Bytt tillbaka till min gamla blogg som jag bloggade på förut, men kommer endå blogga på denhär bloggen fast kommer hålla bättre uppdatering på den andra! :))

Så vi syns, www.nattstad.se/nataliebystrom

 

Likes

Comments

Nu är det långhelg i fyra dagar + att vi hade kortdag idag, härligt!

Gårdagens hoppträning gick superbra, hoppade i sadeln jag testar och även på ett vanligt järnbett och Benjamin går riktigt bra på de och Gaby tycker att jag ska rida på de ett tag till så får vi se hur det blir sen. För han bli mycket lydigare osv, på de andra bettet så har jag svårt att få tillbaka han efter jag har ökat galoppen, men nu gick det mycket bättre!

Idag så fick Benjamin först någon spruta & raspade tänderna, så han ska vila i 3 dagar nu, endast lite promenader å ta de lugnt, men han ska få lite vila nu, så han ska stå helt i tre dagar. Sen så var vi iväg till en massör i Delsbo, vi var hem till Thula som äger Caboy just nu. Benjamin såg bra ut, han var endast lite stel i höger bak, men det är bara å rida som vanligt å han ska förmodligen vara mjukare nu!

Fick även med mig hem en till sadel från dom som jag ska prova, håller nämligen på att letar en ny sadel, så jag har lånat 2 stycken nu som jag ska prova, så får vi se hur de blir senare :)

Resten av dagen kommer det inte hända alls så mycket mer, ska nog kika på en film och sen inget annat. Får se vad de blir. Hörs senare, imorgon eller någon annan dag, puss.Likes

Comments

Skoldagen var seg, riktigt seg idag. Efter skolan så åkte jag hem och red Benjamin, skulle egentligen rida lite lugnt i skritt å trav eftersom han tävlade igår, men kunde inte låta bli att ta lite galopp med, för herregud vad fin han var! Red i Stinas sadel eftersom vi bytlånas nu och ska testa varandras för vi kanske ska byta, eller jag köpa hennes iaf. Och jag gillar denna sadel jätte mycket och jag blir mycket mer upprätad när jag jobbat honom, den enda nackdelen är att jag inte når han lika mycket, men jag hoppar ju endå med sporrar, så de blir nog bra!
Ska prova hoppa i den imorgon för Gaby så får vi se vad hon säger och vad jag tycker.

Har ingen tävling inplanerad förnst söderhamnshoppet, sista helgen i juni, men jag ska följa med Mella och lelle på tävling i delsbo den 16 juni och kolla på dom å alla andra!

Den 16 juni på eftermiddagen åker jag även ner till Avesta några dagar, mer om de får ni veta senare, men dom flesta vet nog de redan ;)

aja, ska plugga lite till svenska provet imorgon, sen duscha å sova. hörs imorgon, mella kanske kan filma om hon ska med!Likes

Comments

Är jättenöjd med dagen och fick 2 felfria rundor! Nu ligger Benjamin på ett stort +.

Lc A:0-A:0 0+0 fel

Han var superpigg när jag red fram och på frmahoppningen, så jag red han längre och hårdare än vanligt bara för att få han lite lugnare och lite tröttare.

Började med att travhoppa lilla två gånger åt båda hållen. Sen i galopp två gånger åt båda hållen och i galoppen så blir han helt övertaggad och springer på sidan och typ lufthoppar sista galoppsprånget. Sen tog jag räcke 3 gånger bara för att första gången kom han bra, andra lite nära och då blev de en tredje gång med. Sen tog jag oxern 2 gånger som han hoppade super. Sen snäv räcke och snäv oxer en gång. & han kändes superfin, sen red jag igenom honom lite i båda varven på tyeln och han blev iaf lite lugnare!

På banan så var han lugn, mycket lugnare! han hoppade alla hinder solklart och vi kom till omhoppning, tog två snäva svängar annars så tog jag de lite lugnt då jag mest ville ha nollan! Men vi slutade endå på en fjärde och sista placering. Sjukt nöjd!Lc+5 Laget, 0 fel

Jag red fram han lite kortare och lugnare, han var lite tröttare och var väldigt mjuk och fin!

Hoppade lilla 1 gång, räcke 2 gånger och oxer en gång eftersom han redan var framriden å klar typ! Han behövde bara värmas lite.

På banan så red jag väldigt lugn och ville inte slarva, för nu var det allvar, haha nejdå! Men jag red väldigt lugn och ville inte stressa så vi skulle få med någon bom eller nå.

Han var iaf jättefin, på 6an så kommer vi lite konstigt och han håller på att få med sig bommen, men den låg kvar! Sen kom vi lite nära på muren, men är så otroligt nöjd över han, för han hoppade så otroligt fint!

Nu är vi verkligen uppe ur våran grop, eller iaf just nu!

Likes

Comments

Har haft en riktigt mysig lördag med bästa kusin Tova! Började med att jag tog tåget till gävle och sen buss därifrån in till Valbo där jag mötte upp Tova.

Vi shoppade, fikade på waynes coffe och åt på subway, och även en massa skratt, prat å bus! Köpte en hel del saker faktiskt, får se om de kommer bilder på allt imorgon, för nu orkar jag inte. Ska upp halv 7 imorgonbitti och vidare till regnsjö på tävling. Startar en förklass som går i Lc och sen lagklassen som går i Lc+5, alltså 85cm för mig och Benjamin. Jag köpte iaf en rosa grimma, någon spray som man har när man knoppar, ny tävlingskjorta, present åt alva, examens klänning, examens och bal skor, brunkräm, brun utan sol, hårnålar, iphoneskal, 2 linnen, ett par shorts, en klänning och ett par ballerinaskor, tror det var allt iaf!

Nu ska jag alldelels snart sova så jag orkar mer morgondagen, ska bara lyssna på lite låtar som jag taggar upp till! För nu ska vi ha 2 nollor i båda klasserna och hoppas de även går bra för laget ;)

Men uppdaterar med imorgon mellan klasserna om jag hinner, annars imorgon kväll eller nå. pussLikes

Comments