​Hej!

Hade tänkt berätta hur min helg har varit och vad jag har gjort.

I fredags så tog jag det bara lugnt och hade massa mys med olika filmer och lite fruktsallad. 

I lördags vakna jag med ångest och hade det hela dagen vilket gjorde att jag bara låg i sängen och inte gjorde något, jag valde att va helt okontaktbar hela dagen och på kvällen drog sambon ut med sina vänner en stund och jag va ba hemma och tog det lugnt och myste själv.

Igår söndag så storstäda vi och fixade hemma och vi blev riktigt nöjda. Min ångest e fortfarande kvar men inte lika "stark" som i lördags. Idag måndag har vi inte gjort så mycket. bara tagit det lugnt och pratat om lite saker. Imon så ska jag på middag hos min moster hennes sambo och min kusin vilket ska bli jätte roligt :) tror jag kommer skriva ett inlägg om det på onsdag. Hoppas alla har en fin måndag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​​​​​​​Hej!​

Äntligen e det fredag och helg :D för oss blir det en lugn fredag eftersom sambon ska jobba imon. Mötet igår blev inställt :/ hittills idag har jag städat lite, pratat med försäkringsbolag och planerat saker med en barndomsvän. Snart ska jag fixa mig lite och göra en ansiktsmask och ta en lång varm dusch och inte sitta i pyjamas hela dagen haha. Tänkte överraska sambon med hans favorit mat idag.

Medans sambon jobbar imon tänkte jag åka till min farmor och lämna ljus och blommor eftersom det e alla helgons dag och sitta där och prata lite om saker jag skulle vilja prata med henne om. Jag vet att jag kommer bryta ihop när jag e där eftersom jag inte accepterat att hon e avliden men jag har lärt mig att det e okej att gråta där och visa känslor vilket jag inte kunde göra i början. Jag har fortfarande inte accepterat att hon har avlidit även om det har gått 10 år. Kan göra ett inlägg senare om dagen farmor dog, från morgon till kväll. 

Ha en underbar helg alla <3 

Likes

Comments

Hej alla!

Idag är en sådan dag när jag inte orkar göra något alls men ändå vet att jag måste göra massa saker. Eftersom jag har sovit dåligt under en längre tid och vaknat flera gånger under nätterna så är verkligen all energi helt borta känns det som :/ även om jag har medicin för att va lugn och för att sova hjälper det inte speciellt mycket. De senaste 2 månaderna har jag haft väldigt mycket mardrömmar om olika saker, vissa kan jag relatera till och andra inte. Som inatt tex drömde jag om min mamma, jag drömde att hon verkligen förstörde allt i mitt liv, hon förstörde mitt förhållande, gjorde så jag förlorade min lägenhet, gjorde så´verkligen alla både vänner och familj sa upp kontakten med mig. Jag stod verkligen helt ensam utan nån stans att bo, inga vänner eller familj. Vilket gjorde att jag vakna vid 01.30 och kunde inte somna om. Innan jag fattade att det var en mardröm tog det en ganska lång tid och jag var ganska känslig mot precis allt. Under tiden jag var känslig så vakna min sambo och märkte att jag inte var i sängen utan satt i ett annat rum och verkligen grät :'( när han försökte få reda på varför jag grät så försökte jag bara få bort han men efter en liten stund så kom jag tillbaka till sängen och berättade allt och han sa att det bara va en dröm, vilket jag hade börjat fatta precis innan jag berättade. Nu känns allt mycket bättre och jag vet att mamma inte gör det. Nu ska jag fortsätta med tvätten innan jag ska läsa igenom några papper innan ett möte. Hoppas alla fina männsikor har en underbar dag.

Likes

Comments

jag heter Jenny men kallas för Natalie  och har en psykisk ohälsa med panikångest plus en add-diagnos ( add är en form av adhd för de som inte vet det) samt generella inlärningssvårigheter, generell språkstörning och dyslexi. Har dock lärt mig hantera min add ganska bra med tiden.

Jag bor med min sambo i centrala Göteborg i våran lägenhet :)

Det jag framförallt kommer blogga om är just min psykiska ohälsa och mina diagnoser men oxå vad jag gör på dagarna och m vi hittar på nåt speciellt kommer jag skriva om det och olika möten jag har osv.

Likes

Comments