Puuuh, precis inkommen från en springtur i värmen, jag brukar kör mycket på gymmet men ibland vill man bara ut i solen och få koppla av till en podcast!

För dagar när total avslappning står på schemat och vi inte har en resa eller något inplanerat brukar det bli att vi tar oss till poolen eller till havet. Ett ställe som ligger mig varmt om hjärtat är Puro beach, en beach club där det är otroligt fint och servicen är toppen. Det är även en stor favorit för att stämningen är avkopplande och mysig, jag är inte ute efter festande och för hög musik, då finns det andra beach klubbar, Puro beach är för mig det självklara valet så det är ett hett tips.

Nu ska jag göra mig klar för en invigning inför en ny skönhetssalong, spännande!

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt allra första inlägg så flyttade jag och min sambo hit för ungefär 1,5 år sen, flytten ägde rum den 21a januari 2016 och samtidigt som det känns som igår så känns det också som att tiden gått snabbare än någonsin. Sättet som man utvecklas och utmanas på när man gör något som att flytta utomlands är svårt att förklara, men man tvingas att växa som människa. Att försöka förstå ett nytt land när du under hela ditt liv har bott i ett annat är en utmaning som heter duga! Från hela systemet, till språk, till att lära känna nya människor, dessutom processen att vi köpte vår lägenhet var även det en utmaning svårare än jag trott.

Till idag i alla fall, nu bor vi här och för varje dag så upptäcker jag nya saker och nya platser. Det här året, 2017 har också inneburit en löfte till oss själva om att resa ännu mer, för är det något jag upptäckt med mig själv så är det passionen i att resa, se kulturer, uppleva platser, människor, byggnader, mat och allting där mellan. Visst kunde jag tro att flytten till ett varmt land med palmer och turkosa hav skulle göra att jag blev mätt på att resa, men OJ så fel jag hade, om det är något det gjort så är det att öka hungern på att se mer och uppleva mer av världen. Innan flytten var jag nöjd med att resa 1-2 gånger per år, få lite sol och bad, men det är längst ner på listan nu. Jag har upptäckt en ny dimension av att resa. Jag vill upptäcka människor, testa mat, se katedraler, gamla byggnader, hitta ett torg i Sevilla och så mycket mer. Att resa ger förståelse för andra människor, det breddar din kunskap och ger dig chans till att utvecklas. Därför älskar jag det.

Likes

Comments

Ett och ett halvt år har gått sen jag flyttade till Marbella. Tanken var väl den början att skriva blogg redan då men tiden går och nu sitter jag här. Någon gång är det väl dags att börja så varför inte nu, jo nu blir perfekt.

Egentligen vill jag bara samla allt jag gör på ett och samma ställe mycket för min egen skull för att kunna läsa och komma ihåg alla roliga och fantastiska resor jag gör. För att se tillbaka på alla dagar och ha det med mig, liknande en dagbok, en öppen sådan!


Likes

Comments