Jag blev positivt överraskad imorse när jag hade fått ett sms av min lärare där det stod att vi blev lediga idag. Så jag har hitills stekt pannkakor, tittat på Youtube och målat mina naglar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag och lilla tjejgänget varit på shoppingtur. Jag tycker att det är så skönt att få komma bort från Vilhelmina en stund, om så än bara för en dag.

Jag trodde att jag skulle komma hem med en hel del fler grejer än vad jag gjorde, men jag har lagt ner mer pengar på mat än "saker" idag. Å andra sidan har vi ätit vid sex olika tillfällen...

Nu känner jag iallafall att det är dags för mig att sova. Jag klev upp halv sex imorse, har gått runt på stan hela dagen och umgåtts med de tre mest pratglada människorna jag har träffat. Jag är ganska trött och slut på, måste jag säga.

Likes

Comments

Jag såg förresten Fifty shades darker i fredags. Så bra!! Den fick en att både fnittra lite och att fälla en tår. Nu väntar jag på att den skall komma ut någonstans så att jag kan se den igen, hehe. Är väldigt spänd på att se tredje filmen också!

Likes

Comments