Musik från tonåren

Tänkte idag dela med mig av musik som jag brukade lyssna på, det är inte riktigt densamma som musiken jag lyssnar på idag. För idag lyssnar jag i stort sätt på det mesta som går på radio och är populärt.

Vad lyssna ni på för musik under tonåren?

Tokio Hotel

Alla som kände mig under min tonår kunde utan tvekan säga att Tokio Hotel var ett av mina favorit band, i alla fall under tiden dom var som mest aktiv. Hela mitt rum var täckt av posters i alla storlekar och jag var en äkta fan girl. Mitt liv i stort sätt kretsade runt dom under en period i mitt liv. Nu får tiden lyssnar jag knappt på dom, men det händer självklart. Låtarna har som stor betydelse för mig fortfarande.

Asking Alexandria

Jag vet inte om den här kommer lite som en chock, men efter min galna Tokio Hotel period så började jag faktiskt glida in på lite mer hårdare musik om man säger så. Tror faktiskt det var Black Veil Brides som var första metal bandet jag lyssnade på. Men Asking Alexandria var verkligen en favorit och jag har till och med varit på två av deras konserter i danmark, en av dom konserterna kom jag faktiskt hem med en hjärnskakning. Då kände mig sig rätt tuff haha!

Sleeping With Sirens

Inte lika hårda som Asking Alexandria, men fortfarande mer rockigt. Rockigare musik var verkligen det jag lyssnade mest på under min tonår och tycker fortfarande om än idag.
Jag tror inte jag har hört en låt med Sleeping with sirens som jag inte tycker om. Dom gör riktigt bra musik som jag än idag kan lyssna på och kan i stort sätt texten till alla låtar haha.

Paramore

Jag kan nog inte göra den här listan utan att nämna Paramore, var inte ett lika stort fan av dom som jag var av Tokio Hotel. Men Hayley Williams var ju en man såg upp till och tyckte var otroligt cool och deras musik är ju bara för bra. Lyssnar på dom än idag och en av deras nya låtar Hard Times är jag smått beroende av och har varit i någon vecka nu.
Jag har funderat på om jag ska försöka göra en Hayley Williams sminkning, Vad hade ni tyckt om det?

Kram N.E

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Hahaha Tokio Hotel höll jag på med ett år, sen dog den kärleken snabbt! Paramore kommer alltid ha en plats i hjärtat dock!
nouw.com/fitnessbyannabelle
natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Hahaha awh! Tycker fortfarande om både två 😄
nouw.com/natalieelisabeth