Sedan i fredags har jag varit hos Isak. Idag åkte vi hit, till mig, för att äta tacos och sedan kolla på bio - the 5th wave. Den var helt ok. Efter bion skjutsade vi hem Isak, och nu ligger jag här i min säng. Jag ska nog sova alldeles strax, och imorgon är det måndag igen. 😔
Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorse var jag till tandläkaren, och gissa vem som har fått sitt första hål? Jag ska dit igen andra mars (det var första tiden de hade, och det är över en månad dit??) och laga mitt lilla hål. Vi ska även prata om eventuell tandställning. Det ska bli spännande.
Nu på eftermiddagen var jag till sjukan också. Jag tog pulsprov och kollade mitt blodtryck, eftersom att jag har börjat äta concerta och då finns det en risk att pulsen höjs och dylikt. Jag vet inte om mina värden var bra eller dåligt, det sa han aldrig haha. Men de kan inte ha varit så dåliga, isåfall borde han ha sagt till, kan jag tycka.
Lite mer händelserik dag än vanligt.

Likes

Comments

Det kommer aldrig att bli någonting vettigt utav denna blogg, med tanke på att jag sällan uppdaterar. Jag skyller på att jag aldrig vet vad jag ska skriva om. Som sagt, det känns så tråkigt att bara skriva om mina dagar. Men ni kan få lite update om vad som hänt sedan sist:
I helgen var Isak hos mig, vi lagade pasta med skinksås, bakade kladdkaksmuffins, kollade på Suits och spelade lite bandy. I måndags fick jag hem Isaks alla hjärtansdag-present som jag fixar med lite nu och då. Sedan spelade jag innebandy, efter det så kom Isak på besök lite spontant. Det gjorde mig glad.
Igår fick jag veta att jag ska göra en stor muntlig redovisning inom svenskan tillsammans med so:n. Jag har bara en stor klump i magen av ångest, ugh. Igår bakade jag även cheesecake eftersom att han fyller år idag. Senare igårkväll åkte jag till Isak, vi åt lite cheesecake, choklad och kollade på lite mer Suits. Åter till att han fyller år - efter skolan ska jag åka dit, förhoppningsvis äta fiskburgare och mer cheesecake. Jag längtar tills han öppnar sin födelsedagspresent. Jag börjar tro att jag är den bästa presentfixaren i världen haha, hoppas han blir nöjd.
Just nu väntar jag bara på att engelskan ska börja, efter det ska jag äta palt till lunch. Mitt liv är inte mer spännande än såhär.

Likes

Comments

Okej, så första skolveckan detta år är nu avklarad. Den har flytit på utan större problem. Jag har fått lära mig hur man söker in till gymnasium, och jag vet inte om jag klarar av det själv. Jag vill som sagt inte behöva splittras från min klass, och så känner jag mig inte bekväm med förändringar. Jag har även fått höra hur nationella proven går till, och jag är nervös inför hörförståelse-delarna. "Tack" vare min adhd så har jag fruktansvärt svårt att lyssna. Mina tankar far oftast iväg på annat.
Jag har även slagit vad med en kille i klassen om vem utav oss som kommer att vara med på flest idrottslektioner denna termin, haha. Vinnaren får 50kr!
Jag hoppas att nästa vecka flyter på minst lika bra.

Likes

Comments

Nu ligger jag här i min säng, lyssnar på Arctic Monkeys (hörde en snutt utav en cover Miley Cyrus gjort på Why'd you only call me when you're high? så jag blev sugen på att lyssna på dem igen). Imorgon börjar skolan igen. Jag har lite mixed feelings kring det. Det känns skönt att komma tillbaka i rutiner och att träffa klassen igen. Vi har så himla roligt tillsammans och ibland får de mig att glömma bort att vi faktiskt är på det stället jag trivs som sämst på. Det är skönt, det är jag tacksam över.
Men till de mindre positiva känslorna kring detta - jag är rädd, så som jag beskrev lite i förra inlägget. Jag är rädd för ångesten som skolan ger mig. Just nu känns det som att jag ska orka allting och jag ska få bra betyg som jag vet att jag är kapabel till, och vill få. Men jag känner mig själv så väl. Det kommer gå någon vecka, sedan kommer jag bli sen med inlämningsuppgifter, stanna hemma dagar vi har prov jag inte har haft orken att plugga till och inte göra mina läxor. Jag är smart, jag är lättlärd, jag kan. Jag vet att jag kan. Men det tar stopp. (Vilket det även gjorde efter denna meningen. Jag läste igenom vad jag skrev innan, och jag inser nu att jag kanske inte ska tänka så. Jag kanske ska trycka undan "tänk om" så gott det går, för jag menar, det behöver inte bli som det blivit innan - att efter några veckor har orken försvunnit och jag har gett upp. Jag kanske klarar det denna gång. Om jag ger mig fan på det, kämpar, strukturerar upp, planerar och vad mer man kan tänkas behöva göra, så kanske jag klarar det ändå. 2015 lärde mig att man inte kommer någonstans utan en god inställning, så detta år ska jag göra mitt yttersta för att hålla en postitiv inställning, till både skola och annat. Ser man på, det hjälpte visst att skriva lite. Innan jag skrev detta låg jag helt tårögd i min säng och försökte trycka undan jobbiga känslor, och nu känner jag mig hoppfull och postitiv. Jag kommer att kliva in i skolan imorgonbitti med huvudet högt.)

