För ett tag sedan gjorde jag en lista med allt jag ska hinna göra innan det är dags och visst flyger dagarna förbi! Nu är det endast 41 dagar kvar så det mesta på den här listan har jag redan hunnit bocka av.

- Få till brännan med frank body och solarium✓
- Träna ännu mer, vill vara riktigt fit✓
- ESTA ansökan✓
- Spara ihop massa pengar✓
- Köpa en ny bikini✓
- Internationellt körkort.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, träning har blivit en väldigt stor del av mitt liv. Det är främst styrketräning på schemat men det har även blivit en hel del löpning nu på slutet. Försöker träna upp min kondition, den är långt ifrån bra men det går framåt och känner hur den blir bättre och bättre för varje gång så det gäller bara att hålla igång nu. Hoppas att få ännu bättre resultat med det här proteinpulvret. Testade Pina Colada idag och det är galet gott i alla fall sen får vi se om det verkligen fungerar.

Likes

Comments

Snart är det dags! Den 8:e juni åker jag tillsammans med världens bästa familj till USA. Den här resan har jag längtat efter så sjukt mycket, sen den dagen då jag lämnade mitt au-pair liv 2013. Att äntligen få komma tillbaka till det landet jag håller så kärt kommer bli riktigt känslosamt, känner redan nu hur det pirrar i kroppen!

Likes

Comments