Ännu en natt då jag ligger och tänker för mycket och sängen känns alldeles för stor. Jag saknar dig, känna din kroppsvärme och dina armar runt mig. Jag saknar hur jag brukade somna i din famn och hur trygg jag kände mig med dig. Men på en alldeles för kort stund så var allt bort blåst och du fanns inte här längre. Och mina känslor blev helt plötsligt till isbitar som aldrig smälter. 

Jag känner alltid något men visar det aldrig för någon. För efter allt som hände mellan oss så vågar jag inte längre. Jag vågar inte ge mitt hjärta till någon igen. För du tog det och krossade det totalt och det gör fortfarande så fruktansvärt ont och jag vet inte vad jag ska göra åt saken.

Alla låtar påminner mig om dig och det är inte långt kvar tills tårarna börjar falla ännu en gång. Allting kändes äkta, men jag levde i en lögn. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vill inte vara din flickvän, det har jag redan vart.
Du vinklar allt som de e mitt fel, det har du redan sagt.
Du säger du ska ändra dig, men jag tror det knappast.
Inget kan förändra dig.
Trodde vi va på riktigt, men den känslan försvann.

I samma stund som du sticker, kommer tårarna fram.
Du och dina lögner, ni går hand i hand.
Förtjänar mycket bättre, tog mig tid att fatta.

Mina känslor dom är sköra.
Det var länge sen, men jag har lärt mig vara ensam, jag är starkast.

Du ringer mig när du inser, du behöver mig där.
Har blivit kall som en vinter, tror du känner mig va?


Snälla sluta stressa mig, jag behöver andas.
Jag vet vad som e bäst för mig, och Jag tror jag backar.

Trodde vi va på riktigt, varför kändes det falskt?
Så fort jag fick lite insikt, då förändrades allt.

Först så vill du lämna mig, nu så vill du stanna.
Förtjänar mycket bättre, tog mig tid att fatta.

I pull up outside all I saw was a black bag.

Pocket full of dreams and a black cab.

And i reckon that i tried to prevent it.

So why you always talk like i'm that bad.

It's kinda funny how you tell your friends one thing. Then you tell me that you love me on the rebound.

And that kinda hit me hard when it sunk in.

That I had you round my neck but you're free now.

Yeh go and fly baby spread your wings.

Yeh man we both went and said some things.

Truth ain't pretty and my words cut deep.

Likes

Comments

Du och jag har inte gett det en chans. Det kanske började på fel sätt eftersom vi slutade efter första gången. 
Men jag kan inte släppa hur bra det kändes. Att hålla om dig, höra dina andetag och ditt hjärta slå. Och när du höll om mig och jag kände ruset i hela kroppen, då trodde jag faktiskt att jag faktiskt hamnat i rätt händer. Men mina känslor är så förbaskat sköra, och nu är jag tillbaka på ruta ett, lite halvt trasig men försöker att le ändå. Jag antar att vi två bara var en engångs grej och att det egentligen inte betydde så mycket för dig. Men det kändes fortfarande så himla bra, vi låg och snackade timme efter timme och jag kunde på en gång öppna mig för dig och vara ärlig, precis som du var mot mig. Men dock vet jag inte vd du har i ditt bagage. Så det kanske bara var en engångs grej. Ska jag tro på det och gå vidare eller ska jag fortsätta hoppas? Jag ville just då ha dig så mycket så jag inte ens kunde förklara det med ord. Men jag antar att det är över nu, bara att börja om på nytt. 

Likes

Comments

Det är så hemskt, vilken människa har jag egentligen blivit? Idag gav en av de finaste killarna mig ett av världens finaste presenter och jag stannar upp och tänker "jag kan inte ge bort mitt hjärta, inte en gång till. Tänk om han också sårar mig".

Jag är så rädd över att bli sårad igen, att kärleken ska slita sönder mig i tusen delar. Det har tagit mig så mycket tid till att fixa allt, fixa mig. Och jag har inte orken till att en gång till laga mitt brustna hjärta. 

Efter det jag gått igenom är jag så feg, jag vågar inte. Jag vågar inte ge bort mitt hjärta till någon annan, för varje gång jag gjort de har personerna bara krossat de, med sina bara händer, på två sekunder. 

Det gör så ont att veta att den här killen lägger ner så mycket tid och pengar på mig och jag inte vågar släppa in honom i mitt liv. Jag tycker så synd om honom, han förtjänar bättre. Varför väljer han mig när det finns så många andra? Kanske är han rätt för mig, bara kanske. Men det är också femtio procent chans att han också krossar mitt hjärta. Och jag vill inte fälla en enda tår till över en kille. Inte en gång till ska det få hända.

Det kanske är som "A" säger, förhållande är skit i våran ålder. Man gör slut, börjar bråka och blir aldrig lika bra vänner igen, eller så pratar man aldrig mer. Och då står man där med ett krossat hjärta och gråter sig till söms. Så jag kanske borde skippa den biten, det kanske vore det bästa för mig själv.

Men vad gör man egentligen inte för att få somna i någons famn, få höra de tre orden som får en alldeles varm i hela kroppen, få veta att en annan person faktiskt älskar en för den man är, vad fan gör man inte för de? 

Jag önskar att jag kunde lyssna på "A". Men vad gör man när man inte kan klara sig själv, utan är beroende av någon hela tiden? 
Jag är så beroende av att få kärlek, ha någon speciell vid min sida. Att somna ensam i sin säng som känns alldeles för stor är inget jag föredrar. 

Inget kommer bli detsamma igen, jag kommer vara beroende av detta för all tid. Jag kommer aldrig lära mig att ta hand om mig själv, klara mig själv, somna ensam, vakna ensam. Jag kommer aldrig lära mig att älska mig själv. För han har förstört mig. Och jag kommer för all tid vara förstörd inombords. Jag kommer aldrig aldrig bli detsamma som jag var innan jag träffade honom. 
Och det gör mig också ledsen. Jag som alltid har beskrivits som den glada Natalie som alltid har ett leende på läpparna och skrattar åt allt. Jag kommer inte va samma Natalie. För kärleken har en gång slitit isär mig.

Likes

Comments