Polarn O. Pyret x Disney

Ni har väl inte missat den urgulliga kollektionen Polarn O. Pyret släppt tillsammans med Disney!? Jag som äääälskar Disney blev helt till mig när jag såg allt fint, så jag gick loss och köpte flera plagg...Skulle rent av vilja ha flera saker faktiskt, men jag var tvungen att försöka hejda mig. Väldigt roligt att det fanns mycket fint som passar till pojkar också, tycker oftast att det finns mest fint till flickor (ibland kan jag liksom tycka att de kan skita i att sätta volanger på vissa saker som skulle kunnat funka på både och)!? Nej, så den här kollektionen var helt klart i min smak!

Hade faktiskt klätt Jagger i en jättesöt Piff och Puff-body idag när vi skulle träffa Kaisa och hennes lilla Gustaf (som föddes bara någon vecka efter Jagger)...Men det hände en liten olycka så den fick tyvärr hamna rätt i tvättmaskinen. Det var i alla fall superkul att träffa dem och vi hade en härlig förmiddag!

Nu kom J nyss hem från jobbet, Jagger har somnat i bärselen så jag tänkte försöka vara lite smooth och få med honom och åka och kika efter ett bord. Vill så gärna ha ett nytt, större matbord! (Väldigt negativ sak med att spendera mycket tid hemma; jag vill ha allt nytt och göra om överallt!)#bestofnouw #baby #bebis #mamma #mammainfluencer #mammablogg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229