Mot ljusare tider

Hej hej!

Sista veckan i februari, snart är det vår på riktigt och jag längtar! Dock har denna veckan bjudit på mestadels sol och vårkänslor ändå så det har vart skönt! Det regnar idag igen dock...

Imorgon är det fredag och jag jobbar hemifrån då, vilket betyder att jag överlevt ännu en vecka av jobb. Sen i helgen ska vi till London med vänner på lördag och på söndag kommer Rebecca ner till Brighton o hänger med mig ❤️ ska bli såå skönt att få hänga med fina vänner, välbehövligt.


En vecka i outfits från kontorslivet. Märks det att jag gillar ett visst specifikt skärp? Har fått trappa upp garderoben något sedan jag tog examen i somras... studentlooken håller vist inte längre.

Kom ju även på att jag startade bloggandet igen efter att vi åkte till Sverige förra veckan, så tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från den resan nu ☺️

Promenader nere vid fjorden, fika ute vid havet, Frölunda, Göteborgshäng och skidåkning i Ulricehamn stod på schemat!

Brunch på Kafé Magasinet med dessa fina hann vi även med ❤️ Om 22 dagar åker jag tillbaka igen, längtar. Blir nog många Sverige resor nu framöver innan flytt på riktigt tror jag... familj, vänner och Göteborg går liksom inte att få nog av.

Likes

Comments