Ikväll blir nog en sjukt rolig kväll, blir fest med härliga människor. Har en liten funderare på om jag ska röra ihop lite Mojito ikväll innan jag och min pojkvän ska ge oss av på lite festligheter ikväll. Jag älskar smaken av det läskande och söta drinken. Jag ska förbereda is i frysen och sen bege mig mot Systembolaget och handla inför ikväll.
Jag var festprisse förut, var på krogen alla helger och tillfällen som gick att festa på. Men någonstans sa det stopp för mig,tyckte inte alls det var lika skoj. Tänkte på hur mycket man förstör inne i sig själv med att festa så ofta som jag gjorde då.. Nu är det enstaka tillfällen, var senast på krogen i November. Alltså 4 månader tillbaka, och hemmafest 2 månader sen ungefär då en av mina närmsta tjejkompisar fyllde år.
Jag avslutar här,och uppdaterar mer ikväll och imorgon.
Önskar er en fortsatt fin dag!
/N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag på er alla, har precis vaknat efter att ha tagit en powernap. Ja, som vanligt resulterade det med att jag sov i 2 timmar.. Underbart ja!
Jag har bara tagit det lugnt idag, ingenting som direkt händer här så det finns inte mycket att göra. Dock är jag så sjukt sugen på att dra till Göteborg snart och besöka min favorit klädbutik Missäy, alltså jag driver inte.. Jag hittar alltid, då menar jag ALLTID något när jag är där. Den bukiten i Nordstan vid centralstationen vill jag verkligen rekommendera. Här kommer lite bilder från kläder från butiken. Bästa affären jag vet och dessutom billigt!

Likes

Comments

Jag har hållt på med att byta färg när jag var ungdom i princip hela tiden. Det resulterade till slitet hår, då skojar jag inte.  Mitt hår gick av till slut!
Jag drog i en sista brun färg i håret, och lät de vara så i ungefär 6 månader. Och jag gillar inte att vara brunhårig eftersom jag trivs bäst i blond.. Fick utskällning av min frisör hur jag kunde förstöra håret.. Anyway, efter ett halv år gick jag tillbaka och han gjorde tunna ljusa slingor i hela håret.. Sen dess har jag låtit det vara. Jag har lyckats reparera mitt hår genom att ENDAST bara ha balsam i hela håret(inte i hårbotten). Jag tvättar med schampo cirka varannan månad kombinerat med balsam. Det är en stor skillnad på mitt hår, och tjockt har det blivit. Jag brukar även skölja av balsamet  med så kallt vatten jag kan efter att ha haft i balsamet i ungefär 20 minuter. Det känns mycket fräschare och det är skönt. Jag tvättar håret ungefär 1-2 gånger i veckan,det sliter att tvätta det ofta. Håret måste få bli lite fett och få sina egna oljor. Hoppas ni med slitet hår fick ett litet tips!

Likes

Comments

​Hej

Vad kul att just du tittade in här, mitt namn är Natalie och är 22 år. Bor cirka 10 mil utanför Stockholm,jag har bloggat förr på många olika sidor.. Jag kommer skriva om min vardag, kanske någon video i framtiden. Bilder kommer givetsvis läggas upp. Jag hoppas ni kommer se fram emot att kika in här och läsa om min vardag/åsikter/m.m.

Ha en fortsatt fin kväll, kram Natalie! 

Likes

Comments