Likes

Comments

Jag kan inte sova, vilket innebär att det finns gott om tid för mina hjärnspöken att tortera mig. Jag tänker försöker förhindra det lite, genom att skriva. Vi får se om det hjälper.
Jag är livrädd, samtidigt som jag är lite förväntansfull. Nästa stora steg här i livet är gymnasiet för min del. Ett steg närmre vuxenlivet. Jag ser fram emot det. Men, här kommer mina hjärnspöken in i bilden - "tänk om". Ja, tänk om allting skiter sig, tänk om jag inte alls kommer trivas i min nya klass, tänk om jag inte kommer orka gå till skolan varje morgon, tänk om jag ångrar mitt val, tänk om allting har förändrats till det sämre innan jag ens tagit mig dit. Det är jag livrädd för. Jag försöker vara postitiv, och tänka på de saker jag ser fram emot under mina tre kommande år på gymnasiet. Men jag har ständigt "tänk om" i mitt huvud, vilket ger mig sådan extrem ångest. Jag är en sådan person som stänger av allting och bara vill försvinna när ångesten blir för stark. Det gör mig också livrädd - tänk om min ångest en dag blir så stark att jag helt tappar kontrollen över mig själv och låter den vinna? Att jag låter den ta bort mig från denna värld? Jag är livrädd för situationer som får mig att bli ledsen eller som ger mig ångest. Jag försöker undvika så många utav dessa situationer som möjligt, men vissa är oundvikliga.
Jag är livrädd varje morgon när jag vaknar, livrädd att jag någon gång under dagen kommer bli ledsen, livrädd för att få ännu en panikattack, livrädd för att få ont i bröstkorgen för att ångesten blir för stark. Jag är ständigt livrädd. Jag försöker så gott jag kan med att trycka undan jobbiga känslor och ångest, när jag känner hur det kryper inpå. Men - tänk om jag en dag inte är stark nog att göra det?

Likes

Comments

...ska ni nu få läsa om.
Idag klev jag upp strax efter 12, och gjorde pannkakor till mig och pojkvännen. Vi tittade lite på Big bang theory och sedan somnade vi om. Strax innan 4 åkte han hem. Efter jag sagt hejdå till honom, så började jag gräva i garderoben efter kläder att sälja och la ut på en köp&sälj-sida. Nu gör jag inte så mycket, och det lär jag inte göra på hela kvällen faktiskt.

Likes

Comments

Idag fyller min lillebror 12 år. Vi har nyss haft besök och jag är helt slut på efter att ha lekt med min 3-åriga kusin haha.

Det här med att ha en blogg är svårare än jag trodde. Det känns så tråkigt att bara skriva hur dagen varit och vad jag har gjort, men vad annars ska jag skriva om?? det händer inte så mycket i mitt liv just nu.

Likes

Comments

Det blev inga bilder igår, förutom på frukosten men det kändes tråkigt att lägga upp. Den bestod iallafall av turkisk youghurt och hallonsylt.
Det var riktigt mysigt igår med Lizette och Fredrik på pizzerian. Det känns så jobbigt att i juni slutar vi gå i samma klass, och gymnasiet kommer splittra oss. Nog för att vi skulle kunna fortsätta ha kontakt och umgås, men det verkar som att sådant aldrig work out. Men, vi får hoppas på det bästa.
Efter att vi ätit, så åkte jag till pojkvännen... i cirka 10 minuter haha. Då for han på hockeyträning, och jag såg film med Lizette och Fredrik. Efter filmen åkte jag återigen till pojkvännen. Idag har vi inte gjort särskilt mycket alls. Vi var nyss på affären och köpte chips och loka. Nu ska vi se A walk in the woods och bara ta det lugnt (vilket vi iochförsig har gjort hela dagen) tills vi ska sova.
Jag hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments