Halva sportlovet har gått och jag är i Säfsen. Jag kom hit i söndags och åker hem imorgon (torsdag.) Jag är inte så bra på att åka slalom men jag tycker att det är roligt. De gröna backarna räcker för mig. Vi har ätit väldigt god mat men även druckit gott:) Jag är så otroligt glad över att det finns så mycket snö här. Det är det viktigaste med en skidsemester. Några turer på längdskidorna har det även blivit. Men det värkar som att jag blivit sämre med åren haha. Undra hur det har gått till…;) I alla fall. Imorgon bär det av hemåt och självklart har jag bilder som dokumenterar årets skidresa. Enjoy hihi:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helgen har vart väldigt chill men samtidigt händelserik. Det började med att jag åkte hem till pojkvännen. På bussen påväg hem till honom glömde vi att trycka på stop så vi blev avsläppta två kilometer ifrån busshållplatsen där vi skulle hoppa av. Men det var lite mysigt att gå den biten hem ändå. Visst, det var kallt. Men vi hade fin utsikt och gott sällskap.

När vi kom hem var det dags för middag. Jag hade en craving för potatismos i fredags så jag var på det haha. (Det kanske råkade sluta med att jag inte åt potatismoset till slut;) I alla fall…Vi lagade hamburgare och det var sååå gott! Jag blev riktigt mätt efter den middagen.

​Under lördagen blev det lite plugg tyvärr. Men det måste göras. Att planka en låt är ändå ganska kul. På kvällen gick jag och han hem till en gemensam kompis och åt lite middag och spelade monopol. Gud vad vuxen jag känner mig. 17 bast och sitter bänkad framför tv:n med monopol i 2 timmar en lördagkväll.

Helgen var väldigt bra. Det var en helg i min smak. Nu är det dock tillbaka till skolan i en vecka innan det är lov. Då ska jag åka skidor som en dåre;) Vad ska ni göra på lovet?

Likes

Comments

Denna fredagskvällen ska jag vara ensam, inte ha någon kompis eller pojkvän runt mig. Jag har inte haft en fredagskväll för mig själv på länge, men nu när jag får en så inser jag hur underskattat det faktiskt är. Speciellt för de som är i relationer, enligt mig. Det ska bli så mysigt! Jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Jag kommer kunna shoppa lite, köpa gott, städa, spela på mitt ps4 (som jag köpte i veckan, äääälskar det!) och bara ha det allmänt mys.

Jag längtar oftast inte efter det men jag inser nu hur mysigt en ensamkväll är. Just fredag är ju det bästa eftersom veckan har gått och man inte har några läxor man måste göra. (De kan man göra på söndag hihi) Så detta ser jag väldigt mycket fram mot.

I övrigt så ska jag till Göteborg och shoppa med mammi på lördag. Jag ska speciellt leta efter en teddy coat och en vit huddie. Ge mig gärna tips på vart jag kan köpa en om ni vet!:) Puss!

Likes

Comments

​ Jag är en person som älskar att leva i stressen. Jag föredrar organiserat kaos kan man säga haha. Jag har under en lång period varit väldigt uttråkad och haft för lite saker att göra enligt mig. Så nu har jag fyllt mitt schema lite, och jag har nu insett att jag har fyllt det väldigt mycket. I snitt slutar jag skolan ca 16 varje dag så jag slutar ju inte så tidigt. Sedan har jag nu volleyboll i två timmar, två gånger i veckan. Jag har även planerat att dansa en timma, två gånger i veckan. Sedan ska jag ha en pianolektion i veckan också. Så jag kommer ha att göra kan man säga. Det är jag glad över. Att bara ligga ensam i sängen och titta serier i timmar är inte riktigt min grej. Jag vill ha något att göra! Hur är det för er? Njuter ni av att lata er eller tycker ni om vardagsstressen?

