra på en 4 åring.

Fred flyttade då med familjen även med Isa McNeill som tog hand om deras barnen, Anna McFall följde även med som var vän med Costello. När deras äktenskap äntligen föll isär så flyttade Costello tillbaka till Skottland ensam. Hon kom dock tillbaka juli 1966 eftersom hon saknade sin dotter, då fick hon reda på att Fred dejtade McFall. 1967 blev McFall gravid med Fred och försökte få honom att skilja sig med hennes vän Costello. Som svar så dödade, lemlästade och begravde Fred McFall. Costello lämnade äntligen Fred några månader efter men lämnade deras barn med honom.

Efter att Freds mamma dog så började han att stjäla och byta jobb ofta. När han bytte jobb till en lastbilschaufför. Det var där han träffade hans framtida fru och medbrottsling.

Jag kommer att sluta med att skriva deras offer. Jag hoppas att det inte är någon som måste gå igenom det och jag beklagar offrens nära och kära för deras förlust.💕

- Anne McFall, 18 år

- Mary Bastholm, 15 år

- Charmaine West, 8 år

- Catherine Costello, 27 år

- Lynda Gough, 19 år

- Carol Ann Cooper, 15 år

- Lucy Partington, 21 år

- Therese Siegenthaler, 21 år

- Shirley Hubbard, 15 år

- Juanita Mott, 18 år

- Shirley Robinsson, 18 år

- Alison Chambers, 16 år

- Heather West, 16 år

XOXO Natalie och de fyrbenta vännerna?

Gillar

Kommentarer