PMS

De sämre dagarna har kommit till mig och tyvärr så kan jag inte göra något åt det trots att jag verkligen vill må bra. Jag kan inte känna igen mig själv under de där mens-dagarna. PMS är det värsta som finns, den äckligaste känslan någonsin!

Jag blir så otroligt arg när det kommer och jag blir arg på mig själv och på min kropp för det är jag som sitter och är ledsen konstant utan att kunna påverka något! Varför ska man behöva gråta i en vecka (utan anledning), vara ledsen och finna ingen ork? Det sorgliga är att mina nära&kära blir också utsatta eftersom jag kan vara på dåligt humor dag in och ut... om inte humörsvängningar dyker upp då är det ännu konstigare.
Finns det något läkemedel? Choklad, glass och popcorn... nej, inget hjälper i slutändan. Eller är det bara att genomlida?

Idag ville jag bara låsa in mig och stanna hemma hela veckan efter att jag grät på gymmet och inte kunde fokusera mig alls på övningarna.

PMS påminner mig lite om depression, att vara nere, trött och känna ont... varför måste det komma varje månad? (Jag är så trött på min mens!!!) Och vad hjälper egentligen mot PMS?

När din hjärna tänker att allt går åt... skogen, men du vet att det är bara en illusion och att efter den helvetesveckan kommer du att åter fyllas med glädje, du kommer att orka allt, känna dig viktig och känna att du lyckas med allt du gör, MEN just nu är allt åt skogen.

Hoppas att ni har börjat eran vecka med mer positiva tankar än vad jag har gjort,

Tipsa gärna i kommentarsfältet om vad som hjälper er vid PMS!

Kramar, Natalia


Gillar