Hej!

Jag har inte bloggat på ett tag för jag har faktiskt inte tänkt på det alls. Jag ska förbättra mig. Jag har inte gjort mycket de senaste dagarna, bara slöat. Det är väldigt dumt med tanke på att jag har ett tre timmars matteprov nu på tisdag.
Jag ska sitta med matten idag och försöka påbörja mitt Flash arbete till tekniken.
Jag kommer förmodligen tröttna senare på kvällen och publicera ytterligare ett inlägg.

Jag hoppas att ni får en trevligare dag!
Kramar


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag är överlycklig! Min faster, som är som min mamma, födde sitt första barn idag. Det är en dröm som har gått i uppfyllelse. Vår ängel, i form av en vacker liten pojke heter Christopher.
Ingen har fått träffa de av läkarna, eftersom det finns risk för smitning av virus och sjukdomar. Min faster skickade en bild till mig, och jag smälte när jag såg honom. Han är den vackraste, gulligaste och underbaraste lilla pojken jag någonsin skådat. Han är vår lilla ängel, vår prins. Han är en gudagåva, ett mirakelbarn. Jag älskar honom så otroligt mycket! Hans mamma är den starkaste och vackraste kvinnan på jorden. Det finns ingen som ens kommer i närheten av henne. Hon är min klippa, jag är så stolt över henne.
Jag kommer ihåg när Christopher låg i min fasters mage, jag gick jämt och kramade och pussade hennes mage. En dag när jag lade handen på hennes mage så sparkade han till. Den känslan som följde var så overklig. Jag blev lika fascinerad varje gång det hände. Jag älskar de båda så otrolig mycket! Det går inte att beskriva med ord.

Förhoppningsvis så får vi, jag, träffa de imorgon. För de är min familj. Det är de jag ständigt tänker på. Jag har en hel hög med presenter i mitt rum som är till min lilla ängel. Han förtjänar det allra bästa, min kärlek till honom kommer aldrig att försvinna, utan tvärtom, den kommer bara art växa sig allt större och starkare med tiden. 

Hoppas att ni har varit lika glada och lyckliga idag som jag har varit. 

Ha otroligt trevligt kväll! 

Likes

Comments

Hej,

Just nu sitter jag vid matbordet och äter frukost vilket består av en macka och chailatte.
Min skola har bestämt att vi ska ha friluftsdag med vinteraktiviteter idag. Jag valde att vinter vandra, det låter säkert väldigt tråkigt, men jag älskar att promenera och jag kommer att ha musik i öronen så det kommer att vara trevligt. Jag bestämde mig för att vandra ensam eftersom jag gillar att vara i min ensamhet rätt ofta. Jag antar att jag är en ensamvarg.
Pappa är så snäll som han är och sa att han kunde skjutsa mig, det hade annars tagit mig en timme bara att åka dit. Det är inte så farligt med tanke på att jag åker en halv timme varje dag till skolan och ibland tar det över en timme om det blir trafikstopp.
Jag hälsar er en underbart rolig dag, full av skratt och glädje.
Kram

Likes

Comments

Hej,
Idag var jag i skolan klockan 09:50, dagen började med ett tyska prov. Det känns som att det fick väldigt bra faktiskt. Svenskan var inställd så jag satt och pluggade på de uppgifter som ska in på tisdag nästa vecka. Dagen fortsatte som den skulle. När jag slutade åkte jag direkt till farfar, vi lagade mat tillsammans och nu väntar vi på att maten ska bli färdig. Pappa kom precis, vi ska vara här tills på kvällen men sen åker vi hem.

Jag var statist i filmen cirkeln ett par gånger. Nu har jag och mina vänner, som jag var med, att få en inbjudan till för premiären den 17:e februari. Det ska bli så roligt! Jag kommer att fota och publicera så att ni får se hur det var där.
Jag hoppas att ni mår bra.


Likes

Comments

Hej på er,

Jag förstår inte vad problemet är! Jag har förlorat motivationen till att studera totalt. Det har aldrig hänt innan, visst har jag varit trött på skolan men inte så att jag struntar i den helt och hållet. Jag hoppas verkligen att ni inte känner samma sak.

Idag gjorde jag inte så mycket, jag försov mig imorse så jag var framme när det bara var 10 minuter kvar av min tyska lektion. Inte så bra, med tanke på att jag har prov imorgon bitti. En tjej i trean började i min matte grupp idag, vi satt tillsammans och gjorde uppgifterna vi fick. När vi var klara med de så satt vi och pratade om olika saker. Hon verkar vara en snäll person.
Jag var i skolan till klockan 16:20, sedan tog jag tåget hem. Jag har ätit tacos till middag och nu ligger jag i sängen och ska försöka plugga tyska.
Hoppas att ni mår bra!


Likes

Comments

Hej!

Idag åt jag Yoggi med start till frukost. Jag tog sedan på mig mina arbetskläder och fick skjuts av pappa till jobbet. Jag arbetar på McDonalds, inne i stan. Vid lunch satt jag och pratade med en arbetskamrat som heter Mattis, han är väldigt snäll och rolig. Jag slutade vid 16:00. Tog tåget hem och nu sitter jag och skriver detta inlägget när jag egentligen borde studera tyska inför ett prov, som jag ska skriva nu på onsdag. Jag kände för att uppdatera er lite om min dag.
Ha en fortsatt trevlig kväll!(Jag gillar denna bättre än den nya som är grön.)

Likes

Comments

Du kan fly från människor.
Du kan lura dig själv att du mår bra.
Du kan även lura andra.
Du kan skada dig själv.
Du kan skada andra.

Det viktigaste av allt är att du tar dig igenom de svåra tiderna utan ha gett upp fastän du velat.Likes

Comments

Hej,

Igår var en väldigt trevlig dag! När jag hade slutat så åkte jag in till stan och gick runt där i väntan på att min faster och hennes man skulle dyka upp. Jag tänkte lägga upp bilder på kläderna som jag köpte igår. När de väl hade kommit så tog vi ut våra bokade biljetter från Sergels biograf. Vi åt middag på Jensen’s Bøfhus, sedan kollade vi på "Taken 3". Den var väldigt bra faktiskt! Jag rekommenderar den starkt till er som gillar action, spänning och fara.
Jag hoppas att ni hade det bra igår och fortsätter att ha det idag!Linne från Brandy
Melville: 110kr


Tröja fr
ån Bikbok: 150kr


Tröja och byxa från Zara
: 99kr och 129kr

Likes

Comments

Hej,

Jag kände för att starta en blogg. Jag antar att det är för att tiden flyger förbi och vi stannar inte upp för att se, njuta men även förstå vad som verkligen sker omkring oss. Vi tar saker för givet som vi sedan saknar när vi har förlorar de. Jag vill arkivera mina dagar. Både de dagar där solen skiner som mest och de dagar där stormen är som värst.

Jag tänkte förklara lite kortfattat om mig själv. Mitt namn är Natalie. Jag är 17 år gammal och jag läser interaktiv design, vilket är en teknik inriktning inom naturprogrammet. Jag umgås väldigt mycket med min familj, och tyvärr så går en hel del av min tid åt att studera.

Jag planerar inte på att ni ska känna er uttråkade, utan jag kommer att skriva inlägg som är intressanta och informativa. Det kan handla om kosmetika, fashion, musik, studier och andra områden som exempelvis allmänna frågor och normer världen över. Det kan även bara vara vad jag har gjort under dagen.

Jag hoppas att ni fattar intresse.
Ha en underbart trevlig dag!

Likes

Comments