Allmänt

17.24

Det gick väl ungefär 4 år eller så, men nu sitter jag här igen bakom datorskärmen och funderar på vad fan man kan skriva i ett nytt blogginlägg. Men till er som faktiskt kollar in här och inte har en aning om vem jag är (om ni nu existerar), så heter jag Natalie Hållqvist, svårt att gissa va?
Jag går iallafall fordons- och transport med inriktning transport på Rekarnegymnasiet i Eskilstuna, 18 år gammal och lever lastbil. Än så länge har jag bara lyckats införskaffa mig ett bilkörkort men innan studenten hoppas jag på lastbils- och även lastbil med släp körkort (C & CE).
På fritiden ligger jag oftast i sängen och sover, men ibland så händer det faktiskt att jag har vänner som vill träffa mig också, helt otroligt nog. Händer också ganska ofta att jag hamnar på någon fest eller helt plötsligt står på dansgolvet på Harry's med en Mariestads i handen.
Nu har jag inte så mycket mer fantasi, så ni får nöja er med detta som ett första inlägg, vi får helt enkelt se vad som dyker upp här. Det blir förmodligen allt ifrån bilder jag tagit (ja, med en systemkamera, inte mobil) till vad jag gjort under dagen haha!

Hörs!

Likes

Comments