Hur står livet till nu för tiden

Hej!
Det var verkligen inte igår, men här slog suget till på att dela med mig av allt vad livet har att erbjuda en. Man kan ju lugnt säga att 2020 inte börjat på topp av många olika anledningar. Men vad har då jag hållit på med sedan sist jag skrev några rader?

Jo, först och främst har jag tagit tag i detta med körkortet och det går framåt. Bestämde mig för att byta till automatare istället för att göra det lättare för mig själv, jag kommer dessutom skaffa en automat bil när det väl är dags för att skaffa sig ett vrålåk. Alltså känner jag att det inte gör så mycket om jag ej får köra manuel.
Jobbat på som vanlig har man självklart också gjort och som vanligt är inte den ena dagen lik den andra på mitt jobb, så allt är sig likt på den fronten.

Träningen har väl varit lite till och från, har ju inte riktigt haft motivationen då jag känner att hemmaträningen inte ger mig samma resultat som jag vill ha. Så har ett tag tänkt på att börja gymma men inte riktigt velat göra det själv. Men en dag trilla det in ett sms från mamma där det stod att syrran börjat gymma på just det gym jag spanat in, då lede en sak till en annan och nu har jag alltså skaffat mig mitt första gymkort. Är rätt taggad både på träning och hälsan just nu.

Har verkligen försökt ta hand om mig själv och hudvård har blivit en stor passion för tillfället. Älskar att köpa nya produkter och testa mig fram, speciellt nu när jag antagligen börjat få eksem och torr hud överlag, fukt har blivit mitt andranamn.

Nu tycker jag bara att allt som pågår i världen också kan ta en vändning till det bättre så samhället kan återgå till det normala. Men tills dess så ska jag försöka dela med mig av allt gott och kanske till och med det mindre goda som mitt liv har att erbjuda för tillfället här.

Gillar

Kommentarer

Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,