Header

Nu har jag jobbat två nätter och ska äntligen ta bussen hem för att sova en stund. Både nätterna har gått bra men är jätte trött! Men får bli att inte sova allt för länge idag då jag behöver vända tillbaka på dygnet snabbt då jag ska till Stockholm torsdag morgon. Så får se hur vädret blir om man kanske kan njuta lite av vårsolen som varit de senaste dagarna! Hoppas alla sovit gott och får en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har nu hat 7 lediga dagar vilket jag kan säga faktiskt har varit behövligt. Var i Stockholm måndag till torsdag och sen nu i helgen har jag varit med familjen och kompisar. Detta är något jag behövt, jobbat ganska mycket och hänt mycket i början av året. Men jag känner nu att jag faktiskt är på väg upp, att jag är på väg att må så mycket bättre.

Kom precis hem ifrån mormor så ska bädda rent i sängen och sen ta en varm dusch och ansiktsmask. Skönt en söndagskväll. Kanske bli att krypa ner i sängen och kolla på någon film eller serie.

Hoppas ni haft en underbar söndag, kram!

Likes

Comments

Just nu är jag nog i en av de jobbigare delarna i mitt liv. Så vet inte hur det kommer bli här. Om det kommer gå flera dagar mellan inläggen eller om jag kommer skriva av mig när det antingen känns skit eller är en super dag.

Har i alla fall jobbat idag. Var hemma ungefär 23:20, men har fortfarande inte kunnat somna.. Så får se hur det blir med sömnen i natt. Den senaste veckan har sömnen verkligen varit hemskt dålig. Jag vill bara få in en bra rytm och sova hela nätterna.

Likes

Comments