Idag har jag inte gjort någonting intressant. Jag vaknade kvart i tolv > for till gymmet > åt frukost > duschade > packade > for till Isak. Vi har bara kollat på Breaking Bad. Det börjar lida mot sitt slut, och jag funderar på vad vi kan se härnäst. Några förslag?
Jag hade faktiskt inte tänkt skriva någonting idag, eftersom att min dag inte varit något utöver det vanliga, vilket känns tråkigt att skriva om och för er att läsa. Men jag kanske har fel..? Ni kanske gillar att läsa om mina dagar trots att det sällan händer någonting spännande? Några andra förslag på vad jag kan skriva om? Hur som helst! Anledningen till varför jag skriver - det finns ett par trogna läsare kvar. Ni är fler som har läst nu på ett dygn, än vad det var förut. Jag undrar vad som fått er att fortsätta kolla in här, trots att jag inte har skrivit på ett tag. Missförstå mig inte, jag blir glad av att ni läser. Försvinn inte. Jag ska förbättra mitt bloggande och försöka skriva om roliga och intressanta saker, även ladda upp fler bilder. På tal om bilder; jag har faktiskt kollat på en ny kamera! En som man tillochmed kan filma med, eller ja, en som det finns någorlunda bra ljud på. Den jag har nu har inget ljud som kan uppfattas av mänskliga öron, så att säga haha. Iallafall, så kanske jag kan, om jag bestämmer mig för att köpa kameran, lägga upp lite videos också? 😬 Vi får se.
Imorgon är det 1a april. Hur känner ni inför den dagen? Känns den jobbig? Rolig? Har ni några luringar på gång? Tror ni att ni kommer bli lurade? Själv har jag inga luringar, tyvärr. Jag tycker att det är jätteroligt att pranka andra. Jag tycker dock mindre om att bli prankad själv...
Jag hoppas iallafall att ni har haft en bra dag! Godnatt på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu har bloggen stått ouppdaterad ett väldigt bra tag. Jag ber om ursäkt för det, iallafall för att jag inte har skrivit någonting om varför jag har varit väldigt frånvarande. Men jag har varit sjuk. Förra onsdagen vaknade jag med feber från helvetet, och efter två lektioner på skolan så åkte jag hem och sov sedan större delen av dagen. De stunder som jag inte sov så grät jag, eftersom att jag verkligen ​hatar ​att vara sjuk. Hur som helst så var jag sjuk i ett par dagar, och sedan blev Isak sjuk och det är han fortfarande. Stackaren 💔 Vi har inte gjort någonting på lovet, än så länge. Vi har mest bara legat i en säng eller soffa och kollat på Breaking Bad. 
Jag har inte haft någon inspiration till att blogga på senaste tiden. Men det kanske kommer tillbaka nu när jag äntligen är helt frisk..? Vi får hoppas på det! 
​Vad har ni gjort på lovet än så länge?

Likes

Comments

Ha en bra dag! 😚

Likes

Comments

Välförtjänt pizza-lunch efter nationellt prov.

Likes

Comments

...det höll inte länge. På eftermiddagen blev jag så fruktansvärt trött och jag hade ingen energi till någonting. Egentligen är jag inte förvånad, eftersom att jag ansträngde mig väldigt mycket för att läsa och ta in texten som hörde till det nationella provet vi hade på förmiddagen. Som jag nämnde i inlägget där jag skrev om psykisk ohälsa, så försvinner energin väldigt lätt. Men, jag hoppades på att den bra känslan jag hade efter provet skulle hålla i sig resten av dagen, men icket. Det är också ett problem för mig - att jag blir så jävla lätt besviken. Som jag skrev, jag är egentligen inte förvånad över att jag mådde som jag mådde mot slutet av skoldagen och även nu ikväll. Men ändå är jag så besviken över hur det blev, besviken på att det hände igen, besviken på att min energi inte räcker till en hel dag.
Jag hoppas iallafall att ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Jag har precis gjort klart mitt fjärde nationella prov för årskurs nio (först tänkte jag skriva första, för det lät som en big deal. Sedan kom jag på att jag redan gjort tre muntliga. Oh well). Det var svenska, läsförståelse. Det gick jättebra, jag är nöjd och jag hoppas att jag även blir nöjd med resultatet. Jag älskar denna känsla, när jag blir nöjd över något som jag har gjort och känner mig bäst i hela världen. Idag är en bra dag.

