Header

Halloj! Alla hjärtans dag spenderades hos min syster vi åt mat, prata och såg på farmen. Annars jobbar man som vanligt och får se vad man hinner med idag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jobb idag och efter jobbet kom Anton och Samme förbi så har suttit och snackat med dom, nu blir det ett bad och sen sängen!:)

Likes

Comments

Helgen har varit otroligt bra och igår for vi till Becca och sedan vart det Olles, sjukt kul faktiskt! Igår var det även lilla Astrids dop och kul att familjen var samlad och speciella som alltid!:)

Likes

Comments

Halloj, ligger just nu hemma med min vovve och ska ta och se på det senaste avsnittet av riverdale! Helgen har varit bra i fredags for jag ut med några och igår var jag, Emilia, Erik och Sebbe förbi Ida och Robin och körde lite VR, var sjukt kul!

Idag ska man nog fara förbi Lina en sväng, gymma och sedan ta det lugnt hemma med gotta innan jobbet imorgon.

Likes

Comments

Halloj! Bestämde mig igår kväll för att fara och gymma och det är så härligt efteråt! Idag har man då jobbat som vanligt och for förbi Ida och Robin med Jim efter jobbet. Kom nyss hem och ska äta och sedan dra ut för att åka skidor med morsan och Kussen.

Likes

Comments

Halloj! Är och hälsar på syrran och har kört lite skoter idag vilket var kul! Nu myser man med vovvarna bredvid öppenspisen och väntar på middag:)

Likes

Comments

Då var det redan lördag och har då tagit det lugnt igår! Får se vad man hittar på idag har i alla fall fått åka skoter imorse, svin kul då de var första gången i år! Imorgon ska man i alla fall till syrran, härligt att vovvisarna får leka av sig lite också!:)

Likes

Comments

Dags för att sova är sjukt trött men har varit igång hela dagen fast jag haft en sjuk träningsvärk! Jobb och när jag kom hem började man städa hela rummet... inte hunnit göra så mycket mer än så!:) Godnatt hörrni!

Likes

Comments

Halloj:) Jobbat som vanligt idag och efter jobbet for jag med morsan och åkte längdskidor, var sjukt härligt faktiskt!

Nu väntar jag på en sen middag och ska ta en dusch innan! Börjat gymma igen också så var där igår och har verkligen en sjuk träningsvärk just nu!

Likes

Comments

Halloj! Sitter med en kopp kaffe hos Lina och ska på stan en sväng innan jag far till syrran. Kanske blir att åka till Överkalix/Övertorneå ikväll:)

Likes

Comments