Äntligen äntligen!!! Nu är bilen såld :D Nu letar jag för fullt efter en ny och hoppas det kommer in lite nya fina på blocket :) Hade tänkt mig en skoda fabia denna gången.. Aja få se vad det blir :)

Idag var jag förresten på komvux och planerade mina studier.. Blir att ansöka om det i mars och 95 % att jag kommer in.. så jag håller tummarna hårt :) Blir att jag ska plugga till undersköterska! Finns ju mycket jobb inom det! :) 

Sen har jag och Neila varit och handlat och så gick vi en runda till ankorna och gav de bröd.. de var helt galna.. trodde verkligen de skulle attackera oss haha.. 

Nu ska jag ta en kopp te och bara njuta av ensamtiden framför datorn! Godnatt och sov gott! <3

  

Saknar Sommaren riktigt mycket..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej!

Onsdag igen och tycker den verkar väldigt seg. Neila ligger och sover och jag passa på att städa lite och väntar även in mina små syskon Natasha & Nadia! :) det snöar för fullt men så är det plusgrader? Lite onödigt att det ska snöa då! Men jaja hoppas på lite vinter med snö och kyla :)

Senare blir det nog att dra till lekparken med Neila. Vi ska nog gå och mata ankorna också! Man har så tråkiga dagar när det inte finns någon att umgås med som bor nära.. Som just har barn.. 

Imorgon ska jag till komvux och planera mina studier i höst! Vet inte riktigt vad jag ska plugga till? Blir nog till undersköterska.. men är även sugen på att plugga genom hermods.. Där kan man ju plugga handel och sånt! Aja får se hur jag gör! :) Nu ska jag fortsätta städa hoppas ni har en bra dag! 

// Natalie


Tänk att min prinsessa har varit så liten? <3 

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag hittat hit igen efter många om och men. I denna bloggen kommer jag till att skriva lite om min vardag med min sambo och vår underbara dotter!

Ibland kommer även min sambo skriva lite också. så vi har denna tillsammans kan man säga :) 

Likes

Comments