Likes

Comments

​Skolan har börjat igen och tre dagar har nu gått. Jag kan ärligt säga att jag redan är trött på det. Inte för att jag inte orkar gå upp tidigt, men för att allt är så ointressant. Jag känner verkligen att det knappt finns några ämnen som jag gillar, eller ser fram emot. Sedan kommer det ju läxor på det, och jag vet redan nu att jag kommer förskjuta läxorna, precis som förra året… Men kompisarna och lärarna gillar jag. Jag gillar att ha en rutin om dagarna.

Sista veckan av jullovet var jag sjuk. Jag fick feber och blev jätteförkyld. Under den tiden insåg jag verkligen att feber är hemskt. Det är så jobbigt och man känner sig död. Även om man bara har 38 eller så. Något jag lärde mig när jag var sjuk var att man måste ha 38 grader för att det ska räknas som feber. Annars har man bara förhöjd temperatur. Det tyckte jag lät jättedumt. För jag som vanligtvis har 36 grader är ju sjukare är den som normalt har 37 grader om vi båda har samma temp. Febern är ju ett sätt för kroppen att fajta bort viruset kroppen bär på. Då fajtas ju min kropp hårdare tänker ju jag. Men jag vet inte. Det kanske är så att alla mår lika dåligt vid 38 grader… Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nattskräck är någonting som jag inte hört mycket om. Det var inte före något år sen jag började lära mig mer om det. Just eftersom att vi misstänker att min yngsta bror (gullungen på bilderna) har det.

Vi har inte vart särskilt oroliga eller störda av det innan men för några nätter sedan blev det riktigt illa. Under natten med nattskräcken hade han även feber vilket jag tror kan vara en anledning till att det blev så illa den natten. Han vaknade nämligen fyra gånger. Det brukar se ut såhär:

Han vaknar och skriker hysteriskt. De andra i familjen vaknar och kommer och tröstar honom tills han lugnar ner sig och somnar igen. Men, ibland är han inte medveten om att vi är där. Han kan titta ut i tomma intet och gråta och inte reagera på någonting vi säger. Ibland kan han även mumla när han gråter. Bete sig som att han säger någonting. Men vi förstår ju inte efter som han egentligen bara svamlar. Ibland kan han även gå i sömnen och vara fast i drömmar han har drömt. Han kan till exempel resa sig upp och börja gå iväg och säga ”jag vill inte förlora, men jag måste gå dit.” Då tänker man ju att han går och pratar i sömnen, men det går liksom inte och väcka honom. När han gråter, gör och säger alla dessa sakerna pratar vi med honom och tröstar honom men han reagerar inte. Så frågan är om nattskräcken plötsligt har blivit värre eller om det var febern som spökade…


Likes

Comments

2017 är slut och ett av mina nyårslöften är att starta en blogg. Jag har länge tänkt på att starta en blogg men aldrig tagit tag i det. Nu har jag bestämt att 2018 ska bli det året då jag gör det JAG VILL göra. Oavsett vad. 2017 är över och jag är ganska glad över det faktiskt.

Mitt 2017 började jättebra! Jag mådde bra, blev kär första gången och hade underbara vänner. Men efter halva 2017 vände allt. Dagarna blev mörkare, och även mitt mående. Den största anledningen var att jag började ta minipiller. Minipillerna funkar för många, och jag tycker att man ska ta dem om man vill och mår bra av dem. Det gjorde inte jag. De gjorde mig extremt nedstämd och uppgiven. Medan mörkret varade längre, mådde jag sämre.

Efter att ha genomlidit de värsta 2 månaderna i mitt liv orkade jag inte må så mer. Så jag försökte återställa mitt liv som det var när jag mådde som bäst. Jag kom fram till att det ända som hade förändrats var min inställning. Jag hade börjat ge upp. Så, jag ändrade det. Jag försökte se något positivt i allt. Det funkade och jag är idag mycket gladare, och mår bättre. Men jag har dåliga dagar ibland och det är okej. Men jag är på rätt väg igen.

Summering av 2017? Både mitt bästa och värsta år hittills. Att 2018 kom just nu är det bästa som kunde hända. Nu är jag i början på vad som kommer bli det bästa året någonsin!

Likes

Comments