En stund siden sist så nå er det på tide å skrive litt igjen. Hvor skal jeg begynne! For en uke siden ble lille M veldig syk, han fikk over 40 i feber,feber kramper og falsk krupp.

Ikke nok med det så dro han på seg en forkjølelse i samme slengen så her har det vært mye våken netter,sykdom og bakterier flyende.

Han begynner å bli frisk nå så han har det helt fint. Så er det meg da! Begynte med oppkast og sår hals på fredag, dårlig lørdag, enda dårligere på søndag og helt for J@!#* mandag! Hipp hurra for baskelusker!

Så sånn har vi det om dagen:)

- Natalie

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fy for en natt! På nesten 20timer har lille M sovet bare litt over 4,5timer. Hva skjer?

Det føles seriøst ut som jeg har hatt den fyllekula og er fyllesyk. Lille M har aldri vært noe problem siden han ble født, han har sovet hele natta og tennene har vi nesten ikke lagt noe merke til.

Men nå kommer det helt sikkert noen fryktelige vonde tenner så da er lille mister 'vil ikke' kommet frem. Absolutt alt er galt og det å gråte hele tiden er heller greit. Jeg blir helt satt ut for han har aldri vært sånn noen gang, men en gang må være den første.

Tar av meg hatten for de som har det sånn ganske ofte, for jeg er helt utslitt etter 1 døgn.

Så for begges del håper jeg på at det blir litt bedre inatt, nå har han akkurat sovnet og den er 23.00 .

Så da sier vi God Natt .

Likes

Comments

Idag skulle vi ha gjester og her i huset er vi veldig glad i suppe.

På Menyen idag stod det Grønnsakssuppe som er en av våre favoritter. Det er så utrolig godt og veldig enkelt å lage. Det er mange måter å lage den på men idag lagde vi den veldig enkel.

For å få de beste smakene er det vanlig å bruke ferske grønnsaker og rotgrønnsaker. Idag brukte vi : poteter,gulrøtter,løk,purre,kålrabi,persillerot,medisterfarse og julepølse.

Når vi skal lage den med litt mer stæsj i så har vi også i: pastinakk,erter,blomkål,brokkoli og røkte pølser. (Istedet for medisterfarse)

Jeg kan forspise meg på suppe, går nesten av skaftet når vi har det, vi lager 10liter men det holder ikke i 2 dager desverre....

Så forspis deg på god suppe du også!

- NatalieMeyer

Likes

Comments

Hvor skal jeg begynne.. Vi reiste av gårde torsdags morgen til Kr.Sand.

Vi hadde leid en hytte på en bondegård,veldig koselig sted som lå ca 15min unna dyreparken. Fredag stod vi opp tidlig for å ha god tid på oss før vi skulle reise til dyreparken som åpnet 10.00

Været var vi ikke så veldig heldig med den dagen da det regnet,var grått og trist. Men for all del det gjorde ikke oss noe, vi slapp kø og fikk se mange av dyrene på nært hold siden det ikke var så mange mennesker.

I dyreparken er det så utrolig mye å se og man bør helst sette av to dager hvis man har med små barn. Man kan dele parken i to og se dyrene den ene dagen og gjøre aktiviteter den andre dagen.

Vi valgte å se en del av dyrene første dagen,ikke stresse og brukte god tid på hvert sted. Lørdag tok vi hakkebakkeskogen toget,så show,kjørte traktor, så mating av dyr og var på tivoli.

For å si det sånn er det viktig med godt fottøy på bena og ha med litt lunsj i sekken. Lørdag fyllte dyreparken 50år og det var totalt kaos! Det var kjempe fint vær,varmt, sommerleir for alle korps i norge og en haug av stresset småbarnsforeldre!

Det skjedde en god del i dyreparken men vi var veldig glad vi så det meste av dyrene dagen før, for de 'gjemmer' seg litt hvis det blir for mye folk rundt de. Men det er nok av ting å gjøre og trim får man å av all den gåinga!

Nestlé gir gratis mat,smoothie,snacks,bleier og våtservietter til alle små barn og det satte vi utrolig pris på. Et super fint tilbud når man kanskje går tom til de små.

Det er søndag, det regner og vi har vendt snuta hjemover. Vår første lille ferie er over, men alle 3 har kost seg masse og dette blir nok absolutt en tradisjon.

Legger med noen bilder på slutten av vår lille ferie:


-NatalieMeyer


Likes

Comments

Ja jeg ble faktisk b i t t

av basillen igjen! Jeg prøvde meg på blogging for 7 år siden, men det var den gang da. Nå er livet mitt totalt forandret med samboer,barn,hund og eier av dansestudio.

Jeg jobber for tiden som bartender og har alltid trives godt med det. Er vel litt rart å gå tilbake i jobb etter en lang mammapermisjon.

Det er å være mamma er helt fantastisk, en elskbar jobb som varer livet ut! Sønnen vår er 11 måneder og en skikkelig blidfis.

Vi har jo også vår 4bente hund Markus Sebastian som er av rasen Kleinspitz. Han er virkelig noe for seg selv, veldig artig kar med en u t r o l i g livsglede.

​Jeg kan ikke akkurat si med hånden på hjertet at livet mitt er så mer spennede enn veldig mange andre, men det å dele hverdagen vår med dere som ønsker å lese er bare hyggelig.

Så da har jeg allerede skrevet mitt første innlegg. 

​N Likes

Comments