Dumlekakorna, Nutrifarm och fitnessgalan

Så vad hände egentligen med mina Dumlekakor?

Jo, jag och Marcus åkte av en händelse ut till en av ägarna till Nutrifarm, vilket är kosttillskottsbolaget som tillverkar dumleproteinet jag använt i mina kakor. Hur som helst hade jag med mig ett gäng Dumlekakor dit och dom blev en succé, minst sagt!! Två dagar efter besöket var vi där igen på middag och diskuterade lansering av kakorna under varumärket Nutrifarm.

Och nu är det officiellt, den 7-8 maj kommer Dumlekakorna att lanseras under #fitnessgalan på Friends arena. Det kommer att finnas smakprover, samt kakor till försäljning i Nutrifarms monter (monter 55) under dessa dagar!

Efter galan kommer kakorna även att lanseras på Nutrifarms webbshop, jag lovar att ge en heads up när detta är möjligt för er som inte kan komma på galan. 'Här ser ni de första färdigpaketerade påsarna 😃 Ska bli en så spännande resa det här! Inget jag var beredd på för några veckor sedan då jag gjorde dessa kakor. Tänk vad tillfälligheter kan göra.

I dagarna kommer ett inlägg om proteinpulver här på bloggen, där bland annat frågor om vad det är och för vem det är kommer att behandlas. Hoppas att detta är något ni vill läsa.

Ha en bra onsdag!

Kram / Natalie

#nutrifarm #stayfitsweden #teamnutrifarm #fitnessgalan #friendsarena #healthy #bakasockerfritt #glutenfritt #hälsa

Gillar

Kommentarer