Det var länge sedan jag mådde bra i mitt utseende och sen är det faktiskt bara mig själv jag kan skylla hur jag ser ut. Efter att min dotter kom blev jag deprimerad, eller mer när jag var mammaledig blev jag deprimerad. Jag har aldrig haft problem med min dotter, hon sov hela nätter sen hon var 4-6 veckor någonstans och hon har aldrig varit gnällig sovit långa stunder och bara varit glad ungefär hela tiden, utan när hon bajsade då skrek hon men vem skulle inte göra det med en blöja full med bajs.


Sen kom jag igång med träningen men efter ett tag kröp alla negativa känslor fram och jag slöt mig mer och mer i mig själv. Det slutade med att jag förlorade många vänner för jag slöt mig totalt ville helt enkelt inte prata med någon eller träffa någon. Kom alltid med undanflykt för att slippa träffa olika människor, Jag satt bara hemma helt ensam och mest städade och umgås med min dotter och hade 100% fokus på henne för att slippa ta tag i mina egna problem. Det är nog det värsta jag någonsin har gjort.


Idag har jag förlorat många vänner men samtidigt har dem äkta vännerna förlåtit mig när jag har förklarat för dem hur allting låg till. Ibland fungerar inte allting för mig och jag sluter mig det är så jag är som person. Vissa människor har accepterat helt enkelt och förstått att jag mådde dåligt och inte riktigt menade allt jag gjorde och sa.


Nu är det egentligen dags att ta tag i träningen, maten och vikten igen men jag kommer aldrig liksom igång. Börjar några dagar och sen slutar, håller på såhär fram och tillbaka. Jag vet att jag på något sätt inte är riktigt redo men kommer jag någonsin att bli det igen? Känner bara att jag har noll stöd för att göra en drastisk förändring tyvärr och vet inte om den känslan någonsin kommer att försvinna. . . Har stödet från ,ånga vänner men här hemma finns inte det något riktigt stöd. Jag är fullt medveten om att när jag inte mår bra i mig själv kommer jag aldrig må helt hundra bra i min relation. men bara jag som kan göra någonting åt det.


Tyvärr vågar jag inte gå till en PT, vågar inte vad är det egentligen. Skäms över min vikt och hur jag ser ut. Känns konstigt att gå dit och "visa"upp sig även om det e deras arbete så kan jag inte sluta skämtmas. Känner mig inte ens trygg på gymmet längre, jag har dock ett mål att i januari ska jag börja spela handboll igen om mitt schema tillåter det. Då måste kroppen komma i form och jag också. Vill få tillbaka min gamla kropp och må bra igen. Att jämt vara osäker och aldrig nöjd, byta kläder 1 miljon gånger per dag är inte normalt för mig tyvärr. Det är många som säger att man ska vara nöjd med sin kropp men det är inte jag, alla kroppar är vackra säger dem men om jag inte håller med då? Jag tycker att det är sjukt häftigt att man kan acceptera sin kropp men det kan inte jag och har nog aldrig kunnat det heller sen jag gick i låg stadiet( kommer ett inlägg kring det).


Livet är tufft men oftast finns det en förklaring och den ska jag ge er snart ska bara skriva ihop hela inlägget. Kommer ta ett tag då det är väldigt känslosamt för mig. Men nu är det bestämt hur tufft det är imorgon ska jag förändra mig, har några saker som jag måste göra/säga till mig själv varje dag som ska boosta mitt självförtroende. Jag hoppas på det bästa.


Vad är era tips för att hålla vikten eller att acceptera sin kropp?


Är ni nöjda med er själva?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina naglar bara flisar sig och går av hela tiden. Jag vill ha långa, tjocka och starka naglar. Så nu testar jag ett nagellack som ska stärka naglarna. Får testa och se vad som händer.

Likes

Comments

Den underbara varelsen på bilderna ovanför är Zeke, vår amstaff/pitbull. Vi köpte honom för 4 år sen i augusti. Han var speciell redan från början, han kom från en stor kull men han var den enda som var beige och lite vit, alla hans syskon var tigrerade och svarta. När vi kom för att träffa kullen var han den som kom fram till oss och vi föll för honom direkt. Han var ca 12 veckor när vi fick hem honom.

När vi valde att köpa en amstaff/pitbull var vi väl medvetna om att det krävdes mycket träning, motion och tålamod. Jag är uppvuxen med hund och hade aldrig köpt denna ras om jag inte visste vad som krävdes av mig som hundägare.

Vi har gått 4 lydnads kurser och är ute i skogen och Zeke älskar att träna och kasta boll. Han är så social han ska helst sitta i mitt eller min sambos knä och pussas hela dagarna.

