Detta har varit en rolig dag. Först var jag på Charlottas konfirmation och efter den så åkte vi hem till henne och firade och åt mat.
Ikväll var jag hos Corall där vi gick en LÅNG promenad och tog bilder vid ett rapsfält.
Nu blir det att sova då det är skola imorgon och den börjar med simning.
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag äntligen åkt till stallet igen!
Corall gick en liten bit bort i hagen och när jag ropade på henne så började hon gå emot mig och ville verkligen komma in, mysa och börja jobba.
Jag red henne på ridbanan där vi red i serpentiner, volter och vi galopperade också.
Det är mycket enklare och roligare att galoppera ute så vi måste öva lite mer på ridbanan med galoppen och att gå ute i spåren då hon gärna vill dra sig inåt på ridbanan. Det är fortfarande lika kul med henne och uppiggande att komma dit till Corall!
Kram

Likes

Comments

Tyvärr så har jag varit oaktiv på bloggen väldigt länge då jag inte orkade blogga osv men nu ska jag försöka bli det igen!!

Jag har varit i Norge med min konfirmationsgrupp i 6 dagar. Vi är pilgrimskonfirmander och det menas med att vi vandrar och tar oss till olika ställen mycket.
Vi har alltså fått vandra men även bo på tre olika ställen. Förstå bodde vi på Hållandsgården, sen Mokk och till sist bodde vi på ett kloster precis utanför Trondheim. Klostret var jättefint och fräscht!
Den 17 maj (Norges Nationaldag) var vi inne i Trondheim och var där på en gudstjänst, gick fritt (kollade runt) i ca. 5 timmar och sedan åt vi Thai/Kinamat. Inne i Trondheim var det fullt av människor som firade nationaldagen. Mysigt!

Nu är vi påväg hem igen och vi kommer hem ungefär vid klockan 23 och vi åkte ifrån klostret vid 08.00-09.00 imorse. En hel dag med minibuss och nu tåg.
Längtar till Corallen men skulle gärna kunna stanna i Norge med Alex, Gustav och Sanna!
Kram

Likes

Comments