Älskar att vakna och se att solen skiner!! Så fantastiskt.

Efter skolan skall jag träna, köpa naturgodis och sedan skynda mig hem och se en ny serie som släpps på Netflix - 13 reasons why. Jag har läst novellen och den är bra, så jag hoppas att serien också är det!! Jag har höga förväntningar.

Jag bör nog tvätta min spegel i eftermiddag också hehe...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag slutade jag halv tolv, sååå skönt. Jag och Fredrik drog till pizzerian och åt lunch där. Det känns som att vi inte har umgåtts på hur länge som helst?? Det har varit praktik, lov och sen opererade han bort sina halsmandlar så han har inte varit på skolan på ett tag.

Vi åt pizza, som sagt, och tvättade episen, fotade lite och det vi alltid gör - lyssnar på musik och fuldansar (iallafall jag. Fredrik är ganska bra på att dansa, om jag får säga det själv).

Klockan är 7 och det är fortfarande ljust ute?! Det är både nice och onice. Nice - ja, att det är ljust haha. Onice - jag blir alldeles för pigg på kvällarna av att det är ljust :-( och nu när jag inte längre har någon serie att titta på så varvar jag inte riktigt ner. Har ni tips på någon bra serie??

Likes

Comments

Likes

Comments

Visst är tröjan snygg?? Har beställt en likadan i vit hihi. Den finns här. Såg nu att den bara finns kvar i vitt och olivgrönt dock!

Likes

Comments

Vi var inte länge på mässan, hehe. Vi gjorde våra uppgifter sedan gick vi in till stan. Vi åt på taco bar och ögonshoppade.

Jag har nyss duschat och renbäddat mitt säng. Finns det något bättre?

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det har varit en lång dag.

Efter skolan åkte jag till affären och köpte lite naturgodis som jag tänkte äta imorgon på bussen till Skellefteå. Vi ska nämligen på uf-mässa! Jag tycker att det ska bli jätteintressant, medans de flesta verkar tycka att det känns jobbigt och onödigt?? Förstår ej.

Vi får se ifall jag orkar träna idag, annars blir det nog bara att chilla hemma.

Likes

Comments

Imorse/idag förmiddag låg jag bara och drog mig i sängen och kollade på, ja ni kan nog gissa vad 🙄

Vid två for jag till gymmet. Dagens pass var väldigt härligt!

Efter träningen så åkte jag till affären och handlade lite ingredienser. Det är nämligen min tur att bjuda klassen på fika imorgon. Jag kan säga så mycket som att ni alla lär nog önska att ni fick gå i min klass när jag tar med fika 😉 Om jag kommer ihåg så ska jag fota kakan imorgon!

Efter bakningen så lagade jag middag - spagetti, lite creme fraiche och halloumi.

Nu är det nedvarvning som gäller innan det är dags att sova!

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig. Mycket skönt.

Jag började dagen med att kolla på många avsnitt av How to get away with murder (såå bra!). Sedan tränade jag och gjorde en fältuppgift till skolan. Efter det så firade pappa & co mig samt farmor. Det som är bra med skilda föräldrar är att man får två kalas 😉 de hade gjort (läs: köpt) en så fin tårta till mig!

Jag tänkte att jag skulle göra chiapudding till frukost imorgon så när jag for från pappa så åkte jag till affären för att inhandla det som behövs (herregud vilken lång mening. Förlåt). Nu när jag kom hem så insåg jag att jag har köpt mandelmjölk fast det ska vara kokosmjölk?? Min hjärna måste ha fått fnatt på affären. Aja, jag får göra någon smoothie till frukost istället, så jag kan använda mig av mandelmjölken. Jag får helt enkelt köpa kokosmjölk imorgon och äta chiapudding till frukost på söndag.

Nu ska jag fortsätta titta på How to get away with murder. På tal om det!! Jag började titta på Netflix och trodde att jag sett klart allting - tills jag insåg att det finns en tredje säsong ute 😭 gissa om jag blev lite glad! Det enda negativa med Netflix är att de är väldigt sega på att lägga ut nytt, annars är jag supernöjd! Inte för att det hade skadat mig ifall jag inte hade varit det. Det är brorsan som betalar hehe...

En till sak!!! Jag var med på Linn Ahlborgs blogg i måndags iiiihh. Hon publicerade min bild där jag hade hennes tröja på mig. Gissa om jag blev lite glad pt.2!! Ni kan se inlägget här

Nä okej, nog för mig. Nu ska jag faktiskt fortsätta se serien!

Likes

Comments