Vardag :)

Tja !

Det var ett tag sen nu jag gjorde något blogg inlägg, men det har hänt så mycket och vet inte

riktigt vart jag ska börja...

Min älskade valp nitro var jag tvungen att ta bort i höstas tänker inte gå in på varför men han är borta men finns alltid i mitt hjärta 💖

Men tanken är att ni ska börja få följa med i min vardag igen men tänker inte skriva så mycket om hundträning om jag inte blir tilfrågad såklart :)

Haha asså shiit vet inte vad jag mer ska säga riktigt men börjr bloggen ikväll och ska uppdatera den varje kväll.

Så trevlig alla hjärtans dag på er alla och be strong !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag :)

Tjaba alla !

Idag tog jag med Nitro till skolan så får Bamse vara på vila lite granna från valpen plus att jag känner själv att det är viktigare att få träna upp valpen än Bamse just nu, men självklart kommer jag att träna honom ändå :)

Nitro gjorde det jätte bra idag på skolan, han pinkade inte nånstans och han traskade på som om han hade gjort det 1 miljon gånger tidigare. Grejen med denna lilla herre är det att han är lite skygg mot främmande människor och ställer sej gärna att börja skälla eller morra mot dom, min vän som kom upp i lägenheten fick en riktig utskällning utav honom iallafall ;)

Men är fruktansvärt nöjd och glad över att allting har gått bra och att han inte ha visat nån tendens att få panik över att det har varit så mycket folk runtomkring honom idag :)

Han en fortsatt trevlig kväll det ska jag å Nitro ha iallafall :)

Likes

Comments

Vardag :)

Heej ! ^^

Ikväll blev de grillning och mys med dom som bor på boendet, men känner ändå att jag hade velat haft nån utav voffsingarna här..

MEN i helgen kommer Nitro och då blir det nog en annan ton i bjällran eller vad man nu säger ;)

Ska även göra en grej som kommer betyda mycket för mej... Men det kommer bli en överraskning ;)

Och så har jag möblerat om där jag bor och gjort det valpsäkert så inte man kan missa några kiss fläckar om olyckan skulle vara framme.


Ps. Det är min rumskamrats mus burar ni ser på bordet för hon har avel på dom ^^

Ha en fortsatt trevlig kväll det ska jag ha iallafall <3

Likes

Comments

Vardag :)

Go kväll !

trött som ett as och ha gjort klart en hemtenta som ska vara inlämnad imorgon i historia, har även ingen hund den här veckan när jag ska jobba helg och tvåerna är ute på praktik och jag saknar dom små trollen så fruktansvärt mycket :')

Finns inge bättre än att gå å ta en cigg med polarna och prata om allt möjligt och det blir mer intressant att prata när man går olika linjer och årskurser för man kan jämföra och hjälpa varann på ett helt annat sätt..

Saknar även Bamse, snuttan och nitro.. Skulle även vilja ha min bubbis här och mysa ner oss undertäcket och se en film, som tur så går veckorna fort och snart är de full rulle med att ta hand om valp på skolan :D


Såna här kvällar då man saknar allt å alla så vill man bara ha nån att hålla om så jag får nog ta ''sven'' ;)

God natt ;)

Likes

Comments

Vardag :)

​Tjena bloggen, dålig uppdatering jag vet.. Men i fredags fyllde jag år å det var hel underbart, vänner å familj och avslutade det hela med mys med killen <3 Sen så har jag myst med Nitro och tränat lite inkallning med honom och Bamse som ska gå med gott föredöme lyssna inte alls i helgen och lär lill valpen rackartyg så det rycker.. Men ha en fortsatt trevlig helg allihopa !

Likes

Comments

Vardag :)

tjena bloggen !

Idag är inte vilken dag som helst utan idag fyller jag år och det firas med att nu på förmiddagen så har jag tränat Bamse i agility och förbereder honom för ett skolmästerskap som ska hållas och nu snart ett prov i hundens organ :P

Senare ikväll blir det att mysa med familjen och troligtvis sköta om djuren <3

Tack så mycket för alla fina gratulationer :)

Vi syns i dimman ;)

Och dessa ögonskuggor fick jag utav min rumskamrat som heter Jessica Schulze och är märket make up store <3 Tack <3 

Likes

Comments

Min hund Bamse, Vardag :)

Tjena !

Idag har vi haft friluftsdag och då fick man välja mellan längdskidor, slalom, pimpling och ridning.

Jag hade valt pimpling men med erfarenhet från tidigare år så finns det typ ingen fisk där man ska fiska så jag sa att jag skulle köra lite miljöträning med Bamse och sen så gick jag till ridhuset och tittade när andra elever hade hoppning från min skola. Blev även miljöträning där då Bamse inte är jätte van att vara varken i ridhuset uppe på läktaren eller så när hästar är under arbete, dock är han van att se ryttare :)

Vi avslutade friluftsdagen med lite bus i paddocken och jag tog av han kopplat sen men hade det på bara just då för att de  gick människor med hästar bara en bit därifrån :)


Likes

Comments

Vardag :)

Tjena, tjaba hallå !

Måndagar för dom flesta är den drygaste dagen och ja jag kan hålla med om det till 50% för helgen kan ha varit jobbig eller så ligger man så jävla bakis på söndagen så man absolut inte vill att måndagen existerade men det finns en positiv grej med att gå sista året på utbildningen, man är ledig ganska mycket och ofta så att man kan träna hund eller ligga kvar och sova ;) 

Ne men skämt å sido, jag vill gå å sova å inte kliva upp på hela veckan förutom på fredag :PLikes

Comments

Vardag :)

Tjena bloggen !

Asså nu är det såhär att jag ha legat sjuk, riktigt jävla sjuk också men det största problemet som ha varit är att jag ha inte haft nån fungerande dator eller haft en mobil som fungerar till 100 % under tiden jag ha varit hemma i feber.

MEN.. I söndags ringde en vän till mej och frågade om jag hade lust att ta en omplacering hund lite sådär halv fort med huvudvärk från helvetet och en släng av feber så tackar jag ja efter att ha rådfrågat familjen såklart och åker i hämtar denna urgulliga med en enorm personlighet till valp. Så jag tänkte såhär att nu kan ni följa både Bamse och Nitro som denna bedårande valp heter.

Han kommer få följa med till skolan när han blir 4 månader och till dess så har jag Bamse och tränar honom som vanligt, kan säga att jag ångrar inte en dag över att jag tog Bamse när han var ute för omplacering utav Öbacka Djurhem för en sån underbar hjälpreda kan ingen få, han ha tagit hand om Nitro som om det hade varit hans egen son.

Men här ser ​ni Nitro som är en blandning utav Finsk spets, tollare och rottweiler :)

Önska mej lycka till ;)

Likes

Comments

Vardag :)

Tjena !! :D

Äntligen har det blivit fredag och gud som jag ha längtat efter denna helg, längtar att få träffa Hampus och att få fara hem å kela med djuren och om allting går som planerat iallafall så ska jag även köpa ett riktigt bälte nu som jag kan sätta fast Bamse i när jag kör med skidor :)

Hade även tänkt att dra å kolla på ett par egna skidor nu idag om det inte blir allt försent för att just nu lånar jag bara utav skolan och det skulle kännas jäääävligt skönt att ha ett par egna som man kan ta när man själv vill och att det inte gör något om dom skulle gå sönder ;)


Ha en skön helg allihopa, det ska jag iallafall :D

Likes

Comments