Månadssammanfattning - September

September har tyvärr inte varit den bästa månaden, jag har inte läst klart en enda bok. Håller dock på att lyssna på en nu där jag bara har ca 5 timmar kvar av, men tror inte jag blir klar med den idag. Vi i familjen fick dessutom ett dåligt besked den här månaden vilket inte alls var roligt, så månaden har inte varit toppen. Men jag tänkte ändå försöka sammanfatta några bra saker med september.

Serier

Outlander säsong 3 har börjat igen och självklart har jag kollat dom tre avsnitt som sänds hittills. Andra serier jag har kollat på den här månaden är Ghost Adventures, några avsnitt från Pretty Little Liars säsong 13 och American Horror Story.

Sminkningar

Såklart ska jag visa några av mina favoritsminkningar från månaden och jag hade känslan av att den här månaden var en kreativ månad, men när jag tog och kollade tillbaka så såg nästan alla sminkningar likadana ut.
Så vill ni se något speciellt under Oktober får ni gärna kommentera det!

Händelser

Sen ända händelsen som varit positiv den här månaden är att jag blev nominerad i Våra bästa bloggare 2017 under kategorin Årets beautyblogger, blev så glad när jag såg det! Det går fortfarande att rösta HÄR, så tycker ni att jag förtjänar att vinna årets beautyblogger så får ni gärna gå in och rösa!

Det var den här sammanfattningen, förhoppningsvis blir nästa månad en bättre månad!

Hur har månaden varit för er?

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Måste verkligen berömma dig för din fantastiskt fina och coola header! Så unik!
nouw.com/isabelhakansson
Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Duktig du är 😊
nouw.com/jasmineivanoff
odaulrikke
odaulrikke,
Va duktig du är på sminkning - alltså wOw! Hoppas Oktober blir en bättre månad för dig! Kramis 💚
nouw.com/odaulrikke