Att hitta tillbaka till sig själv...

Hej och välkommen till mitt första inlägg!

Självklart är det inte så enkelt att hitta sig själv i denna värld som vi lever i idag. För några år sedan trodde jag att jag lyckades men livet är verkligen inte enkelt och rättvist när man är 16 år och har precis flyttat till ett annat land. Jag mådde helt enkelt dåligt under mina första 2-3 åren. Det enda som fick mig att vilja kämpa var min familj och framför allt min lillasyster som alltid har varit vid min sida när jag behövde henne som mest. Men vad var jag värd om jag inte ens visste vem jag var?

Att springa fick mig att känna mig fri, fri från tankar, stress och framför allt fri från all press ifrån omvärlden. Men en dag tappade jag mig själv, det var slut på ork och jag ville helst sitta hemma istället för att uppfylla mina drömmar. Jag ville vänja mig vid alla hemska tankar, all stress och press. Att springa var lika viktigt som förut men jag visste inte hur jag skulle börja om. Jag var så trött.

År 2018 träffade jag min motivation som lyfte upp mig och hjälpte att hitta tillbaka till mig själv. Jag är evigt tacksam.

Idag är jag fortfarande inte färdig och jag söker efter nya utmaningar, "andra" mig, dock kan jag påstå att jag känner mig väldigt LYCKLIG och stolt över min resa.

År 2018 insåg jag hur fint livet är och att det är värt att kämpa! Oavsett vad som står i vägen för vår lycka.

Och att vara stolt över sig själv och sin historia får man aldrig glömma.


Puss på er!

Kramar, Natalia


Gillar