Jag är medveten om att dessa kamphund raser har dåliga rykten men för mig spelar det ingen roll för jag utgår att det är fel på ägarna och inte hundarna. MEN sen är det självklart att biter min hund blir det en större skada än om en liten hund biter.

När jag blev gravid med våran dotter fick vi höra många kommentarer att det var fel av oss att skaffa barn när vi har en "sån" hund men för mig har Zeke motbevisat alla. Sen Chelsea kom hem från sjukhuset har han funnits vid hennes sida. Varje kväll vi la henne i spjälsängen gick han upp i vår säng och tittade på henne, sen gick han och la sig nedan för hennes säng. Fortfarande tittar han till henne varje kväll då hon ska sova.

Blickar, kommentarer och människor som skakar på huvudet mot våran hund möter jag varje dag. Men jag skulle aldrig byta bort min hund och min dotters bästa vän.

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag haft mycket hemma och en lite sjukling. Vi har fått nya fönster i lägenheten vilket är super bra MEN fönstren öppnar man inåt... hur fan tänkte dem!?! Kan inte ha någonting på fönsterbrädan tyvärr... kanske nu under hösten/vintern men inte resten av året. Måste också möblera om hela vardagsrummet för att jag ska kunna öppna fönstrens och även köket behövs förändras men idag ligger fokus på vardagsrummet när min sjukling sover middag. Men först en kopp te.

Likes

Comments

Har köpt in lite olika ansiktsmasker från ansiktsmaskbutiken.se, lite roligt att ha hemma när man är ensam. Jag brukar göra två ansiktsmasker i veckan. Min favorit är den svarta och gör för jävla ont att dra bort men rensar porerna och guldmasken som gör huden underbar.

Ansiktsmaskbutiken.se har snabb leverans och står väldigt bra vad alla ansiktsmasker är bra för och vilka hudtyper som passar. Super nöjd än så länge. Idag blev det den svarta masken.

Man ser dock jävligt löjlig ut i den guldiga.

Likes

Comments

Vart är eran favorit plats att dricka drar morgonkaffe på?

Mitt ställe är sängen

Likes

Comments

Att finns ork är väldigt jobbigt för mig ibland. Jag orkar inte göra vissa saker för att det inte är ordning på annat. Jag är en person som måste ha rent om mig, inte överdrivet rent men rent. När det inte är det så kan jag inte börja med något nytt och det är väldigt jobbigt för mig. Tyvärr när man inte respekteras i ett förhållande eller få hjälp är det väldigt svårt att må bra.

Länge har jag tvekat men nu finns det ingen tvekan längre. Måste göra en förändring. . Sen har jag inte bara mig själv att tänka på längre utan min dotter och Zeke.

Likes

Comments

Tidig dag på arbetet är rätt skönt att kunna gå hem halv 2. Hämtade skrutten och for till frisören i en himla fart. Och gissa vad! Jag var feg, fortsätter att spara håret och ingen färgning... kanske nästa gång eller!?

Sedan har jag och Chelsea tränat med vår amstaff/pitbull Zeke. Ja, jag har en kamphund och barn, trött på fördomar. Tränade lydnad samt att Chelsea som snart är två ska lära sig att kallsinnig honom och gå bra i koppel med han. Problemet är inte Zeke utan Chelsea som nästan stryper honom med kopplet.

Sen kommer man hem och är ensam hemma. Nattar dottern som somnar på tre sekunder. Tittar in i köket som jag hade storstädat igår och det är baka kaos igen... är man ensam om att sköta hushållssysslorna?

Hur gör ni i eran familj? Är den en som sköter allt eller delar ni på sysslorna?


Godnatt från mig 💋

Likes

Comments

Jag har sett på instagram och Facebook att alla provar det svarta pulvret för att få vitare tänder.
Blev rätt sugen på att testa det. Idag fick jag äntligen hem det! Let's deal är bra att ha ibland. Ikväll blir det till att borsta tänderna.

Tagit en förebild och en kommer ta en efterbild om ca 1 månad för att se om det är någon skillnad på tänderna. Kommer bara använda det 1-2 gånger i veckan.

Likes

Comments

Nu är det dags för planering i någon timma eller två. Vi inleder vårt årshjul med normer och värden. Barnen ska lära sig att respektera varandra, samspela osv.. Vi har valt att använda oss av babblarna som årets tema.

Idag ska vi planera hela höstens arbete kring babblarna. Hur arbetar ni med babblarna? Har ni hört talas om dem?

Snälla ge mig tips och tankar kring att arbeta med babblarna. Uppföljning kommer.

Likes

Comments

Instagram@nataliemilkovic