Likes

Comments

Som jag skrev igår så var jag på utbildning idag. Det var en elevrådsutbildning. Den var intressant och bra, tycker jag. Jag ångrar inte att jag var där.
När jag kom hem så stekte jag upp lite kroppkakor, och åt det till middag. Ganska direkt efter att jag hade ätit upp, så kom mormor och Camilla på besök. Vi började fika, och efter en stund så kom pappa och hans tjej, Lisa. Så vi fikade lite till.

Här är den mysteriska tårtan som jag gjorde! Jag är väldigt nöjd med utseendet (eller ja, var. Den är inte lika fin nu när den är halväten), och smaken var god.

Såhär såg den ut invändigt. Marsipan, grädde, tårtbotten, hallonsylt, en till tårtbotten, chokladmousse och ännu en tårtbotten.

Isak gjorde en äppelpaj till mig. Även den var god❤

På denna bild ser man även citroncheesecaken som också serverades som födelsedagsfika.

Klockan 11.37 blev jag officiellt en 16-åring. Jag känner mig inte ett dugg äldre, eller klokare heller för den delen. 

Jag har haft en väldigt fin dag och jag är glad och tacksam för alla gratulationer och presenter som jag har fått under dagen. Tack! 
Jag hoppas att ni har haft en minst lika fin dag!

Likes

Comments

​Jag tänkte svara lite på några frågor som jag har hittat på nätet. 

​Hur hanterar man stress?
Jag tror att det bästa vore att bara sluta upp med allting man gör, och sedan lägga sig ner och andas. Men ibland har man tidspress, och då vet jag inte alls vad man ska göra för att minska stressen. Några tips?

Vad står det på det senaste smset du skickade?
"jag är i malgo"

Vad äter du helst till frukost?
Turkisk youghurt med hallonsylt. Det är en fräsch smak och det känns lite halvnyttigt, och då inbillar jag mig att jag blir så mycket snyggare, om jag börjar dagen med att äta något nyttigt haha.

Hur ofta tänker du på din framtid?
Jämt, jämt, jämt.

Tror du att drömmar ibland kan förutsäga framtiden?
Det hoppas jag verkligen inte. Jag har drömt så hemska drömmar de senaste nätterna.

Vad är det mest spännande som händer i ditt liv just nu?
Mitt liv är så otroligt ointressant, tyvärr. Men kanske att det är min födelsedag imorgon?

Vilken hobby skulle du vilja utföra?
Dans!!!

Vad tycker du att folk borde göra oftare?
Sprida glädje och kärlek. Det är väldigt lite sådant nu för tiden.

Vilken kändis är född på samma dag som du?
Bland annat Albert Einstein och Ansel Elgort (han som spelar Augustus Waters i The fault in our stars)!

Bryr du dig om vad andra människor tycker om dig?
Jo visst gör jag väl det. Oftast bryr jag mig mest om positiva åsikter folk har om mig, men givetvis så kan negativa åsikter kännas lite ibland.

Likes

Comments

Idag vaknade jag kring halv elva (tror jag..?) av att Isak väckte mig och sa att han behövde gå på toaletten, haha. Vid halv ett for jag och mamma och skulle handla inför födelsedagsfikat imorgon, då skjutsade vi även hem Isak. När vi kom hem igen, så påbörjade jag tårtbaket.

Sneakpeak på tårtan.

Mitt i tårtbaket så kom mina mostrar förbi och gratulerade mig lite i förväg, eftersom att de jobbar imorgon.

Jag blev några kronor rikare, och fick lite gott!
Efter det, så åt jag tacos igen. Min lillebror har varit i Kittelfjäll i några dagar, och idag när han kom hem så tyckte han att vi skulle fira hans hemkomst med tacos. Han är lite söt ibland, trots allt.

​Jag hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments